Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Eindhoven
Telefoon reparatie Eindhoven2021-07-22T21:08:40+01:00

Telefoon reparatie
Eindhoven

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Eindhoven

Ook als je in (de buurt van) Eindhoven woont, kan je voor een reparatie van je telefoon bij Phoneworld terecht. Waarom wij onderscheidend zijn van andere reparateurs? Wij hebben uitsluitend ervaren monteurs in dienst die voorzichtig zijn met jouw telefoon. Zij zorgen eerst dat ze helder in kaart hebben wat het defect in je telefoon veroorzaakt. Zo worden er nooit onnodig arbeidsuren en kosten gemaakt. Geen nare verrassingen dus voor jou en altijd een reparatie die kwalitatief en met garantie wordt uitgevoerd. Dat is waar wij bij Phoneworld voor staan. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwaliteit en garantie

Onze monteurs zijn een autoriteit op het gebied van telefoon reparatie. Wij selecteren alleen technici die niet alleen weten wat ze doen, maar vooral ook hoe ze het moeten doen. Als je jouw telefoon uit Eindhoven laat repareren, weet je zeker dat dit met uiterste zorg gebeurt en dat er niet wordt geknoeid aan je telefoon. Mochten er onderdelen in je telefoon vervangen moeten worden, dan gebeurt dit alleen door originele onderdelen terug te plaatsen. De kwaliteit van je telefoon blijft intact, een pluspunt als je deze op een dag zou willen doorverkopen.

Wij hebben de juiste vaklui en gereedschappen in huis om je telefoon uit Eindhoven zo goed mogelijk te kunnen repareren. Software matige of hardware matige defecten sporen wij eerst op voordat we aan de slag gaan. Je krijgt dus eerst een gratis vooronderzoek waarin we met je delen wat we voor je kunnen doen en maken daarbij een helder kostenplaatje voor je. Nadat je weer met een goed functionerende telefoon naar buiten loopt, moet je de bon goed bewaren. Mochten er onderdelen vervangen zijn, dan krijg je daar garantie op. Wel zo fijn die zekerheid! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Bij de reparatie van een telefoon uit Eindhoven, houden wij altijd rekening met het milieu. Zelfs defecte onderdelen die uit telefoons komen, worden nooit zomaar weggegooid. Sterker nog, wij scheiden ze van ander afval waarna ze ter recycling weer worden aangeboden. Een beter milieu begint bij een reparatie door Phoneworld!

Kosten en tijd

De meeste telefoon reparaties uit Eindhoven zijn zo gepiept. Nooit wordt je telefoon weggelegd en later een keer gerepareerd: we gaan direct aan de slag om jou zo snel mogelijk weer blij te kunnen maken met een goed werkende smartphone. Daar heb je deze immers voor! Het kan voorkomen dat er een onderdeel in je telefoon vervangen moet worden. Ook dat hoeft geen probleem te zijn aangezien wij de meeste onderdelen klaar hebben liggen. Mocht het onverhoopt zo zijn dat we een gecompliceerde reparatie moeten uitvoeren die langer duurt, dan krijg je dat meteen te horen.

Wij zijn altijd transparant in de kosten. Tijdens het gratis vooronderzoek waarbij we op zoek gaan naar het defect laten we daarom aan je weten wat je kunt verwachten. Wij hanteren lage prijzen maar stellen hier wel kwaliteit tegenover. Je telefoon uit Eindhoven laten repareren betekent dus geen dure verrassingen maar wel een top werkende telefoon terug! Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Afspraak maken? Kom langs in onze dichtstbijzijnde vestiging of neem contact met ons op via de klantenservice 085 – 760 27 27 of per e-mail [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.