Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Dordrecht
Telefoon reparatie Dordrecht2021-07-22T21:09:00+01:00

Telefoon reparatie
Dordrecht

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Dordrecht

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een smartphone. Vervelend als hij stuk is, want we doen er zo’n beetje onze hele administratie mee. Je smartphone laten repareren, in plaats van een nieuwe kopen, is vaak een goede optie. Wil je hem laten maken door je provider, dan kan dit soms voor onaangename lange wachttijden zorgen. Bij Phoneworld bieden wij een razendsnelle service. Vaak kunnen wij een reparatie uit Dordrecht binnen 30 minuten voor je uitvoeren. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Bij Phoneworld kan je terecht voor diverse reparaties aan je telefoon. Je kan hierbij denken aan het vervangen van de batterij, scherm of cover, waterschade of andere interne schade. Onze monteurs hebben een zeer brede en vakkundige kennis op het gebied van telefoon reparaties. Voor bijna alle merken en type telefoons kan je bij ons terecht.

Kosten voor reparatie

Ons kostenmodel is transparant en zonder gedoe. Bij Phoneworld controleren we vooraf het toestel en de te repareren onderdelen. Hierdoor weet jij vooraf wat de reparatie je gaat kosten. Wil je alvast een indicatie van de kosten? Kom dan langs in een van onze vestigingen, neem telefonisch contact met ons op of neem een kijkje op de specifieke reparatie pagina’s, welke je bovenaan deze pagina kunt vinden.

Waarom Phoneworld?

Phoneworld heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van telefoon reparaties. Hierdoor zijn wij in staat om bijna alle soorten reparaties uit te voeren, ongeacht het merk of type van het toestel. In tegenstelling tot reparatie via je provider of de fabrikant, waarbij je vaak je telefoon een tijdje kwijt bent, bieden we bij Phoneworld een razendsnelle service. We hoeven de telefoon niet op te sturen, maar repareren ook jouw toestel uit Dordrecht ter plekke, waardoor jij niet onnodig en lang zonder telefoon zit. Vaak kunnen we de telefoon reparatie uit Dordrecht binnen 30 minuten voor je uitvoeren in een van onze vestigingen.

We werken bij Phoneworld met originele onderdelen, die wij veelal op voorraad hebben. Dit maakt dat jij verzekert bent van een snelle, vakkundige reparatie en je onze vestiging verlaat met een goed werkend toestel. Je krijgt bij Phoneworld standaard 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Data in vertrouwen

Bij Phoneworld is je toestel net als de data op je toestel in goede handen. Onze monteurs weten hoe belangrijk de data op je telefoon kan zijn. Ze proberen altijd de reparatie uit te voeren met behoud van de data die erop staat. Met de data die zich op het toestel bevindt gaan zij vertrouwelijk om, dat is onze policy.

Contact

Kom je uit Dordrecht en heeft je telefoon een reparatie nodig? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Door ons landelijke service netwerk is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Niet in de gelegenheid om onze vestiging bij jou in de buurt te bezoeken? Je kunt ook eenvoudig je telefoon naar ons opsturen. Onze monteurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een oplossing. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.