Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Deventer
Telefoon reparatie Deventer2021-07-22T21:09:08+01:00

Telefoon reparatie
Deventer

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Deventer

Je kent het wel: een smartphone die voortdurend opnieuw opstart, een batterij die snel leeg gaat. Op zo’n moment wil je graag een handige smartphone reparatieservice, die bij jou in de buurt zit, betrouwbaar is en ook nog eens goed georganiseerd is. Woon je in Deventer en ben je op zoek naar een voordelige en snelle smartphone monteur die je telefoon kan repareren? Dan ga je naar Phoneworld! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Waarom kiezen voor Phoneworld als je in Deventer woont?

Een telefoon reparatie in de buurt van Deventer kan het beste gerepareerd worden door Phoneworld. Bij een van onze Phoneworld vestigingen ben je gegarandeerd van de professionaliteit en kwaliteit van een landelijke organisatie. Phoneworld als geheel heeft al ruim 10 jaar ervaring met het repareren van alle soorten iphones en Android toestellen. In die tijd heeft Phoneworld op meerdere locaties werkplaatsen opgericht die makkelijk bereikbaar zijn. Elke werkplaats is voorzien van de juiste snufjes, tools en onderdelen voor elke telefoon reparatie.

Het is niet nodig om veel tijd kwijt te zijn aan een smartphone-reparatie. Je hebt je telefoon immers nodig in je dagelijkse leven. Het is niet makkelijk om zonder je telefoon je dagelijks leven in te plannen. Daarom hechten we bij Phoneworld veel belang aan een vliegensvlugge service. Bij een locatie in de buurt van Deventer wordt jouw telefoon reparatie binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd.

Reparatie op maat

Wij voeren niet zomaar reparaties uit zonder vooropgezet plan. Phoneworld gaat gericht te werk. Middels een vooronderzoek stellen we precies vast waar het probleem zit in je toestel en wat ervoor de snelste en meest voordelige oplossing is. Hierdoor weet je ook zeker dat het risico op nevenschade beperkt wordt. Elke keer als je telefoon wordt opengemaakt, is er namelijk kans dat een ander gevoelig en kwetsbaar onderdeel beschadigd wordt. Met de gerichte aanpak van Phoneworld beperk je aanvullende schade, bespaar je tijd en ben je voordeliger uit met je telefoon reparatie uit Deventer! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Duurzaamheid

Iets wat steeds belangrijker wordt de duurzaamheid van een telefoon. Vanuit milieu oogpunt is het verstandig om zolang mogelijk met een bestaand apparaat te doen. Gooi dus een beschadigd toestel niet weg, maar draag een steentje bij aan het behoud van milieu door je toestel te laten repareren. Daarnaast is duurzaamheid niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een professionele reparatie is een beproefde methode om je waardevolle apparaten langer te doen meegaan. Wie wil dat nou niet?

Garantie

Op elke telefoon reparatie van onze locatie nabij Deventer ontvang je 6 maanden garantie. Let op: de garantie is niet van toepassing indien er sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

Onze locaties zijn doorgaans goed bevoorraad, zodat elke klus zó uitgevoerd kan worden zonder al te lange wachttijd. In bijzondere gevallen duurt het wat langer, omdat een onderdeel misschien net niet beschikbaar is. Het naleveren van een ontbrekend onderdeel duurt dan 24 uur.

Contact

Bel of maak een afspraak met de dichtstbijzijnde locatie voor telefoonreparaties in Deventer. Je kan ons bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Het is ook mogelijk om je toestel op te sturen naar één van onze locaties als je in Deventer woont en graag je telefoon wil laten repareren.

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.