Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Den Haag
Telefoon reparatie Den Haag2021-07-22T21:09:18+01:00

Telefoon reparatie
Den Haag

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren regio Den Haag

Snel en tegen een lage prijs je telefoon in de regio Den Haag laten repareren? Denk dan eens aan Phoneworld! Wij hebben al talloze mensen verspreid over Nederland kunnen helpen aan een gerepareerde telefoon. Ook als je in Den Haag woont, kun je je telefoon bij ons laten repareren. Twijfel daarom niet langer als je een kwalitatieve, snelle reparatie wilt waarbij je garantie krijgt op vervangen onderdelen! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwalitatief laten repareren

Ook je telefoon reparatie uit Den Haag wordt kwalitatief goed gerepareerd met aandacht. Of het nu gaat om een softwaredefect of om onderdelen die gerepareerd/vervangen moeten worden, onze technici gaan altijd vakkundig te werk. Elke monteur die wij in huis hebben, is gescreend op zijn/haar ervaring en mate van secuur werken. Niet alleen is een smartphone een fragiel stuk techniek dat zeer gevoelig is en professionele behandeling behoeft. Ook streven wij ernaar kwaliteit aan jou af te leveren. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Wij zijn in een aantal zaken onderscheidend. Wanneer je jouw telefoon uit Den Haag laat repareren, wordt er bijvoorbeeld altijd goed rekening gehouden met het milieu. Als er dan ook oude onderdelen uit je telefoon komen, worden die gescheiden van ander afval. Vervolgens worden deze onderdelen weer voor recycle doeleinden teruggestuurd. Daarnaast verspillen wij geen tijd, geld en energie aan onnodige reparaties of andere zaken. Wij stellen dan ook eerst een verkennend onderzoek in alvorens wij een reparatie starten. Zo wordt er niet onnodig gesleuteld aan je telefoon, krijg je een snelle reparatie en kom je qua kosten niet voor verrassingen te staan. Ook iphones uit Den Haag die gerepareerd worden, krijgen altijd service op maat.

Ben je een pechvogel die een of meerdere onderdelen moet laten vervangen in de smartphone, dan weet je zeker dat Phoneworld dit uitsluitend doet met originele onderdelen. Zo geniet je nog langer van een gerepareerde telefoon. Daarnaast zit er ook nog eens garantie op je reparatie, bewaar de bon dus altijd goed.

Kosten en tijd

Een iPhone uit Den Haag laten repareren bij Phoneworld gaat razendsnel. Allereerst hebben wij de meeste onderdelen op voorraad liggen waardoor vrijwel alle interne componenten vlug vervangen kunnen worden. Als het om een reparatie gaat die langer gaat duren, dan houden we je hiervan op de hoogte. Zo weet je zeker dat als je jouw telefoon uit Den Haag laat repareren je snel geholpen bent, dan wel dat er rekening wordt gehouden met jouw planning.

Zo transparant als we zijn in wat we doen met je telefoon , zo helder willen we ook in de kosten zijn. Tijdens ons vooronderzoek aan de telefoon waarbij we het defect traceren, delen we dus ook met je wat de eventuele kosten zijn. Daarbij kun je ervan uitgaan dat we lage prijzen hanteren en dat je telefoon kwalitatief gerepareerd wordt met garantie. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.