Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Den Bosch
Telefoon reparatie Den Bosch2021-07-22T21:04:36+01:00

Telefoon reparatie
Den Bosch

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Den Bosch

In dit huidige digitale tijdperk is onze smartphone niet meer weg te denken. We maken veelvuldig gebruik van onze smartphone. Of het nu is om te bellen en te appen of om de laatste social media berichten te bekijken, we kunnen bijna niet meer zonder. Dus wat doe je nou als jouw telefoon het niet meer doet? Precies, dan ga je naar Phoneworld! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Phoneworld heeft specialisten in dienst die hun hand niet omdraaien voor een reparatie aan een telefoon. Dus als het nu gaat om het vervangen van een scherm, batterij of een intern defect, onze monteurs staan voor je klaar. Phoneworld heeft ruim tien jaar ervaring in het uitvoeren van telefoon reparaties. Hierdoor kan je voor bijna elke reparatie aan je telefoon bij ons terecht.

Kom je uit Den Bosch en wil je jouw telefoon laten repareren, kom dan naar een van onze vestigingen in de buurt. Phoneworld heeft een landelijk dekkend service netwerk, waardoor er altijd een vestiging bij jou in de buurt is. Mocht je onze vestiging niet kunnen bezoeken dan kan je jouw telefoon ook naar ons opsturen. Ook dan kan je profiteren van onze snelle service voor het repareren van je telefoon.

Soorten reparaties

Voor vrijwel alle soorten telefoon reparaties uit Den Bosch kan je naar Phoneworld. De monteurs hebben een brede kennis van toestellen en reparaties. Je kan bij ons onder andere terecht voor;

  • Reparatie aan display scherm & glas reparatie;
  • Reparatie van aan/uit knop;
  • Vervangen van de batterij;
  • Achterkant/backcover reparatie;
  • Reparatie van de homeknop;
  • Reparatie van de oplaad connector/lader ingang;
  • Reparatie van de volume knoppen;
  • Reiniging en reparatie na waterschade;
  • Reparatie van Logicboard/moederbord;

Staat jouw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze monteurs staan je graag te woord en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw telefoon probleem of reparatie. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit. De contactgegevens vind je onderaan de pagina.

Kosten

Voor een vakkundige telefoon reparatie uit Den Bosch, die razendsnel wordt uitgevoerd en dat tegen een lage prijs, daarvoor ga je naar Phoneworld! Voordat onze monteurs de telefoon reparatie uit Den Bosch uitvoeren weet jij precies waar je aan toe bent. Dus geen onverwachte kosten achteraf. Dat is wel zo fijn. Op de productspecifieke pagina’s, die je bovenaan deze pagina terugvindt, kan je voor jouw type telefoon een indicatie van de kosten per reparatie vinden.

Wil je de reparatie van je telefoon op je telefoonverzekering claimen? Geen probleem bij Phoneworld. De reparaties die door Phoneworld worden uitgevoerd zijn erkend en goedgekeurd door verzekeraars. Informeer voor de voorwaarden bij je verzekeraar.

Tot slot krijg je ook nog eens 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je originele bon van de reparatie goed bewaren. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.