Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Breukelen en Maarssen
Telefoon reparatie Breukelen en Maarssen2021-07-22T21:04:57+01:00

Telefoon reparatie
Breukelen en Maarssen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Breukelen en Maarssen

Knoppen defect, cameraglas gebroken of zwakke batterij? Voor alle telefoon reparaties moet je bij Phoneworld zijn. Telefoon reparatie nodig in Breukelen? Kom bij ons langs! Telefoon reparatie nodig in de omgeving van Maarssen? De specialisten van Phoneworld staan voor je klaar. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Bij Phoneworld hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de reparatiebranche. Geen probleem is voor ons te gek. Ook als je niet weet wat je telefoon mankeert kan je bij ons terecht. Onze specialisten onderzoeken je telefoon en kunnen hem ter plekke repareren.

Ook in de buurt van Breukelen en Maarssen staan we bij Phoneworld voor je klaar met onze razendsnelle service; je telefoon hersteld in 30 minuten! Dat is de ijzersterke formule van Phoneworld. En dat tegen een scherpe prijs!

Prijzen en tarieven smartphone reparatie

Bovenaan deze pagina kun je onder het model van je toestel de gewenste reparatie selecteren. Daar zie je de prijzen en mogelijkheden. Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we kijken met je mee.

Onze telefoonreparaties

Voor een reparatie aan je telefoon kan je altijd bij ons terecht. We bieden de oplossing die bij jouw telefoon past. We voeren onder andere de volgende reparaties uit:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Originele onderdelen

Bij Phoneworld maken we ook bij de reparatie van jouw toestel uit Breukelen of Maarssen gebruik van originele onderdelen. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Het is bewezen dat originele onderdelen langer mee gaan en sterker zijn. Het wordt dan ook ten zeerste afgeraden reparaties uit te (laten) voeren met namaakonderdelen van derden. Kies je voor kwaliteit, kies je voor Phoneworld!

Contact

Heb je een reparatie nodig in Breukelen, Maarssen of omgeving? Kijk op onze website voor de vestiging bij jou in de buurt. Ben je onverhoopt niet in de buurt van een van onze landelijke vestigingen of heb je geen tijd om langs te komen? Je toestel naar ons opsturen kan natuurlijk ook! Je geniet van dezelfde snelle en professionele service als in een van onze vestigingen. Via onze website kan je de reparatie van je toestel volgen, zodat je weet wanneer hij weer klaar is.

Bel voor vrijblijvend advies of een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail: [email protected]. Onze medewerkers denken graag met je mee!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.