Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Breda
Telefoon reparatie Breda2021-07-22T21:06:54+01:00

Telefoon reparatie
Breda

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Breda

Door het hele land heen staat Phoneworld voor je klaar. Als je jouw telefoon uit Breda wilt laten repareren, kun je ook bij ons terecht. Wij bieden op alle plekken in het land de beste service aan, waarbij kwaliteit onze topprioriteit heeft. Nooit goedkope onderdelen in je telefoon, maar alleen maar originele componenten die bij jouw iphone reparatie uit Breda worden teruggeplaatst. Hoe het met de garantie zit? Die krijg je van Phoneworld opnieuw als er onderdelen vervangen zijn! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Kwalitatief laten repareren

Wij behandelen elk geval van een telefoon reparatie uit Breda apart met de juiste zorg op maat. Een reparatie is bij ons dan ook een proces waarbij er eerst een onderzoek aan de telefoon plaatsvindt. Tijdens dit gratis vooronderzoek gaan we eerst kijken waar precies het probleem van je telefoon in zit. Een defect moederbord, softwarematige problemen of gewoon een barst in je scherm? Wij komen er altijd achter met onze professionele tools en kundige monteurs. Na het vooronderzoek kunnen we je dan ook precies vertellen wat we voor je kunnen doen en hoe we te werk gaan.

Een reparatie aan je telefoon uit Breda verloopt precies volgens de richtlijnen die we hebben opgesteld voor alle reparaties. Dat betekent dat je telefoon altijd behandeld wordt door een monteur die jarenlang zich heeft verdiept en zich heeft ontwikkeld in telefoon reparaties. Onze monteurs kunnen dus niet alleen snel handelen, ze doen dit ook met de grootste precisie om jouw telefoon zo knap mogelijk weer af te kunnen leveren. Daarnaast hebben wij alle professionele gereedschappen in de werkplaats liggen waarmee we een telefoon reparatie uit Breda uitvoeren. En dat is een noodzakelijk goed gezien de kwetsbaarheid van smartphones!

Bij elke iPhone reparatie uit Breda houden we rekening met het milieu. Als het dus voorkomt dat er een oud onderdeel uit een telefoon komt, dan zorgen wij dat deze niet bij overig afval terechtkomt. Sterker nog, dit onderdeel wordt weer ter recycling aangeboden.

Bij het vervangen van onderdelen gaat het nogal eens fout tijdens telefoon reparaties. Veel particulieren en bedrijven willen de kosten drukken door onderdelen terug te plaatsen die goedkoop zijn geproduceerd. Op het eerste gezicht lijkt een reparatie dan ook geslaagd maar het zal niet lang duren voordat je opnieuw met een defect te maken krijgt. Bij Phoneworld staat kwaliteit voorop en beknibbelen we niet op kosten. Als het daarom nodig is bij jou onderdelen in je telefoon te vervangen, dan doen wij dit alleen door originele onderdelen terug te plaatsen. Bij een telefoon reparatie uit Breda kun je dan ook niets dan kwaliteit van ons verwachten! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Kosten en tijd

Omdat we eerst een gratis vooronderzoek doen, is het makkelijk om tijd en kosten te besparen. Zo doen wij aan gerichte probleemoplossing waarbij een monteur niet langer met je telefoon bezig is dan noodzakelijk. Als je daarom ervoor kiest je iphone uit Breda te repareren, ben je er zeker van dat je in een mum van tijd weer een uitstekend werkende smartphone terug hebt. En dat is voor de meeste van ons van onschatbare waarde.

Wij hebben vrijwel alle originele componenten van een smartphone op voorraad liggen in de werkplaats. Ook dit draagt eraan bij dat je snel geholpen bent als je je telefoon uit Breda laat repareren!

Op onze site worden veel prijzen voor telefoon reparaties vermeld. Wij gebruiken deze prijslijst om een indicatie te geven van wat een reparatie gaat kosten. Omdat we eerst een diagnose stellen, alvorens we te werk gaan, zijn we in staat jou een goede schets te kunnen geven van de kosten. Wij vinden het belangrijk op die manier helder te zijn naar onze klanten. Bij ons ben je daarom verzekerd van transparantie, lage kosten en geen financiële verrassingen, wij doen alles in overleg. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.