Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Apeldoorn
Telefoon reparatie Apeldoorn2021-07-22T21:03:53+01:00

Telefoon reparatie
Apeldoorn

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Apeldoorn

Scherm gebroken, knopjes die niet meer werken of waterschade? Laat je telefoon uit Apeldoorn repareren bij Phoneworld. Bij ons word je snel geholpen door ervaren monteurs. Voor kwalitatieve telefoon reparaties uit Apeldoorn ga je naar Phoneworld.

Snelle service betekent bij ons dat je telefoon binnen 30 minuten hersteld is en je hem weer zorgeloos kunt gebruiken. Dat is de razendsnelle telefoon reparatie van Phoneworld. Op telefoon reparaties uit Apeldoorn krijg je bij ons met de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

We hebben ruim 10 jaar ervaring in de reparatiebranche en dat zie je. Onze service is erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Op Phoneworld kun je rekenen, en dat voor een lage prijs!

Prijzen telefoon reparatie

Bovenaan deze pagina kun je onder jouw toestel/model het soort reparatie kiezen dat je nodig hebt. Daar krijg je je de mogelijkheden en tarieven te zien. Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan vooral hier met ons op. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar en denken graag mee over een passende telefoon reparatie uit Apeldoorn.

Ook als je niet weet wat er voor zorgt dat jouw telefoon niet naar behoren werkt kan je, ook voor telefoon reparaties uit Apeldoorn, altijd bij Phoneworld aankloppen voor advies. De opgeleide monteurs kijken je toestel na en kunnen hem in 30 minuten herstellen!

Laat je kapotte telefoon je niet langer belemmeren en ga langs bij Phoneworld. Met een herstelde telefoon heb jij weer een zorg minder.

Kies voor kwaliteit

Voor het herstel van je telefoon gebruiken de monteurs van Phoneworld altijd originele onderdelen. Deze zijn het meest robuust en hebben een langere levensduur dan wellicht goedkopere namaakonderdelen van derden. Zeker met het vervangen van de batterij wordt het overal afgeraden namaak onderdelen te gebruiken. Van de door Phoneworld herstelde telefoon heb je langer plezier! Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Contact

Telefoon reparatie nodig in Apeldoorn en omstreken?

Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt. Is het niet in de buurt of past het niet in de agenda om langs te rijden? Dan kun je jouw defecte telefoon altijd naar ons opsturen. Via een volgcode kun je het herstel van je toestel op onze website volgen en weet je precies wanneer hij ontvangen is en wanneer hij weer gerepareerd is.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of een e-mail sturen naar [email protected]. In het geval van een e-mail nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.