Telefoon reparatie
Amsterdam Oost

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Amsterdam

Bij Phoneworld streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor je. Niet alleen zijn we online en telefonisch altijd beschikbaar, ook is het belangrijk dat je dichtbij een fysieke locatie kunt vinden om zo snel mogelijk je telefoon te laten repareren. Wij hebben momenteel vijf locaties verspreid over Nederland. Een van die locaties is Amsterdam-Oost. Woon je in de provincie Noord-Holland? Kom dan voor je telefoon reparatie naar Amsterdam.

Goed bereikbaar

Telefoon reparatie Amsterdam nodig? Kom dan naar Phoneworld. Als je jouw telefoon in Amsterdam laat repareren, dan weet je zeker dat je het filiaal van Phoneworld makkelijk kunt bereiken. Amsterdam staat erom bekend niet altijd makkelijk bereikbaar te zijn en onvoldoende of uitsluitend dure parkeergelegenheid te hebben. Phoneworld heeft voor een locatie in Amsterdam-Oost gekozen. Je kunt deze locatie dan ook gemakkelijk met de auto vanaf de A10 bereiken als je de Watergraafsmeer in rijdt. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken. Metrostation Amstelstation is op een kwartier loopafstand en ook zijn er haltes voor tram 19 en stadsbussen 41 en 287 dicht in de buurt. Het bezoekadres is: Middenweg 28, 1097BN Amsterdam.

Een telefoon bij Phoneworld Amsterdam laten repareren? Ben je dan niet een ton geld kwijt aan parkeerkosten als je met de auto komt? Absoluut niet! Een straat verder kun je gratis 2 uur lang bij de Vomar Supermarkt parkeren. Deze parkeergelegenheid ligt op 5 minuten loopafstand van Phoneworld af.

iPhone reparatie Amsterdam

Ook in ons filiaal in Amsterdam wordt je telefoon gerepareerd met de grootst mogelijke zorg. Ga dus niet zelf hobbyen of je kostbare smartphone in handen leggen van een onkundige particulier. Een smartphone is een fragiel apparaat, met name het binnenwerk kan zeer gevoelig zijn voor aanraking. Onze kwaliteitsmonteurs in onze werkplaats in Amsterdam-Oost zijn goed opgeleid, hebben jarenlang expertise en werken secuur. Alleen met de beste gereedschappen wordt jouw telefoon behandeld. Zo weet je zeker dat je niet alleen vlug weer gebruik kan maken van je telefoon maar dat deze ook kwalitatief goed is nagekeken en gerepareerd. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Voordat onze vestiging in Amsterdam een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij Phoneworld Amsterdam een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met je smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wil je tijd en kosten besparen op je iPhone reparatie in Amsterdam? Ook dat kan bij Phoneworld. In Amsterdam repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij, je wordt direct geholpen als je bij onze vestiging binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Amsterdamse vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voorkomen dat er meer aan de hand is met je telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met je wat we gaan doen en hoelang dat kan gaan duren. Ook dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen je van tevoren op de hoogte voordat we een reparatie starten. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Heb je een defect aan je telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Amsterdam? Kom dan langs in onze Phoneworld vestiging in Amsterdam!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh