Telefoon reparatie Amsterdam: in 30 min klaar 2018-10-18T16:27:18+00:00

Telefoon reparatie Amsterdam

Zoekt u naar een bedrijf voor een telefoon reparatie Amsterdam? PhoneWorld voert diverse telefoon reparaties uit op de bekendste smartphone merken. Heeft uw telefoon waterschade, werkt de batterij niet meer goed of heeft u uw telefoon laten vallen? Allemaal erg vervelend, vooral omdat u niet zonder telefoon kunt. PhoneWorld begrijpt dit en voert een telefoon reparatie dan ook in 30 minuten uit. De benodigde onderdelen hebben wij meestal op voorraad in al onze filialen. U kunt dus rustig wachten in onze wachtruimte, terwijl onze ervaren monteurs uw telefoon repareren. Na 30 minuten kunt u met uw gerepareerde telefoon weer over tot de orde van de dag. Nu voeren wij hebben wij onze service ook uitgebreid met iPhone 8 reparatie Amsterdam.

Maak afspraak
Contact

 

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Een kwaliteit telefoon reparatie Amsterdam

Voor een telefoon reparatie Amsterdam wilt u natuurlijk dat experts uw toestel repareren. Bij onze PhoneWorld vestiging in Amsterdam is dit het geval. Daar werken ervaren monteurs met veel ervaring in telefoon reparaties.

Wanneer u zoekt naar een professioneel telefoon reparatie bedrijf in Amsterdam met een goede prijs- kwaliteitsverhouding, bent u bij ons aan het juiste adres, PhoneWorld levert vakkundige reparaties tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijgt u standaard drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Voor een telefoon reparatie kunt u terecht in ons Amsterdam filiaal. Wij raden u aan om een afspraak te maken, omdat u zo verzekert bent dat een reparatie in 30 minuten wordt uitgevoerd. Wanneer u niet in de buurt woont van ons filiaal kunt u altijd uw telefoon voor reparatie opsturen. Gemiddeld bent u uw telefoon dan 4 werkdagen kwijt.

Meer informatie over een telefoon reparatie Amsterdam

Wilt u meer informatie over een telefoon reparatie Amsterdam? Of wilt u een afspraak maken voor een reparatie? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen en voeren tevens graag de benodigde reparatie uit. Voor contact kunt u ons bereiken op 020-4121395, u kunt een mail sturen naar support@phoneworld.nl.

Is uw telefoon kapot? Bij PhoneWorld kunt u terecht voor telefoon reparatie Amsterdam

Bekijk ook: iPhone reparatie Amsterdam | Samsung reparatie Amsterdam | Smartphone reparatie Amsterdam