Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Amstelveen
Telefoon reparatie Amstelveen2021-07-22T21:03:40+01:00

Telefoon reparatie
Amstelveen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Amstelveen

Een klein ongelukje, je kent het vast wel; telefoon kapot en een reparatie nodig in Amstelveen? Klop aan bij de ervaren specialisten van Phoneworld. Scherm gebroken, camera defect of een zwakke batterij? Geen probleem voor de opgeleide telefoon reparateurs van Phoneworld. Bij ons kun je altijd terecht!

In de reparatie branche hebben wij als Phoneworld ruim 10 jaar ervaring, en dat merk je! We staan voor snelle service tegen een lage prijs. Deze snelle service zorgt dat je telefoon uit Amstelveen in slechts 30 minuten is gerepareerd. Waarna jij hem weer optimaal kan gebruiken. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Garantie

Telefoon reparaties uit Amstelveen, die je bij Phoneworld laat uitvoeren zijn erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Bij Phoneworld kan je ook nog eens rekenen op 6 maanden garantie met je originele factuur.

Prijzen telefoon reparatie

Bij Phoneworld voeren we bijna alle soorten reparaties uit aan de meest uiteenlopende toestellen. Ben je benieuwd naar de prijzen voor de reparatie aan jouw toestel? Neem dan contact op met onze monteurs. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en kunnen je een indicatie geven van de te verwachten kosten. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Voor de telefoon reparatie van je toestel uit Amstelveen gebruiken we bij Phoneworld altijd originele onderdelen. Telefoonfabrikanten raden het ten zeerste af om je telefoon te laten repareren met namaakonderdelen van derden. Geen gedoe met onderdelen die het vlak na de reparatie weer begeven, wij kiezen voor kwaliteit. Laat je telefoon betrouwbaar repareren bij Phoneworld!

Data in vertrouwen

Wij begrijpen als de beste dat je foto’s, e-mails en andere data van grote persoonlijke waarde zijn. Je persoonlijke data is dan ook in goede handen bij de specialisten van Phoneworld. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om. Ook om dataverlies hoef je je geen zorgen te maken. Wij herstellen je telefoon snel en secuur met het behoud van de data op je telefoon. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

De groene reparateur

Jouw telefoon reparatie uit Amstelveen minder milieubelastend? Bij Phoneworld laat je jouw telefoon herstellen met oog voor het milieu. De oude, defecte onderdelen van jouw telefoon scheiden we en sturen we terug. Zo krijgen de materialen vanuit je kapotte telefoon een tweede leven en dragen we samen bij aan een duurzamere elektronica branche.

Contact

Phoneworld is er voor jou met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. De exacte adresgegevens vind je hier. Ben je niet in de buurt of komt het niet uit om langs te komen? Dan kan je jouw telefoon voor reparatie ook altijd naar ons opsturen. Via de website volg je eenvoudig de status van de reparatie van je telefoon.

Vragen aan de telefoon reparateurs van Phoneworld of advies nodig? Bel ons dan op 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.