fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.2/10 uit 1268 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen Garantie op reparaties
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»Telefoon reparatie Alkmaar
Telefoon reparatie Alkmaar2020-05-15T14:03:38+01:00

Telefoon reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Alkmaar

Phoneworld is ook neergestreken in Alkmaar om jouw telefoon daar te kunnen repareren! Als je uit de buurt van Alkmaar komt en je zoekt een kwalitatief reparatiebedrijf, kom dan eens bij Phoneworld. Wij staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar! Geen wachtrijen, maar goede service en oplossingen op maat. Dat vinden wij belangrijk bij Phoneworld. Ook voor een iPhone reparatie Alkmaar of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Goed bereikbaar

Op zoek naar telefoon reparatie Alkmaar? Kom dan naar Phoneworld. Onze vestiging in Alkmaar is goed bereikbaar met de auto. Het industrieterrein waar ons filiaal gevestigd is, ligt vlakbij de N242 en het knooppunt van de N243 en N244. Daarnaast zijn er bij ons gebouw 6 parkeerplaatsen aanwezig. Mocht er geen plek zijn, dan is er ruime gratis parkeergelegenheid op het industrieterrein in Oudorp. Ons bezoekadres is Einthovenstraat 1, 1821 BV in Alkmaar.

Ook met het openbaar vervoer kan je ons gemakkelijk bereiken. Vanaf station Alkmaar rijden er verschillende stadsbussen naar halte Saturnusstraat. Ook vanuit andere richtingen stoppen er verschillende andere buslijnen (123, 129, 160, 162 en N60) op deze plek. Vanaf halte Saturnusstraat is het ongeveer 5 minuten lopen naar Phoneworld Alkmaar.

Kwalitatief laten repareren

Bij Phoneworld hanteren wij een hoge standaard voor telefoon reparaties, zo ook in Alkmaar. Daarom weet je zeker dat je een goede service krijgt. Uiteraard met een oplossing op maat.  Omdat een smartphone reparatie precies werk is, is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Hier zorgen onze monteurs voor. Of je nu met een schade komt of een defect aan het interne werk van je smartphone. De monteurs komen erachter en bieden je een oplossing op maat. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere telefoon reparatie in Alkmaar voeren we razendsnel en professioneel uit.

Het kan voorkomen dat er een of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je hoeft niet bang te zijn dat je onderdelen terug krijgt met mindere kwaliteit. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Je levert dus nooit kwaliteit in bij een telefoon reparatie in Alkmaar. Daar komt nog eens bij dat wij een garantie verlenen op de originele onderdelen die wij in je telefoon plaatsen. Een zekerheid namens ons. Bewaar je factuur daarom nog een tijdje nadat je bij ons bent geweest.

Aan kwaliteit hangt een stukje duurzaamheid tegenwoordig. Daarom houden wij ook bij Phoneworld rekening met het milieu. Mochten er daarom onderdelen uit jouw telefoon zijn gehaald, dan worden deze altijd apart gehouden van andere soorten afval. Op deze manier kunnen we deze gebruikte, defecte onderdelen voor recyclingdoeleinden weer aanbieden.

iPhone reparatie Alkmaar

Ook dan zit je goed bij Phoneworld. Als je naar Alkmaar komt om je iPhone te laten repareren, voeren we eerst een gratis vooronderzoek uit aan je telefoon. Daarmee kunnen we het exacte probleem vaststellen. Is het een softwarefout, is er slechts sprake van een uiterlijke schade of zit het defect dieper intern? Wij zoeken het voor je uit. Doordat we eerst een diagnose stellen, kunnen we gericht te werk gaan. Een telefoon reparatie in Alkmaar duurt dus nooit langer dan nodig. Wij gaan meteen aan de slag en weten wat we moeten doen. Vervolgens laten we aan jou weten wat we kunnen doen, hoe we het gaan aanpakken en wat de bijbehorende kosten voor jou zijn. Eerlijk en transparant, daar houden wij van bij Phoneworld.

Kosten en tijd

Bij Phoneworld hoef je niet bang te zijn om in de wachtrij geplaatst te worden. Zodra je dan ook komt binnenlopen voor een iPhone reparatie in Alkmaar, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Het vooronderzoek dat wij aan een telefoon doen werkt daarbij tijd- en kostenbesparend. We werken snel en secuur  en het is ons doel om jou zo snel mogelijk weer een gerepareerde telefoon mee te geven. En dat alles tegen een laag tarief.

Voordat we een iPhone reparatie in Alkmaar uitvoeren, bespreken we niet alleen wat we gaan doen, maar ook hoe lang het gaat duren. Ook bespreken we van tevoren het kostenplaatje met je. Zo willen wij transparant zijn in onze lage kosten en kom jij niet voor verrassingen te staan. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort telefoon reparatie in Alkmaar: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Onderdelen op voorraad

Omdat we de meeste originele onderdelen in huis hebben, voeren we een telefoon reparatie in Alkmaar razendsnel voor je uit. In slechts 30 minuten is jouw telefoon reparatie in Alkmaar uitgevoerd. In dat halfuur word je door ons voorzien van koffie en gratis internet. Je hoeft je dus nooit te vervelen! Indien er een langere reparatietijd nodig is, bespreken we dit van tevoren met je. Jouw planning is daarbij leidend.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.2/10 uit 1268 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.