Telefoon reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon laten repareren in Alkmaar

Phoneworld is ook neergestreken in Alkmaar om jouw telefoon daar te kunnen repareren! Als je uit de buurt van Alkmaar komt en je zoekt een kwalitatief reparatiebedrijf, kom dan eens bij Phoneworld. Wij staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar! Geen wachtrijen, maar goede service en oplossingen op maat. Dat vinden wij belangrijk bij Phoneworld. Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij Phoneworld altijd welkom.

Goed bereikbaar

Ben je van plan ons een bezoek te komen brengen voor een iPhone reparatie in Alkmaar? Dan kun je ons prima bereiken per auto. Het industrieterrein waar ons filiaal gevestigd is, ligt vlakbij de N242 en het knooppunt waar de N243 en N244 samenkomen. Daarnaast zijn er bij ons gebouw 6 parkeerplaatsen aanwezig. Mocht er geen plek zijn, dan is er ruime gratis parkeergelegenheid op het industrieterrein in Oudorp. Ons bezoekadres is Einthovenstraat 1, 1821BV in Alkmaar.

Ook openbaar vervoerreizigers kunnen ons gemakkelijk bereiken. Vanaf station Alkmaar rijden er verschillende stadsbussen naar halte Saturnusstraat. Ook vanuit andere richtingen stoppen er verschillende andere buslijnen (123, 129, 160, 162 en N60) op deze plek. Vanaf halte Saturnusstraat is het ongeveer 5 minuten lopen naar Phoneworld Alkmaar.

Kwalitatief laten repareren

Bij Phoneworld hanteren wij een hoge standaard voor telefoon reparaties, zo ook in Alkmaar. Daarom weet je zeker dat je te maken krijgt met een goede service van ons personeel en een kwaliteitsoplossing op maat. Zo sta jij snel en goed geholpen weer buiten met een uitstekend werkende telefoon. Omdat een smartphonereparatie een precair werk is, is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Hier zorgen onze monteurs voor. Zij zijn door ons gescreend op hun ervaring en mate van secuur werken. Of je nu met een schade komt of een defect aan het interne werk van je smartphone, zij komen erachter en bieden je een oplossing op maat aan. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Als je naar Alkmaar komt om je iPhone te laten repareren, gaan we eerst een gratis vooronderzoek aan je telefoon uitvoeren om erachter te komen wat er aan de hand is. Is het een softwarefout, is er slechts sprake van een uiterlijke schade of zit het defect dieper intern? Wij gaan het eerst voor je uitzoeken. Doordat we eerst een dergelijke diagnose stellen, kunnen we gericht te werk gaan. Een telefoonreparatie in Alkmaar duurt dus nooit langer dan nodig. Wij gaan meteen aan de slag en weten wat we moeten doen. Vervolgens laten we aan jou weten wat we kunnen doen, hoe we het gaan aanpakken en wat de bijbehorende kosten voor jou zijn. Eerlijk en transparant, daar houden wij van bij Phoneworld.

Het kan voorkomen dat er een of meerdere onderdelen in je telefoon vervangen moeten worden. Wees maar niet bang dat er een mindere kwaliteit daarvoor teruggeplaatst wordt: wij werken uitsluitend met originele, door de smartphonefabrikant zelf geproduceerde onderdelen. Je levert dus nooit kwaliteit in bij een telefoonreparatie in Alkmaar. Daar komt nog eens bij dat wij een garantie verlenen op de originele onderdelen die wij in je telefoon plaatsen. Een zekerheid namens ons, bewaar je factuur daarom nog een tijdje nadat je bij ons bent geweest.

Aan kwaliteit hangt een stukje duurzaamheid tegenwoordig. Daarom houden wij ook bij Phoneworld rekening met het milieu. Mochten er daarom onderdelen uit jouw telefoon zijn gehaald, dan worden deze altijd apart gehouden van andere soorten afval. Op deze manier kunnen we deze gebruikte, defecte onderdelen voor recyclingdoeleinden weer aanbieden.

Kosten en tijd

Bij Phoneworld hoef je niet bang te zijn om in de wachtrij geplaatst te worden. Zodra je dan ook komt binnenlopen voor een iPhone reparatie in Alkmaar, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Het vooronderzoek dat wij aan een telefoon doen werkt daarbij tijd- en kostenbesparend. We werken snel en secuur aan probleemoplossing en het is ons doel om jou zo snel mogelijk weer een gerepareerde telefoon mee te geven tegen een laag tarief.

Omdat we de meeste originele onderdelen in huis hebben, hoeft zelfs bij vervanging van onderdelen een telefoon reparatie in Alkmaar niet lang te duren. Voor de meeste reparaties moet je daarom rekening houden met een tijd van 30 minuten. In dat halfuur word je door ons voorzien van koffie en gratis internet, je hoeft je dus nooit te vervelen! Indien er een langere reparatietijd nodig is, bespreken we dit van tevoren met je. Jouw planning is daarbij leidend.

Voordat we een iPhone in Alkmaar repareren, bespreken we niet alleen wat we gaan doen en hoe lang dat gaat duren. Ook bespreken we van tevoren het kostenplaatje met je. Zo willen wij transparant zijn in onze lage kosten en kom jij niet voor verrassingen te staan. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1096 reviews op Kiyoh