Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon reparatie Alkmaar
Telefoon reparatie Alkmaar2021-07-22T21:01:18+01:00

Telefoon reparatie
Alkmaar

Op zoek naar een iPhone, Samsung, Huawei of OnePlus reparatie in Alkmaar? Laat jouw telefoon reparatie bij Phoneworld uitvoeren. Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon reparatie Alkmaar

Woon jij in de kop van Noord-Holland en zit je met een defect aan je telefoon? Kom dan voor een telefoon reparatie naar Phoneworld in Alkmaar. Met een goede bereikbaarheid, kwalitatieve, originele onderdelen waar garantie op zit en deskundige reparateurs in huis bieden wij je de mix voor een succesvolle reparatie aan je toestel. Was je al aan het kijken voor een nieuwe telefoon? Onderzoek dan eerst eens met onze monteurs wat we nog met je oude toestel kunnen doen. Allicht is een telefoon reparatie bij ons filiaal in Alkmaar interessant voor je wat betreft kostenbesparing en kun je nog jarenlang van je huidige toestel genieten. Of je nu voor een scherm-, telefoonbatterij reparatie of andersoortig bij ons aankeert in Alkmaar, wij kunnen je in de meeste gevallen van dienst zijn. Voor een iPhone scherm reparatie in Alkmaar ben je bij Phoneworld ook aan het juiste adres. Bovendien sta je vaak binnen het halfuur weer buiten met je gemaakte toestel!

Waarom je telefoon wegdoen als deze nog bruikbaar is?

Toegegeven, losse onderdelen van een smartphone kunnen prijzig zijn, met name omdat wij bij Phoneworld ervoor kiezen in de meeste gevallen originele onderdelen terug te plaatsen in toestellen. Toch kan het lonen om deze kosten af te zetten tegen het kopen van een nieuw toestel. Als je namelijk voor een kleine telefoon reparatie naar Alkmaar komt, dan wordt het toestel interessanter om tweedehands door te verkopen. Met name als het model van je telefoon pas een paar jaar oud is, is hier nog een behoorlijk veel vraag naar. Op onze reparatiepagina kun je lezen wat een standaard telefoon reparatie in Alkmaar kost.

Hoe zeer ben jij je bewust van het milieu en de klimaatproblemen waar we nu tegenaan lopen? Als je telefoon nog in goede staat is en deze behoeft slechts een nieuw onderdeel, dan kun je een bijdrage aan de vermindering van e-waste leveren door niet gelijk een nieuw toestel aan te schaffen. De productie van een nieuw toestel kost materialen en levert uitstoot op wat je met een kleine ingreep kunt voorkomen. Daarbij komt dat het fixen van bijvoorbeeld het scherm of de batterij al een dermate positief resultaat geeft dat je telefoon weer als nieuw is. Een snelle telefoon reparatie bij Phoneworld in Alkmaar laten uitvoeren kan je met gemak €500,- in een jaar besparen!

Telefoonscherm reparatie in Alkmaar

Bij Phoneworld hanteren wij een hoge standaard voor telefoon reparaties, zo ook in Alkmaar. Daarom weet je zeker dat je een goede service krijgt. Uiteraard met een oplossing op maat. Omdat een smartphone reparatie precies werk is, is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Hier zorgen onze monteurs voor. Of je nu met een schade komt of een defect aan het interne werk van je smartphone. De monteurs komen erachter en bieden je een oplossing op maat. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere telefoon reparatie in Alkmaar voeren we razendsnel en professioneel uit.

Het kan voorkomen dat er een of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je hoeft niet bang te zijn dat je onderdelen terug krijgt met mindere kwaliteit. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Je levert dus nooit kwaliteit in bij een telefoon reparatie in Alkmaar. Daar komt nog eens bij dat wij een garantie verlenen op de originele onderdelen die wij in je telefoon plaatsen. Een zekerheid namens ons. Bewaar je factuur daarom nog een tijdje nadat je bij ons bent geweest.

Aan kwaliteit hangt een stukje duurzaamheid tegenwoordig. Daarom houden wij ook bij Phoneworld rekening met het milieu. Mochten er daarom onderdelen uit jouw telefoon zijn gehaald, dan worden deze altijd apart gehouden van andere soorten afval. Op deze manier kunnen we deze gebruikte, defecte onderdelen voor recyclingdoeleinden weer aanbieden.

Telefoonbatterij reparatie in Alkmaar

En wat de meeste reparaties zijn naast de schermvervangingen? De batterij uiteraard. Moderne toestellen zijn allemaal uitgerust met een krachtige lithiumbatterij die de telefoon optimaal laat draaien. Deze soort batterij kan veel meer vermogen leveren dan een gewone nikkelbatterij. De keerzijde? Dat de lithiumbatterijen na een paar jaar minder sterk worden omdat ze niet meer goed opladen. Je herkent het in een batterij die snel leegloopt, een toestel dat opeens uitvalt of je telefoon ellenlang aan de lader moeten leggen voordat deze een keer volledig is opgeladen. Zonde, want je kunt veel tijd besparen door bij Phoneworld even een nieuwe, originele batterij te laten plaatsen. Binnen een halfuur ronden wij een telefoonbatterij reparatie in Alkmaar af en hoef jij voorlopig niet meer bang te zijn voor verrassingen. Ook op nieuwe batterijen krijg je van ons weer een halfjaar garantie.

Hoe onze telefoonreparateurs in Alkmaar te werk gaan

Met name na een val van een toestel is het belangrijk dat deze een check-up krijgt alvorens we starten met de reparatie en vervanging van onderdelen. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat er niet meerdere onderdelen geraakt zijn zodat je 100% zeker weer met een goed toestel naar buiten loopt. Laat je jouw telefoon repareren in Alkmaar, dan doen we deze gehele check-up van je toestel helemaal gratis. Een mooie service van Phoneworld

Ook wij zetten ons in om e-waste tegen te gaan. Moeten we bij een telefoonreparatie in Alkmaar daarom een onderdeel uit je toestel halen, dan sturen wij dit op naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in down- en recycling. Zo verminderen we de afvalhopen en de onnodige productie van nieuwe elektronica.

Phoneworld Alkmaar is goed en snel bereikbaar

Je telefoon laten repareren bij Phoneworld in Alkmaar brengt geen bijkomende kosten met zich mee. Met andere woorden: je kunt vrij parkeren als je bij ons langskomt omdat we ons op industrieterrein Oudorp bevinden waar zat parkeergelegenheid is. Je kunt ons eenvoudig met de auto bereiken omdat we vlak bij de N242 liggen en het knooppunt tussen de N243 en N244. Ben je van plan met het openbaar vervoer te komen? Er stoppen bij ons in de buurt meerdere lijnbussen die vanaf Alkmaar station vertrekken. Je vindt ons op Einthovenstraat 1 in Alkmaar.

Op de site vind je prijzen van de meeste standaardreparaties. Bovendien kun je op de site aangeven wanneer je een telefoonreparatie in Alkmaar wilt inplannen. Dat is handig voor ons omdat we dan de benodigde onderdelen voor je toestel op tijd voorradig voor je hebben. Ben je toevallig in de buurt en kom je op de bonnefooi langs? Dan kunnen we je uiteraard ook gewoon helpen en proberen we de reparatie zo snel mogelijk in gang voor je te zetten.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.