Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Batterij vervangen telefoon
Batterij vervangen telefoon2021-07-20T11:16:37+01:00

Batterij vervangen telefoon

Is de batterij van je telefoon of tablet niet meer goed? Je telefoon of tablet batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze telefoon en tablet batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Batterij vervangen telefoon en tablet

Zit je net middenin een telefoongesprek met die belangrijke klant, valt je telefoon uit. Of ben je net die nieuwe jurk aan het afrekenen in je favoriete online winkel, valt je tablet uit. Het is iedereen weleens gebeurd en dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Je kunt natuurlijk iedere keer maar hopen dat je telefoon of tablet niet uitvalt, maar vaak is dit probleem met een kleine reparatie al op te lossen. Vaak ligt het probleem van uitvallen namelijk aan de batterij. Een eenvoudige reparatie ‘batterij vervangen van je telefoon’ kan het probleem vaak snel oplossen.

Bij Phoneworld voeren we de reparatie ‘telefoon batterij vervangen’ bijna dagelijks uit. Het is namelijk een veel voorkomend probleem van de huidige telefoons en tablets. We gebruiken met z’n allen onze telefoon en tablets steeds meer en verwachten ook dat de batterij lang meegaat. Helaas zijn de (meeste) huidige batterijen nog niet gebouwd op dit veelvuldige gebruik en komt het vaak voor dat je telefoon batterij vervangen moet worden.

Als de batterij van je telefoon of tablet niet meer naar behoren werkt, is het noodzaak de batterij van je telefoon of tablet te vervangen. Bij Phoneworld voeren we deze reparatie voor je uit in slecht 30 minuten! Hier kan je dus vaak gewoon op wachten. Als je batterij van je telefoon of tablet is vervangen zal hij weer volledig werken en loop je met een zo goed als nieuwe telefoon de deur uit.

Batterij vervangen telefoon of tablet – wat zijn de kosten?

Er zijn vele verschillende merken en type telefoons en tablets op de markt. De kosten voor het vervangen van de batterij van je telefoon of tablet hangt daarom ook samen met het merk en het type telefoon of tablet. Op Phoneworld.nl vind je de meeste merken en type telefoons en tablet terug en de bijbehorende prijzen voor het vervangen van de batterij van je telefoon of tablet. Mocht je de prijs niet kunnen terugvinden, neem dan even contact op met een van onze vestigingen. wij doen er alles aan om zo snel en goed mogelijk de batterij van je telefoon of tablet te vervangen.

Kies voor kwaliteit

Ook bij het vervangen van de batterij van je telefoon of tablet is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Zelf een batterij online bestellen en zelf vervangen of laten vervangen door een onkundig bedrijf kan ervoor zorgen dat de batterij niet goed wordt vervangen of dat de batterij zelf niet van goede kwaliteit is. Hierdoor kan er zelfs meer schade aan je telefoon of tablet ontstaan. Kies dus altijd voor kwaliteit als de batterij van je telefoon of tablet vervangen moet worden. Bij Phoneworld werken wij altijd met originele onderdelen, hebben we ervaren monteurs in dienst en krijg je altijd 6 maanden garantie.

Een werkende batterij

Wil je de batterij vervangen van je telefoon? Kom dan snel naar Phoneworld. Als je de batterij van je telefoon of tablet bij Phoneworld laat vervangen, geniet je dezelfde dag nog van een goed werkende telefoon (mits de batterij op voorraad is). Dan kun je weer gerust online shoppen en bellen met die belangrijke klant, zonder dat je wéér eerst je telefoon op tablet moet opladen. Wacht dus niet langer en ga voor het vervangen van je batterij of tablet naar Phoneworld.nl.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.