Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Speaker telefoon kapot
Speaker telefoon kapot2021-07-20T13:07:24+01:00

Speaker telefoon kapot

Is de speaker van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet speaker reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet speaker reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet speaker reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet speaker reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Speaker telefoon kapot

Je kent het wel: je hebt een belangrijk telefoongesprek, maar je kan je gesprekspartner niet zo goed verstaan waardoor je belangrijke details mist. Er kan sprake zijn van een heel zacht geluid of een geluid dat voortdurend wordt onderbroken door gekraak en ruis. Dit kan te maken hebben met omgevingsgeluid (van jouw kant of de andere kant). Echter kan dit probleem ook veroorzaakt worden door de speaker van je telefoon die kapot is.

Je zit met je vrienden in het park en je wilt graag wat muziek opzetten of je wilt tijdens een borrel een filmpje laten zien. Iedereen staat verwachtingsvol rond je telefoon, maar als je op ‘play’ drukt hoor je alleen een korrelig geluid. Iedereen weet hoe laat het is: de speaker van je telefoon is kapot.

Als de speaker van je telefoon kapot is, is dat ook vervelend als je bijvoorbeeld een leuke serie wilt kijken. Je zal net zien dat je toevallig geen oortjes bij de hand hebt. Je bent dan aangewezen op de speaker van je telefoon. Als deze kapot is, kan je gewoonweg je telefoon niet gebruiken. En dat is vervelend!

Er zijn talloze situaties waarin de speaker van je telefoon kapot gaat. Het is in elk geval heel vervelend en dat begrijpen we bij Phoneworld. Je kan bij onze professionals terecht om deze geluidsproblemen snel op te lossen. Onze deskundige monteurs werken snel, secuur en geven jou de garantie dat je met een nieuwe speaker weer naar huis gaat. Geen reden om nog langer door te lopen met een speaker van je telefoon die kapot is.

Speaker van je telefoon kapot? Bij Phoneworld duurzaam en voordelig gemaakt!

Als je niet teveel tijd en geld kwijt wilt zijn aan het repareren van de speaker van je telefoon die kapot is, moet je bij Phoneworld zijn. Het is een relatief eenvoudige reparatie die de monteur binnen 30 minuten kan afronden. Lang zonder telefoon omdat je hem kwijt bent voor reparatie? Niet bij Phoneworld! Vaak kan je dezelfde dag nog bij ons terecht. Klaar terwijl je wacht. In de meeste gevallen loop je na een halfuur weer naar buiten met een gerepareerd toestel.

Garantie

Voor een reparatie aan de speaker van je telefoon die kapot is, zit je goed bij Phoneworld. Je profiteert van onze razendsnelle en vakkundige service. Bovendien krijg je ook nog eens 6 maanden garantie op de reparatie. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is langs te komen in een van onze vestigingen. Na de reparatie aan je toestel bewaar je de bon. Mocht er iets niet goed zijn dan krijg je tot 6 maanden na de reparatie de garantie dat wij het voor je oplossen.

Contact

Phoneworld heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. Je bent hier van harte welkom voor vragen, advies of om direct een reparatie uit te laten voeren. Je kan ons ook bereiken op het landelijke telefoonnummer: 085 – 760 27 27 of per e-mail: [email protected]

Je kan een afspraak maken voor de reparatie aan de speaker van je telefoon die kapot is. Ook kan je de kapotte telefoon naar Phoneworld opsturen. Zo hoef je niet eens de deur uit om je toestel te laten maken. Dat is de service van Phoneworld!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.