Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Telefoon laadt niet op
Telefoon laadt niet op2021-07-20T11:58:11+01:00

Telefoon laadt niet op

Laadt je telefoon of tablet niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je telefoon of tablet laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet oplaad connector reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet oplaad connector reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet oplaad connector reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet oplaad connector reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Telefoon of tablet oplaad connector reparatie

Wist je dat de meeste mensen ’s nachts hun telefoon opladen? Voordat ze naar bed gaan checken ze nog even het laatste nieuws of sociale media. Daarna gaat de telefoon aan de oplader, zodat hij de volgende dag weer klaar is voor een hele dag intensief gebruik. Hoe vervelend is het dan ook als je er ’s morgens achter komt dat je telefoon niet is opgeladen? Hoe moet je nu al je afspraken inzien, belletjes plegen en appjes beantwoorden?

Als een telefoon niet oplaadt, denken de meeste mensen direct dat het aan de kabel ligt. Vaak liggen er nogal wat (imitatie) kabeltjes door het huis en kan het inderdaad zo zijn dat er een kabel stuk is. Je probeert een andere kabel, maar komt erachter dat je telefoon nog steeds niet oplaadt. Wat kan het dan zijn? Vaak zit het probleem dan in de oplaad dock van je telefoon.

Als je telefoon niet oplaadt, dan kan dit vaak worden opgelost door het vervangen van je oplaad dock. Een simpele reparatie welke onze ervaren monteurs dagelijks uitvoeren. Vaak duurt het vervangen van een oplaad dock zo’n 30 min, maar meestal sta je sneller weer buiten. Hierna is je telefoon weer als nieuw en is het probleem dat je telefoon niet oplaadt, weer opgelost.

Kosten

Het vervangen van oplaad docks doen we regelmatig en voor verschillende merken en type telefoons. De prijzen variëren en ligt aan het merk en type telefoon. Voor de prijs van de reparatie van jouw telefoon of tablet kun je hier kijken. Staat de prijs voor jouw telefoon of tablet hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op via een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Als je telefoon niet oplaadt is dit erg vervelend en kan dit voor vele ongemakken zorgen. Je wilt dit graag zo snel mogelijk weer opgelost hebben, maar hoe pak je dit aan? Kies je ervoor om zelf aan de slag te gaan en om te proberen dit zelf op lossen? Of kies je er toch voor om professionele hulp in te schakelen als je telefoon niet oplaadt? Bij Phoneworld raden we dat laatste aan, het is namelijk belangrijk om altijd originele onderdelen te gebruiken en te kiezen voor kwaliteit. Bij Phoneworld hebben we ervaren monteurs in dienst, die ervoor zorgen dat je telefoon altijd op de juiste wijze gerepareerd wordt. Zo ga je in no time van een telefoon die niet oplaadt, naar een telefoon die weer als nieuw lijkt te zijn!

Telefoon of tablet laadt weer op

Als je telefoon niet oplaadt en je laat hem repareren bij Phoneworld, sta je in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten met een werkende telefoon. Je kunt dan ’s avonds weer met een gerust hart je telefoon opladen en gaan slapen en je weet dat je telefoon de volgende dag weer netjes is opgeladen. Zo heb je weer alle tijd voor het beantwoorden van al die mails, appjes en het checken van je sociale media.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.