Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Moederbord telefoon kapot
Moederbord telefoon kapot2021-07-20T13:34:05+01:00

Moederbord telefoon kapot

Is het moederbord van je telefoon of tablet beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je telefoon of tablet laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Moederbord telefoon of tablet kapot

Het moederbord van je telefoon of tablet, ook wel de logicboard of de printplaat genoemd, is een van de meest cruciale onderdelen van je toestel. Het is het fundament waar alle andere onderdelen aan vastzitten: de vele verschillende in- en uitgangen, de microfoon, de luidspreker, de CPU, het geheugen. Ga zo maar door. Het is ook een uiterst gevoelig onderdeel, en als het beschadigd is kunnen er veel dingen misgaan. Een toestel kan vastlopen of zelfs helemaal niet meer werken.

Het moederbord kan beschadigd raken, omdat je zelf een reparatie hebt uitgevoerd of een reparatie heb laten uitvoeren door een minder vakkundig bedrijf. Zonder het zelf door te hebben wordt er meer schade gecreëerd dan er opgelost wordt en kost ook onnodig veel geld en tijd om een beschadigd moederbord op je telefoon of tablet alsnog te laten herstellen.

Door de complexiteit van het onderdeel is het raadzaam om het moederbord te laten repareren door een professional. Bij Phoneworld hebben we naast de specialistische kennis, de juiste tools en gereedschappen, in huis om de reparatie van een kapot moederbord van je telefoon of tablet vakkundig uit te voeren.

Diagnose en reparatie van het moederbord

Wanneer het moederbord telefoon kapot is, helpen we je graag. Voorafgaand aan de reparatie wordt een kort onderzoek gedaan aan je toestel. De monteurs stellen een diagnose, waarmee zij gericht de reparatie aan je toestel kunnen uitvoeren. Super handig. Het onderzoek is voor jou helemaal gratis en je weet meteen waar je aan toe bent. Uit de diagnose blijkt waardoor het probleem aan je toestel wordt veroorzaakt. De monteurs kunnen je informeren over welke onderdelen er vervangen dienen te worden en hoeveel de kosten zullen bedragen.

Een kapot moederbord van je telefoon of tablet kunnen we meestal niet direct voor je repareren, terwijl je erop wacht. Bij deze reparatie kunnen we niet van tevoren voorspellen hoe lang de reparatie zal duren. Het is een complexe reparatie waarbij vaak meer tijd nodig is voor herstel. De reparatie aan het kapotte moederbord moet uiterst secuur worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je na de reparatie weer volop plezier hebt van je toestel.

Uiteraard kan je hiervoor een afspraak inplannen op een moment dat je jouw toestel even kunt missen voor de reparatie. De specialisten zullen te aller tijde proberen om de reparatie zo snel mogelijk voor je uit te voeren.

Garantie

Is het moederbord van je telefoon kapot? Kom dan naar Phoneworld. Indien mogelijk vervangen onze experts het moederbord. Waardoor de kosten voor een nieuw toestel je bespaart blijven. Op de reparatie van het moederbord van je telefoon of tablet geven we je bovendien 6 maanden garantie. Als je nadien constateert dat je toestel toch niet naar behoren werkt, kan je zonder zorgen langskomen voor een hersteloperatie. Uiteraard geldt dit niet voor nieuwe val- en waterschade.

Contact

Heb je nog vragen over het moederbord? Je kan ons bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Een kapot moederbord in je tablet of telefoon is een ernstige beschadiging, maar wij hebben alles in huis om je toestel te repareren. Klop dus bij Phoneworld aan voor deze specialistische smartphone klus.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.