Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Microfoon telefoon kapot
Microfoon telefoon kapot2021-07-20T13:17:24+01:00

Microfoon telefoon kapot

Is de microfoon van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Microfoon telefoon of tablet kapot

Het ligt voor de hand dat een kapotte microfoon aan je telefoon of tablet erg vervelend is. Je kan natuurlijk alles gaan appen, maar meestal is het handiger en sneller om gewoon even te bellen. Voorkom dat je met je mond vol tanden staat als iemand je belt, terwijl je een kapotte microfoon aan je telefoon hebt. Microfoon telefoon kapot? Laat hem vandaag nog maken bij Phoneworld.

De reparatie van een kapotte microfoon neemt niet veel tijd in beslag, maar vergt wel enige expertise. Bij Phoneworld werken deskundige monteurs die efficiënt en snel werken, maar wel altijd goed en vakkundig werk leveren. Doorgaans duurt een reparatie 30 tot 60 minuten. Voor de reparatie van een kapotte microfoon van je telefoon kan je langskomen in een van onze vestigingen of een afspraak maken. Wil je een afspraak maken? Dan kies je zelf de dag en de tijd dat het jou uitkomt. Dat is goed en handig in te plannen in je dag!

De kapotte microfoon van je telefoon of tablet duurzaam en voordelig repareren

Bij Phoneworld zit je goed als je graag let op je geld, maar toch kwaliteit wil. Wij houden namelijk een voorraad bij van originele merk onderdelen. Originele onderdelen hebben hun kwaliteit bewezen en gaan doorgaans langer mee dan namaak onderdelen. Doordat we de onderdelen vaak op voorraad hebben kunnen we de reparatie snel voor je uitvoeren. In combinatie met de vakkundige kennis en expertise van onze monteurs, leveren we jou de beste service!

Microfoon telefoon kapot? In veel gevallen kan een defect aan een telefoon of tablet gerepareerd worden. Zo ook de microfoon van jouw toestel. Dit is beter voor je portemonnee en voor het milieu. Bij Phoneworld houden we ook graag rekening met het milieu. Dit doen we in de eerste plaats door onze reparatie service zelf. Hiermee kunnen mensen langer met hun telefoon doen. Ten tweede geven we de oude onderdelen, die overblijven na een reparatie, een nieuw leven door ze gescheiden in te leveren. De onderdelen kunnen op die manier hergebruikt worden.

Garantie

Wij zijn overtuigd van onze service. We werken met deskundige monteurs, die bij de reparaties alleen gebruik maken van originele onderdelen. Door het gebruik van deze hoogwaardige onderdelen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van je toestel behouden blijft. Laat je jouw telefoon of tablet repareren bij Phoneworld? Dan kan je rekenen op een garantietermijn van 6 maanden op de reparatie van je kapotte microfoon. Als het defect is ontstaan door nieuwe val- en waterschade geldt de garantie niet.

Contact

Microfoon telefoon kapot, wij repareren het in slechts 30 minuten. Waarna je weer optimaal gebruik kan maken van je telefoon, met werkende microfoon. Wacht niet langer, en neem contact met ons op.

Phoneworld is bereikbaar op de volgende manier:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Het is aan te raden om een afspraak te maken, maar het is ook geen enkel probleem om zonder afspraak binnen te lopen op één van de vele locaties die we hebben door Nederland. Het is ook mogelijk om je kapotte telefoon op te sturen naar Phoneworld voor een reparatie.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.