Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Front camera telefoon kapot
Front camera telefoon kapot2021-07-20T12:24:46+01:00

Front camera telefoon kapot

Is de front camera van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet front camera reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet front camera reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet front camera reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet front camera reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Front camera telefoon of tablet kapot

Als de front camera van je telefoon of tablet kapot is, kun je niet meer eindeloos oefenen om die perfecte selfie te maken en dat is natuurlijk balen! Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer opgelost hebben, want je wilt natuurlijk weer zo snel mogelijk die perfecte selfies posten op sociale media.

Een defect aan de front camera van je telefoon of tablet kan verschillende oorzaken hebben Je telefoon kan gevallen zijn, een intern defect of je hebt waterschade aan je telefoon opgelopen, waardoor de front camera van je telefoon ook kapot is gegaan.

Omdat er zoveel redenen kunnen zijn dat de front camera van je telefoon kapot is, doen wij bij Phoneworld altijd een kort onderzoek, zodat we direct een diagnose kunnen stellen. Dan weet je ook weer snel waar je aan toe bent. Vaak is het probleem snel op te lossen en sta je binnen 30 minuten weer buiten om die selfies te oefenen.

Kosten

Er zijn vele types en merken telefoon op de markt, hierdoor is het ook zo dat de prijzen voor het repareren of vervangen van je front camera verschillen. Bij Phoneworld vinden wij kwaliteit tegen een voordelige prijs erg belangrijk dus als de front camera van je telefoon kapot is, kan je voor onze scherpte prijzen het beste even kijken op onze website. Hier vind je de prijzen voor de meeste merken en types. Staat jouw merk of type er toch niet tussen? Geen probleem neem dan even contact op via een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk dat we altijd een goede kwaliteit leveren. We werken met ervaren en opgeleide monteurs, waardoor we een constante kwaliteit kunnen leveren tegen een voordelige prijs. Verder maken wij gebruik van originele onderdelen, zodat ook daar de kwaliteit in terug is te vinden. Dus ook al de front camera van je telefoon kapot is, kan je jouw telefoon met een gerust hart bij Phoneworld achterlaten. Vaak sta je binnen 30 minuten alweer buiten met een perfect werkende front camera.

Een werkend scherm

Een goed werkende front camera is tegenwoordig onmisbaar. Iedereen wilt selfies maken, snapchat filters gebruiken en ga zo maar door. Als de front camera van je telefoon kapot is, wil je deze zo snel mogelijk weer werken hebben. Naast dat het handig is dat de front camera weer werkt, is het ook belangrijk om dit te laten maken om bijvoorbeeld de waarde van het toestel in tact te houden. Zo krijg je er bij een eventuele verkoop meer voor dan als de front camera van je telefoon kapot is. Laat je front camera dus ook zo snel mogelijk maken bij Phoneworld en verblijd iedereen weer snel met die perfecte selfies! Je kunt een afspraak maken via een van onze vestigingen zodat je zo snel mogelijk bij een van onze 5 vestigingen terecht kunt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.