Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Cameralens telefoon kapot
Cameralens telefoon kapot2021-07-20T12:58:26+01:00

Cameralens telefoon kapot

Is de cameralens van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet cameralens reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet cameralens reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet cameralens reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet cameralens reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Cameralens telefoon kapot

Het zal je maar gebeuren dat je je telefoon laat vallen en dat alles nog helemaal heel is. Tenminste dat denk je, totdat je een foto wilt maken en je camera het niet doet!  Maar hoe kan dit en wat is er dan kapot?

Als je camera niet werkt kan het zijn dat de cameralens van je telefoon kapot is. Dit kan helaas zo gebeurd zijn. Bijvoorbeeld door een val van grote hoogte, maar ook een stoot tegen de camera aan kan er helaas voor zorgen dat de cameralens van je telefoon kapot gaat. Bij Phoneworld repareren we je kapotte cameralens van je telefoon in slecht een half uur!

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kan je daar natuurlijk ontzettend van balen. Niemand zit te wachten op extra kosten als het gaat om je telefoon. Helaas zijn en worden we steeds meer afhankelijk van onze telefoons en ook onze camera gebruiken we dagelijks. Even een foto maken samen met die leuke vriendin, een foto maken van een belangrijk document of gewoon zomaar die snapchat selfie. Niemand kan meer zonder zijn of haar telefooncamera. Is je cameralens van je telefoon kapot? Kom dan naar Phoneworld.

Cameralens telefoon kapot – wat zijn de kosten?

Als de cameralens van je telefoon kapot is, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent qua kosten. Bij Phoneworld kun je terecht voor alle reparaties tegen een voordelige prijs. Uiteraard zijn er diverse merken en soorten telefoons op de markt, waardoor de prijs ook hiervan afhankelijk is. Voor actuele prijzen kan je het beste even kijken op onze website onder het model en type van je telefoon.

Kies voor kwaliteit

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kan je denken dit ga ik zelf proberen te repareren, want hoe moeilijk kan het zijn? Onderdeel bestellen op internet, YouTube filmpje erbij en beginnen maar. Helaas wijst de praktijk uit dat het vaak fout gaat als mensen zelf gaan proberen reparaties aan hun telefoon uit te voeren. Vaak wordt er nog meer schade aangebracht dan in eerste instantie het geval was.

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kies er dan voor om hem professioneel te laten repareren. Dit kan bij Phoneworld tegen een voordelig tarief en altijd tegen een goede kwaliteit. Phoneworld werkt met ervaren en opgeleide monteurs en alleen met originele onderdelen. Verder krijg je standaard 6 maanden garantie op een reparatie.

Een werkende camera

Cameralens telefoon kapot? Dit is een probleem dat we vaker tegenkomen en waarbij we je graag helpen. Wil je de kapotte cameralens van je telefoon laten repareren? Kom dan naar Phoneworld. Je kunt hiervoor het beste een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Voordat je het weet sta je dan weer buiten met een gloednieuwe cameralens en kun je weer ongestoord foto’s van je kat maken, op de foto met die leuke vriendin en niet te vergeten ongegeneerd snapchat selfies maken.

Contact

Reparatie nodig aan de cameralens van je telefoon of tablet? Neem dan vandaag nog contact op met Phoneworld via Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Ben je in de buurt van een van onze vestigingen? Loop gewoon bij ons binnen. De monteur zal je zo snel mogelijk helpen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.