Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Camera telefoon kapot
Camera telefoon kapot2021-07-20T12:59:46+01:00

Camera telefoon kapot

Is de camera van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet camera reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet camera reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet camera reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet camera reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Camera telefoon kapot

Kom je net je grote idool bij dat concert tegen, waar je al maanden naar uit kijkt, is de camera van je telefoon kapot. Balen, want nu kan je dit moment niet vastleggen. Als de camera van je telefoon kapot is, dan kan dit erg ongemakkelijk zijn. Omdat iedereen zijn of haar favoriete momenten op een makkelijke en snelle manier wilt vastleggen. Ook het delen van foto’s en filmpjes op sociale media zijn niet meer weg te denken. Als de camera van je telefoon kapot is wil je deze dan ook zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. En daarvoor kom je naar Phoneworld!

Een kapotte camera van je telefoon, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je je telefoon hebt laten vallen en dat daardoor ook de camera beschadigd is. Maar het kan ook zijn dat je telefoon in het water is gevallen en dat daardoor de camera van je telefoon kapot is.

Als de camera van je telefoon kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk weer werkt. Omdat er verschillende oorzaken kunnen zijn waarom je camera van je telefoon kapot is, doen wij altijd een kort onderzoek als je jouw telefoon bij Phoneworld langs brengt. Er kan namelijk meer aan de hand zijn, dan enkel een kapotte camera. Door het korte onderzoek, weet je hierna snel waar je aan toe bent.

Camera telefoon kapot – wat zijn de kosten?

Als de camera van je telefoon kapot is, kan je deze bij Phoneworld laten maken. Wij doen dit soort reparaties dagelijks. Omdat wij ervaren en opgeleid personeel in dienst hebben, kunnen we deze reparaties ook nog een snel en voordelig voor je uitvoeren. Omdat een kapotte camera verschillende oorzaken kan hebben, kunnen de kosten variëren. Ook het merk en type telefoon speelt een rol in de kosten. Als de camera van je telefoon kapot is, kun je de kosten hier bekijken. Mocht jouw merk of type er niet tussen staan neem dan even contact op met een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Als de camera van je telefoon kapot is, dan wil je dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Maar waar kies je dan voor? Als je een snelle en voordelige reparatie wilt, kies dan voor Phoneworld. Wij werken enkel met originele onderdelen en hebben ervaren monteurs in dienst die altijd kwaliteit afleveren. Verder geven wij ook nog eens 6 maanden garantie op de reparaties, dus mocht het onverhoopt voorkomen dat er iets niet goed is gegaan, kun je bij Phoneworld altijd terugkomen en lossen wij het alsnog voor je op.

Een werkende camera

Camera telefoon kapot, dit is een vaker voorkomend probleem waarbij wij je helpen. Na de reparatie van je camera bij Phoneworld weet je zeker dat je binnen een half uur weer buiten staat met een werkende camera. Dan kun je weer ongegeneerd selfies maken en foto’s van delen. Dus als de camera van je telefoon kapot is, kom naar Phoneworld. Wij hebben diverse vestigingen, dus altijd wel eentje in de buurt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.