Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie»Achterkant telefoon kapot
Achterkant telefoon kapot2021-07-20T12:05:34+01:00

Achterkant telefoon kapot

Is de backcover van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet backcover laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet backcover reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet backcover reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet backcover reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet backcover reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je telefoon of tablet backcover reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Achterkant van je telefoon of tablet kapot

Ken je dat, dat je je handen vol hebt met allemaal tassen van je shop uitbarsting en dat je net je telefoon gaat? Natuurlijk wil je dit telefoontje niet missen, want stel nou dat het belangrijk is? Dus je probeert je telefoon te zoeken en paf daar ligt hij op de grond! Je pakt hem snel op en je scherm is gelukkig nog heel, maar helaas heeft de achterkant van je telefoon het niet overleefd. De achterkant van je telefoon is kapot en dat is balen!

Als je je telefoon hebt laten vallen is de kans groot dat er iets kapot is. De telefoons van tegenwoordig zijn erg breekbaar. Het komt helaas vaak voor dat een display of achterkant van een telefoon kapot gaat. Als de achterkant van je telefoon kapot is, functioneert hij vaak nog wel. Echter het kan zo zijn dat er door de val toch meer met je telefoon aan de hand is. Zo kan er intern ook schade ontstaan zijn aan bijvoorbeeld de camera of een ander klein onderdeel, waardoor je later problemen met je telefoon kunt krijgen. Als de achterkant van je telefoon kapot is, kan je het beste bij Phoneworld langskomen. In een kort onderzoek stellen we vast of het enkel de achterkant van je telefoon is dat stuk is of dat er toch meer aan de hand is. Snel gedaan en binnen no time weet je waar je aan toe bent.

Als de achterkant van je telefoon kapot is, sta je bij Phoneworld vaak binnen 30 minuten of sneller weer buiten. Je kunt dan weer ongestoord genieten van je zo goed als nieuwe telefoon.

Kosten

Als de achterkant van je telefoon kapot is, wil je dit zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. Bij Phoneworld kunnen wij dit snel voor je oplossen en ook nog eens heel voordelig. Verder werken wij ook nog eens met ervaren monteurs en werken we alleen met originele onderdelen. Wil je weten wat het kost om jouw telefoon weer te laten maken? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Kies voor kwaliteit

Ook als de achterkant van je telefoon kapot is, is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteit als je besluit de achterkant te laten vervangen. Veel mensen kiezen er namelijk voor om naar de telefoondokter op de hoek te gaan of om zelf de achterkant te vervangen. Lijkt een makkelijker oplossing, maar het is belangrijk om te weten dat het voor het behoud van de waarde van je telefoon belangrijk is om dit toch echt door een professional te laten vervangen. Bij Phoneworld werken we met opgeleide monteurs en enkel met originele onderdelen. Bij Phoneworld weet je zeker dat je goed zit en dat je kiest voor kwaliteit tegen een voordelige tarief.

Contact

Je vindt onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Zie hier de exacte locaties. Niet in de buurt en kan je onze vestiging niet bezoeken? Stuur je toestel dan naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer hij gerepareerd is.

Bel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Liever mailen? Dat kan via [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.