Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie
Telefoon reparatie2019-08-26T09:52:03+01:00

Telefoon reparatie
voor Apple, Samsung en meer

Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Audio IC reparatie

Audio IC reparatie

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Behalve schermen en moederborden repareren of batterijen, home knoppen en microfoons vervangen, voeren we nog meer reparaties uit zoals het repareren van de behuizing, speakers, volumetoetsen, aan/uit schakelaar en trilfunctie en we kunnen je toestel ook ombouwen naar een andere kleur. Kies voor deze reparaties de categorie ‘Overige reparaties’.

Telefoon reparatie

Zit je net middenin je favoriete serie, valt je telefoon ineens uit! Dat is natuurlijk balen, want het dwingt je die spannende cliffhanger pas op een later tijdstip te gaan bekijken. Bijkomend is ook dat je jouw telefoon niet meer goed kunt gebruiken. In veel gevallen ligt de oorzaak bij de batterij en is een telefoon reparatie nodig. Bij Phoneworld zijn wij al jarenlang bezig met dergelijke reparaties en hebben we veel expertise in huis. Wij kunnen dus gemakkelijk en snel een mobiele telefoon reparatie voor je uitvoeren.

Het komt ook vaak voor dat een telefoon kapot valt en dat het scherm hierdoor breekt. In veel gevallen is het noodzakelijk om het scherm zo snel mogelijk te laten repareren. Soms is een scherm zodanig kapot dat er geen uitlezing van het display meer mogelijk is. Aan de andere kant is er een risico op glassplinters in de vingers en ook daar zit niemand op te wachten. Dergelijke smartphone reparaties voeren wij op dagelijkse basis uit. Je kan bij ons terecht voor de reparatie van diverse merken en modellen. Supersnel, met originele onderdelen en tegen een scherpe prijs kunnen wij een smartphone reparatie voor je uitvoeren.

Naast het vervangen van een batterij of het vervangen van een kapot scherm, voeren wij ook nog tientallen andere mobiele telefoon reparaties uit. Voordat we aan de slag gaan, voeren we altijd eerst een kort onderzoek uit. Zo kunnen we exact het probleem vaststellen en kunnen we precies te werk gaan bij de reparatie van je gsm. Wij stellen een diagnose zodat je direct weet waar je aan toe bent. Zo ben je als je telefoon kapot is snel weer op weg met een gemaakt toestel!

Kosten

De kosten van een gsm reparatie lopen uiteen en zijn onder andere afhankelijk van het merk, model en het soort reparatie dat er uitgevoerd moet worden. Voor vaststelling van de oorzaak waarom je telefoon kapot is en een indicatie van de kosten kan je terecht in een van onze vestigingen. Wil je direct weten wat de gsm reparatie jou gaat kosten? Kijk dan op de product specifieke pagina’s. Je vindt deze pagina’s bovenaan. Staat de reparatie van jouw merk, model, probleem of prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Garantie bij reparatie smartphone

Bij Phoneworld worden de mobiele telefoon reparaties uitgevoerd door opgeleide monteurs. Zij hebben reeds jarenlang in de praktijk meegedraaid en hebben de juiste scholing doorlopen. Door de ruim 10 jaar ervaring betekent dit dat we bij Phoneworld een constante kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten en zorgen wij ervoor dat je toestel altijd weer naar behoren werkt. Wist je dat we daarnaast bij de reparatie aan mobiele telefoons gebruik maken van uitsluitend originele onderdelen? Zo zorgen wij voor de beste service en experience. Ben je onverhoopt niet tevreden? Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend en wij doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Standaard geven wij daarom 6 maanden garantie op alle reparaties aan een smartphone.

Waarom kiezen voor een reparatie van je mobiele telefoon bij Phoneworld?

Als je telefoon kapot is, is dit erg vervelend. Vooral omdat je voor veel zaken afhankelijk bent van je telefoon. Je wilt je toestel daarom snel weer werkend hebben. Kies je ervoor om je mobiel reparatie zelf te doen, laat je dit doen door de ‘telefoondokter’ op de hoek of kies je voor een professionele telefoon reparatie door Phoneworld? Omdat een telefoon een fragiel stuk techniek is, adviseren wij altijd dit door een bedrijf met ervaren monteurs te laten doen. Bij Phoneworld ben je daarom aan het juiste adres voor een telefoon reparatie. Onze mensen zijn gespecialiseerd in hetgeen ze doen doordat we de juiste tools en expertise in huis hebben. Zo weet je zeker dat de reparatie van je smartphone op een juiste manier wordt gedaan met originele onderdelen en dat je telefoon ook na de reparatie goed blijft functioneren.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.