Telefoon reparatie
voor Apple, Samsung en meer

Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Behalve schermen en moederborden repareren of batterijen, home knoppen en microfoons vervangen, voeren we nog meer reparaties uit zoals het repareren van de behuizing, speakers, volumetoetsen, aan/uit schakelaar en trilfunctie en we kunnen je toestel ook ombouwen naar een andere kleur. Kies voor deze reparaties de categorie ‘Overige reparaties’.

Telefoon en tablet reparatie

Net middenin je favoriete serie, valt je telefoon ineens uit! Dit is natuurlijk balen, want dit betekent dat je jouw telefoon niet meer goed kunt gebruiken. Vaak ligt dit probleem aan de batterij en is er een reparatie van je gsm nodig. Bij Phoneworld kunnen wij gemakkelijk en snel deze mobiele telefoon reparatie voor je uitvoeren.

Het komt ook vaak voor dat een telefoon valt en dat het scherm hierdoor breekt, je telefoon is dan kapot. In veel gevallen is het noodzakelijk om het scherm zo snel mogelijk te laten repareren, omdat eigenlijk niemand meer zonder zijn of haar smartphone kan. Ook deze smartphone reparatie doen wij dagelijks. Je kan bij ons terecht voor reparatie van je gsm voor diverse merken en modellen. Deze smartphone reparatie doen wij ook nog eens supersnel, met originele onderdelen en tegen een scherpe prijs.

Naast het vervangen van een batterij of vervangen van een kapot scherm, voeren wij ook nog tientallen andere mobiele telefoon reparaties uit. Om het probleem vast te stellen voor de gsm reparatie voeren wij altijd een kort onderzoek uit, waardoor wij een diagnose kunnen stellen en je hierna vaak direct weet waar je aan toe bent. Zo ben zo als je telefoon kapot is weer snel op weg met een gemaakte toestel.

Kosten

De kosten voor het repareren van je telefoon als je telefoon kapot is, lopen uiteen en zijn onder andere afhankelijk van het merk, model en het soort reparatie aan je smartphone die er uitgevoerd moet worden. Voor vaststelling van het probleem waarom je telefoon kapot is en een indicatie van de kosten kan je terecht in een van onze vestigingen. Wil je direct weten wat de gsm reparatie jouw gaat kosten? Kijk dan op de product specifieke pagina’s. Je vindt deze pagina’s bovenaan. Staat mobiel reparatie van jouw merk, model, probleem of prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Garantie

Bij Phoneworld worden de mobiele telefoon reparaties uitgevoerd door opgeleide monteurs. We maken bij de reparatie aan mobiele telefoons gebruik van originele onderdelen. Door de ruim 10 jaar ervaring betekent dit dat wij een constante kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten en zorgen wij ervoor dat je toestel altijd weer naar behoren werkt. Onverwachts toch niet tevreden? Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend en wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Standaard geven wij daarom 6 maanden garantie op alle reparaties. Dus voor mobiel reparatie kun je altijd terecht bij Phoneworld.

Waarom kiezen voor Phoneworld?

Als je telefoon kapot is, is dit erg vervelend vooral omdat veel mensen er afhankelijk van zijn. Je wilt je toestel daarom snel weer werkend hebben. Maar kies je ervoor om je mobiel reparatie zelf te doen, laat je dit doen door de ‘’telefoondokter’’ op de hoek of kies je voor een professionele reparatie aan je mobiele telefoon door Phoneworld? Wij adviseren je om er altijd voor te kiezen je gsm reparatie uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf zoals Phoneworld. Zo weet je zeker dat de reparatie van je smartphone op een juiste manier wordt gerepareerd met originele onderdelen en dat je telefoon ook na de smartphone reparatie blijft functioneren.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh