fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
8.9/10 uit 1303 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie Amsterdam
Telefoon reparatie Amsterdam2020-09-18T15:32:15+01:00

Telefoon reparatie Amsterdam

Bij Phoneworld streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor jou, dat is ook precies de reden dat wij telefoon reparatie in Amsterdam aanbieden. Een stad vanuit waar wij veel mensen kunnen helpen en ons verhaal kunnen overbrengen. Wij hebben momenteel vijf locaties verspreid over Nederland. Wij zijn een van de weinige telefoonreparateurs die landelijk verspreid is met winkels en kunnen daarom in meerdere regio’s jouw van dienst zijn!

Smartphone repair Amsterdam

We doen verschillende smartphones repairs vanuit onze vestiging in Amsterdam-oost. we hebben apparatuur voor het repareren van de nieuwste iPhone 11, Huawei p20 en Samsung telefoons

Werkwijze van onze telefoonreparateurs in Amsterdam

Voordat onze vestiging in Amsterdam een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij Phoneworld Amsterdam een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

Telefoon schermreparatie

Wat wij het meest voorbij zien komen is telefoon schermreparaties. In Amsterdam hebben wij apparatuur waardoor jij razendsnel geholpen kan worden. We raden het af om zelf te gaan proberen en te hobbyen, omdat je daardoor het probleem erger kan maken en de garantie verliest. Phoneworld heeft zijn kwaliteitsmonteurs zorgvuldig uitgekozen en zijn zeer kundig met al jouw problemen door hun jarenlange ervaring. Daarnaast bieden wij jou een garantie van maanden!

Verleng de levensduur van jouw telefoon

Vind je een reparatie nou duur en ga je wachten tot je een nieuwe telefoon mag uitkiezen? Wacht dan nog heel even!

Om twee redenen zal je alsnog je telefoon willen laten repareren. De eerste reden is dat je de reparatie terug kan verdienen in de verkoopprijs van je tweedehands telefoon en je pakt er waarschijnlijk nog een beetje extra winst op. Een kapotte telefoon is een stuk minder (of niets!) waard. De tweede reden is dat een nieuw scherm of een nieuwe batterij zo een groot verschil kan maken dat je van gedachte verandert en je van je oude telefoon zelf een nieuwe maakt. Zo bespaar je bespaar je heel veel geld (soms wel €500 per jaar) en je helpt de e-waste tegen te gaan

Phoneworld Amsterdam is goed bereikbaar

Als je jouw telefoon in Amsterdam laat repareren, dan weet je zeker dat je het filiaal van Phoneworld makkelijk kunt bereiken. Amsterdam staat erom bekend niet altijd makkelijk bereikbaar te zijn en onvoldoende of uitsluitend dure parkeergelegenheid te hebben. Phoneworld heeft daarom voor een locatie in Amsterdam-Oost gekozen. Je kunt bij deze locatie dan ook gemakkelijk met de auto vanaf de A10 bereiken als je de Watergraafsmeer in rijdt. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken. Metrostation Amstelstation is op een kwartier loopafstand en ook zijn er haltes voor tram 19 en stadsbussen 41 en 287 dicht in de buurt. Het bezoekadres is: Middenweg 28, 1097BN Amsterdam.

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met je smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wil je tijd en kosten besparen op je iPhone reparatie in Amsterdam? Ook dat kan bij Phoneworld. In Amsterdam repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij, je wordt direct geholpen als je bij onze vestiging binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Amsterdamse vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voorkomen dat er meer aan de hand is met je telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met je wat we gaan doen en hoelang dat kan gaan duren. Ook dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen je van tevoren op de hoogte voordat we een reparatie starten. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Heb je een defect aan je telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Amsterdam? Kom dan langs in onze Phoneworld vestiging in Amsterdam!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 8.9/10 uit 1303 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.