Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Telefoon reparatie Amsterdam
Telefoon reparatie Amsterdam2021-04-19T10:12:35+01:00

Telefoon reparatie Amsterdam

Bij Phoneworld streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor jou, dat is ook precies de reden dat wij telefoon reparatie in Amsterdam aanbieden. Een stad vanuit waar wij veel mensen kunnen helpen en ons verhaal kunnen overbrengen. Wij hebben momenteel vijf locaties verspreid over Nederland. Wij zijn een van de weinige telefoonreparateurs die landelijk verspreid is met winkels en kunnen daarom in meerdere regio’s jouw van dienst zijn!

Smartphone repair Amsterdam

We doen verschillende smartphones repairs vanuit onze vestiging in Amsterdam-oost. we hebben apparatuur voor het repareren van de nieuwste iPhone 11, Huawei p20 en Samsung telefoons

Werkwijze van onze telefoonreparateurs in Amsterdam

Voordat onze vestiging in Amsterdam een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij Phoneworld Amsterdam een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

Telefoon schermreparatie

Wat wij het meest voorbij zien komen is telefoon schermreparaties. In Amsterdam hebben wij apparatuur waardoor jij razendsnel geholpen kan worden. We raden het af om zelf te gaan proberen en te hobbyen, omdat je daardoor het probleem erger kan maken en de garantie verliest. Phoneworld heeft zijn kwaliteitsmonteurs zorgvuldig uitgekozen en zijn zeer kundig met al jouw problemen door hun jarenlange ervaring. Daarnaast bieden wij jou een garantie van maanden!

Verleng de levensduur van jouw telefoon

Vind je een reparatie nou duur en ga je wachten tot je een nieuwe telefoon mag uitkiezen? Wacht dan nog heel even!

Om twee redenen zal je alsnog je telefoon willen laten repareren. De eerste reden is dat je de reparatie terug kan verdienen in de verkoopprijs van je tweedehands telefoon en je pakt er waarschijnlijk nog een beetje extra winst op. Een kapotte telefoon is een stuk minder (of niets!) waard. De tweede reden is dat een nieuw scherm of een nieuwe batterij zo een groot verschil kan maken dat je van gedachte verandert en je van je oude telefoon zelf een nieuwe maakt. Zo bespaar je bespaar je heel veel geld (soms wel €500 per jaar) en je helpt de e-waste tegen te gaan.

iPhone reparaties bij Phoneworld

Veel klanten zijn op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam. Hiervoor ben je bij Phoneworld aan het juiste adres. Naast een iPhone scherm reparatie in Amsterdam, kunnen wij ook de batterij van je iPhone vervangen in Amsterdam. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in deze reperaties en kunnen jouw iPhone binnen 30 minuten helemaal opknappen.

iPhone 11 Pro Max schermreparatie
iPhone 11 Pro schermreparatie
iPhone 11 schermreparatie
iPhone XR schermreparatie
iPhone XS Max schermreparatie
iPhone XS schermreparatie
iPhone X schermreparatie
iPhone 8 Plus schermreparatie
iPhone 8 schermreparatie
iPhone 7 Plus schermreparatie
iPhone 7 schermreparatie
iPhone 7 batterij vervangen
iPhone 6 batterij vervangen
iPhone 5 batterij vervangen

Heb je een defect aan je telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Amsterdam? Kom dan langs in onze Phoneworld vestiging in Amsterdam!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.