Telefoon reparatie – Kom voor GRATIS checkup 2018-10-18T16:26:10+00:00

Telefoon reparatie

Verspreid over heel Nederland voeren wij telefoon reparatie werkzaamheden uit. Kom vandaag nog langs en bied uw telefoon ter reparatie aan bij een vestiging van PhoneWorld. Daar wordt hij snel gerepareerd, meestal binnen een half uur.

Maak afspraak
Contact

 

Uw telefoon reparatie goed uitgevoerd

Snelheid, deskundigheid en beste kwaliteit onderdelen. Drie redenen om uw telefoon reparatie bij PhoneWorld te laten uitvoeren. Want PhoneWorld lost uw probleem snel op. U klikt op de knop “Maak afspraak”, kiest het merk en type van uw toestel en een plaats in de buurt. Na de plaats verschijnt er een lijst met beschikbare tijden. Kies het gewenste tijdstip aan en uw afspraak staat vast. U gaat op de afgesproken tijd naar de winkel en meestal staat u binnen een half uur weer buiten met een goed werkende telefoon. PhoneWorld beschikt over een grote voorraad reserve onderdelen voor alle gangbare telefoons. Originele onderdelen of gelijkwaardige kwaliteit. Een telefoon onderdeel vervangen is dan ook meestal geen probleem. Meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van telefoons, tablets en laptops staat bij PhoneWorld garant voor kwaliteit.

Veel voorkomende telefoon reparaties

  • Telefoon reparatie
  • Telefoon scherm vervangen
  • Telefoon gebroken glas reparatie
  • Kapotte telefoon batterij vervangen
  • Telefoon camera repareren

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Garantie

Op alle Telefoon reparatie werkzaamheden krijgt u 3 maanden garantie. Sneller, beter en makkelijker zult u een telefoon reparatie in Nederland niet snel vinden. Waar u ook woont, PhoneWorld heeft vestigingen verspreid over het hele land. En mocht het voor u niet mogelijk zijn om een vestiging te bezoeken, kijk dan op de website hoe u eenvoudig uw defecte telefoon kunt opsturen naar PhoneWorld. Maak dus nu direct een afspraak voor uw telefoon reparatie in een van de vele vestigingen in Nederland. U wordt direct geholpen en heeft snel weer een goed werkende telefoon.

Bekijk ook: Telefoon reparatie Amsterdam | Telefoon reparatie Rotterdam | Telefoon reparatie Utrecht | Telefoon reparatie Zwolle