Snelle service

Je smartphone vormt tegenwoordig een essentieel onderdeel van je leven. Het is in feite een soort verlengstuk van je brein: het berekent eenvoudig de snelste afstand tussen je huis en je werk, bijvoorbeeld als er sprake is van file; het onthoudt de telefoonnummers van al je vrienden en bewaart handige memes zodat je ze op het juiste moment kan inzetten in een groepsgesprek. We staan zo altijd met één been in een digitale wereld, waarin we onszelf presenteren voor onze collega’s en toekomstige werkgevers, potentiële datingpartners, maar ook onze volgers en favoriete persoonlijkheden op Instagram en Twitter. Als je dan even zonder je smartphone moet, dan ben je, hoe cliché het ook klinkt, een deel van jezelf kwijt. Je hebt geen toegang tot je digitale ik, tot het deel van jezelf dat razendsnel je kinderen of vriendengroep kan bereiken, of snel een route kan uitstippelen als je moet overstappen van de trein op de metro. Je bent voor even weer toegewezen op je eigen, vleselijke ik. Dat is soms wel lekker rustig, maar ook onhandig als je een druk leven hebt dat eventjes niet onderbroken kan worden.

Om die reden kan het soms lastig zijn om je telefoon eindelijk eens te laten repareren. Het is moeilijk om het juiste moment uit te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer het scherm kapot is of de batterij versleten is. Je weet niet hoelang een reparatie nou eigenlijk hoort te duren en wat je kan verwachten.

Reparatie bij Phoneworld

Phoneworld is het antwoord op jouw onzekerheid. Wij bieden helderheid: een reparatie duurt bij ons doorgaans 30 tot 60 minuten, en als er incidenteel sprake is van een vertraging dan communiceren we dat luid en duidelijk, zodat je er goed rekening mee kan houden. De snelheid van onze reparaties zijn mogelijk doordat wij onze werkplaatsen altijd goed op voorraad houden. Alle tools en onderdelen liggen voor handen, en wanneer een monteur eenmaal begint is hij zó efficient en precies dat er geen seconde verloren gaat.

Een onderdeel dat echter tijdelijk niet beschikbaar is, kan binnen 24 uur geleverd worden. Mocht je zekerheid willen hebben dat je toestel binnen de wachttijd klaar is, dan raden we je aan om even te bellen en een afspraak te maken. In overleg kunnen we een tijdstip uitkiezen waarop de monteur met de juiste onderdelen klaarstaat om zo snel mogelijk met je telefoon aan de slag te gaan wanneer je binnenloopt.

In feite kan je zeggen: Phoneworld maakt een reparatie klaar terwijl je wacht. Drink dus lekker een kopje koffie, leun achterover en lees een krantje. Onze razendsnelle service zorgt ervoor dat je bezoek aan ons zo pijnloos mogelijk verloopt. Voor je het weet sta je weer buiten. Na een korte rustpauze bij ons, krijg je je smartphone weer terug en kan je weer tegenaan!

Opstuurservice

Geen mogelijkheid om naar de winkel te gaan? Geen probleem. Phoneworld maakt ook gebruik van een opstuurservice, zodat je je toestel kan laten maken zonder naar de winkel te komen. Maak op onze website een nieuwe ticket aan voor een reparatie en maak je toestel verzendklaar. Afhankelijk van de snelheid van de post, gaan we direct met je telefoon aan de slag wanneer het bij ons binnen is. We zenden het je, gerepareerd en al, naar je terug.