Scherm reparatie Rotterdam | Origineel en 30 min service 2018-01-22T12:51:03+00:00

Scherm reparatie in Rotterdam

PhoneWorld is uw specialist voor scherm reparatie in Rotterdam. Een barst in het glas van een smart phone of tablet is een van de meest voorkomende schades die de reparateurs van PhoneWorld voorbij zien komen als klanten ons bezoeken voor reparatie. Dankzij het lichte gewicht van deze mini-computers zit een ongeluk veelal in een klein hoekje. Wellicht is het u zelf al eens overkomen dat uw telefoon of tablet niet meer werkte nadat deze gevallen was. Of anders kent u ongetwijfeld iemand waarbij dat het geval was. Gaat u op dat soort momenten op zoek naar een specialist voor scherm reparatie in Rotterdam, dan zal het u vooral opvallen dat u uw geliefde apparaat veelal een dag en soms zelfs veel langer kwijt bent.

Maak afspraak
Contact

 

Razendsnelle service voor het repareren in Rotterdam

Kiest u daarentegen voor wat betreft scherm reparatie in Rotterdam voor de expertise van PhoneWorld, dan kunnen we doorgaans voor u regelen dat u binnen een uurtje onze zaak weer uit loopt met een volledig werkend apparaat. Een dergelijk snelle service is vooral te danken aan onze vakkundigheid en efficiënte werkwijze. Daarnaast werkt het natuurlijk ook in ons en uw voordeel dat we onderdelen van smart phones van alle bekende merken op voorraad hebben in onze werkplaats. Om optimaal van deze klaar-terwijl-u-wacht mogelijkheid gebruik te kunnen maken, is het wel zaak dat u uw komst vooraf meldt via onze website.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

We doen doen meer dan alleen scherm reparatie in Rotterdam

Overigens is PhoneWorld niet niet alleen op het vlak van scherm reparatie in Rotterdam het juiste adres. We kunnen defecten verhelpen tot level 3. Met andere woorden, ook als er iets aan de printplaat van uw telefoon of tablet kapot is gegaan, kunnen we voor snel herstel zorgen. Onze vestiging is zes dagen per week geopend, zodat u zich nooit lang hoeft te ergeren aan een kapot apparaat. En omdat we overtuigd zijn van onze vakkundige werkwijze, geven we op al onze herstelwerkzaamheden drie maanden garantie. Kortom, scherm kapot? PhoneWorld fikst het snel en professioneel.