Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung waterschade
Samsung waterschade2019-04-03T04:09:19+01:00

Samsung
waterschade

Heeft je Samsung waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je Samsung te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung waterschade

Zware regenbui, laten vallen in een toilet of is er een glas drinken overheen gegaan? Als je Samsung telefoon waterschade heeft kan je terecht bij Phoneworld. Onze ervaren monteurs kunnen jouw telefoon volledig herstellen tegen een lage prijs.

Met waterschade aan je Samsung is het van belang snel te handelen. Laat de internettips zoals een föhn en een bak rijst achterwege, deze kunnen je telefoon verder beschadigen. Ook al heb je alleen een vermoeden van vochtschade, het is altijd beter om het te laten checken. Zo ben je de ergste schade zo veel mogelijk voor.

Een afspraak bij Phoneworld betekent razendsnelle service. We kunnen je telefoon repareren binnen 30 minuten, dat is klaar terwijl je wacht! Onze service is erkend en goedgekeurd door de grote telefoonverzekeraars. Daarnaast krijg je op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie.

Prijzen en tarieven waterschade Samsung

Als je Samsung in aanraking is gekomen met water is het van belang dat het toestel van binnen gereinigd wordt. Dit voorkomt eventueel latere schade als het corroderen van interne onderdelen. Met een speciale ‘ultrasoon’ techniek kunnen we in veel gevallen je toestel weer vrij maken van achtergebleven vocht.

Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers kijken met je mee wat we voor jou kunnen betekenen.

Geen namaak onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen, gebruiken de experts van Phoneworld daar altijd uitsluitend originele onderdelen voor. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit blijven garanderen. Zeker in het geval van batterijen wordt het ten zeerste afgeraden namaak onderdelen van derden te gebruiken voor reparaties.

De kwaliteit die je van Phoneworld mag verwachten, daar horen originele onderdelen bij.

Vertrouwelijk met data

Gedurende reparaties is je persoonlijke data bij de specialisten van Phoneworld in goede handen. Zij zullen strikt vertrouwelijk omgaan met je persoonlijke gegevens. Reparaties zoals herstel van waterschade aan je Samsung vinden bovendien altijd plaats inclusief databehoud. Geen zorgen bij Phoneworld.

Contact

Wacht niet langer en kom langs voor vochtschade herstel van je Samsung bij Phoneworld. Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Zie hier de exacte locaties om te kijken welke het dichtst in de buurt ligt. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of kom je niet in de buurt? Stuur je toestel dan naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer hij gerepareerd is.

Bel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Liever mailen? Dat kan via [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.