Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung reparatie Zwolle
Samsung reparatie Zwolle2020-02-19T18:17:20+01:00

Samsung reparatie
Zwolle

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Je Samsung toestel laten repareren in Zwolle

Heb jij een Samsung apparaat liggen met een defect of schade en moet er nodig naar gekeken worden? Loop dan eens binnen bij Phoneworld. Met professionele monteurs, precisiegereedschappen en technieken in huis kunnen wij je de beste reparatie aanbieden voor je Samsung bij ons in Zwolle. Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw toestel lang kwijt bent, wij stellen alles in het werk om de reparatie snel te laten verlopen zonder dat je daar veel geld voor kwijt bent.

Goed bereikbaar

Wij zijn heel blij als je ervoor kiest je Samsung te laten repareren bij Phoneworld Zwolle. Daar moet natuurlijk wel wat tegenover staan. Om te beginnen kun je ons daarom goed bereiken vanaf de A28 of de N35 met de auto. Wij bevinden ons buiten de stad waardoor je op ons eigen parkeerterrein kunt staan, uiteraard kosteloos. Meld je bij de intercom, dan doet de receptionist de slagboom voor je omhoog.

De Dokter Deenweg 13, ons bezoekadres, is ook voor OV-reizigers goed te bereiken. Als je vanaf het station komt, kun je bus 1 nemen en bij halte Dokter Hengeveldweg uitstappen. Daarnaast zijn er nog vele andere stadsbussen die deze halte aandoen. Vanaf daar is het 6 minuten lopen naar onze vestiging.

Kwalitatief je Samsung laten repareren in Zwolle

Moderne smartphones, phablets en tablets mogen niet onderschat worden in de fragiele techniek die zij herbergen. Daar hoort dan ook een voorzichtige behandeling bij. Als je daarom je Samsung bij ons in Zwolle laat repareren, dan zorgen wij ervoor dat er alleen de beste mensen, apparaten en technieken aan te pas komen.

Onze service is minstens zo goed als onze monteurs. Daarom voeren wij eerst een gratis check-up uit van je hele toestel als je deze naar ons toe brengt. Wij kunnen dan heel gericht zoeken naar de oorzaak van het probleem, deze ligt namelijk niet altijd helemaal voor de hand. Ook kunnen nevenschades zijn ontstaan na een val of stoot, ook al lijkt het alsof alleen je scherm gebarsten is. Wat de uitkomst ook is, met ons gerichte vooronderzoek kunnen we tijd en kosten besparen en kun jij ervan op aan dat je Samsung na reparatie bij ons in Zwolle weer 100% goed functioneert.

Er zijn op het moment zoveel smartphonereparateurs dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn echter een aantal zaken waar je goed op moet letten waardoor het kaf van het koren wordt gescheiden. Let er bijvoorbeeld op dat je altijd originele onderdelen in je toestel terugkrijgt. Dat doen wij in ieder geval wel bij een Samsung reparatie bij Phoneworld Zwolle. Mocht er dus een component in je Samsung vervangen moeten worden omdat deze niet gerepareerd kan worden, dan krijg je er altijd een origineel Samsung onderdeel voor in de plaats terug. Op die manier kunnen we je dezelfde kwaliteit garanderen als die je gewend was voor het defect of de schade.

Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil je een milieubewuste keuze maken? Dan kun je het beste voor je Samsung reparatie naar Phoneworld Zwolle komen. Mochten we onderdelen uit je toestel moeten halen, dan worden die altijd voor recycledoeleinden teruggestuurd.

Kosten en tijd

Wij kunnen ons voorstellen dat je zo snel mogelijk je apparaat weer werkend terug wilt hebben na reparatie. Daarom zorgen wij ervoor dat standaard Samsung reparaties in Zwolle slechts 30 minuten duren. Op onze website kun je vinden wat de reparatietijd ongeveer zal zijn. Duurt het langer? Dan delen we dat meteen met je zodra de monteur het gratis vooronderzoek heeft uitgevoerd. Wij stellen in ieder geval alles in het werk om rekening te houden met jouw planning. Kom je op afspraak? Dan zorgen we dat je bij binnenkomst direct geholpen wordt. Een afspraak kun je inplannen door een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 085 760 2727.

Op de website vind je tevens de kosten voor de kleinere soort reparaties terug. Is het nodig om meerdere onderdelen te vervangen of te repareren aan je apparaat? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen. Ook dat wordt met je gedeeld alvorens de reparatie van start gaat. Hoe dan ook, de monteur denkt graag met je mee over de voordeligste oplossing. Een Samsung reparatie bij Phoneworld Zwolle is altijd kwalitatief en transparant.

Aanvullende informatie Samsung reparatie bij Phoneworld Zwolle

Veel achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan een Samsung toestel uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.