Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung reparatie Rotterdam
Samsung reparatie Rotterdam2021-04-19T15:21:02+01:00

Samsung reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Samsung laten repareren in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en omstreken en ben je op zoek naar een reparateur voor je Samsung? Denk er dan aan om naar Phoneworld te komen. Wij bieden je uitstekende service, een voordelig tarief en garantie op eventueel vervangen onderdelen. Daarnaast is ons filiaal zeer makkelijk te bereiken met de auto en met het OV. Een Samsung toestel laten repareren in de buurt van Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

Goed bereikbaar

Als je voor je Samsung reparatie naar Rotterdam komt, wil je natuurlijk wel dat je Phoneworld makkelijk kunt vinden. Daarom hebben wij ons gevestigd op De Mark aan de Fascinatio Boulevard 200 aan de snelweg A16. Voor parkeergeld hoef je overigens niet te betalen, het terrein ligt in een vrij-parkeren zone.

Ook aan reizigers met het openbaar vervoer hebben wij gedacht. De bus/metrohalte Kralingszoom (Vlakbij Fascinatio Boulevard) ligt daarom op 2 minuten loopafstand van Phoneworld. Hier stoppen meerdere stadsbussen of metro’s. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00-17:30 uur.

Kwalitatief je Samsung reparatie laten uitvoeren in Rotterdam

Wij beginnen geen reparatie zonder eerst een vooronderzoek aan je Samsung toestel te doen. Deze gratis check-up doen wij zodat zeker is dat een schade/defect aan het juiste onderdeel wordt opgespoord en wordt verholpen. Een val of stoot kan bijvoorbeeld tot zowel schade aan de buitenkant als de binnenkant leiden. Die buitenste schade is duidelijk, maar de interne schade komt vaak later als een verrassing. Als de monteur je hele apparaat heeft doorgelicht, zal hij/zij met je bespreken wat er is gevonden en wat eraan gedaan kan worden. Niet geheel onbelangrijk, we zijn daarbij meteen transparant in het kostenplaatje. Dat zal dus in ieder geval geen verrassing voor je zijn!

In Rotterdam je Samsung laten repareren biedt meerdere voordelen. Zo hebben wij de beste monteurs in dienst die de laatste toestellen als de binnenkant van hun broekzak kennen. Daarnaast kunnen zij uit de voeten met de modernste technieken en gereedschappen waarmee je de toestellen van nu het beste kunt behandelen. Daardoor is de kans op een succesvolle reparatie aan je Samsung toestel bij ons in Rotterdam het grootst.

Ook nadat je jouw Samsung hebt laten repareren bij Phoneworld in Rotterdam geniet je nog meer voordelen. Zo krijg je altijd een factuur mee van de reparatie. Bewaar deze voor minstens een halfjaar. Daarmee zou je eventueel een claim kunnen indienen bij de verzekering, wij zijn immers erkend bij de meeste grote verzekeraars. Daarnaast is de factuur tevens een garantie op de reparatie zelf en de onderdelen die we eventueel hebben moeten vervangen. Je hoort het goed, je krijgt een vernieuwde garantie over de onderdelen die wij in je apparaat zetten.

In Rotterdam repareren wij Samsung apparaten alleen met originele onderdelen

Wij proberen zo goed als mogelijk onderdelen in je apparaat te laten zitten en die te repareren. Toch kan het zijn dat een onderdeel echt aan vervanging toe is, denk bijvoorbeeld aan een defecte batterij. In dat geval vervangen wij dat onderdeel uitsluitend met een origineel Samsung onderdeel, geen namaakcomponenten dus. Wij geloven erin dat de kwaliteit van originele onderdelen het hoogst is en willen duurzaam te werk gaan. Wat dat voor jou betekent? Dat je niet bang hoeft te zijn dat het vervangen onderdeel weer snel defect raakt.

Een duurzame Samsung reparatie bij Phoneworld Rotterdam

Over milieubewust gesproken. Als wij onderdelen vervangen of repareren aan je Samsung bij ons in Rotterdam, dan gooien wij niets zomaar in de afvalbak. Alles wat uit je toestel komt en kapot of defect is, wordt apart ingezameld. Wij sturen de componenten uit alle toestellen apart op naar een bedrijf dat zich inzet voor recycling. Je Samsung laten repareren bij Phoneworld Rotterdam is daarom een bewuste keuze.

Kosten en tijd

Breng je jouw Samsung naar ons in Rotterdam, dan duurt een reparatie in veel gevallen slechts 30 minuten. Overigens hoef je tijdens het wachten je niet te vervelen. Wij schenken heerlijke koffie en ook is er gratis Wi-Fi voor je beschikbaar. Mits je natuurlijk een ander apparaat mee hebt, anders krijg je van ons een iPad te leen om jezelf te entertainen. Blijkt het zo te zijn dat de reparatie ingewikkelder is waar meer tijd voor nodig is, dan bespreekt de monteur dat met je. Je kunt dan je toestel bij ons achterlaten en wij houden je op de hoogte van de voortgang van de reparatie.

Op onze site staan de prijzen van de meeste standaardreparaties vermeld. Indien er aparte onderdelen moeten worden besteld of als er meerdere onderdelen moeten worden vervangen, dan kunnen de kosten hoger uitvallen. Alvorens onze monteur aan de slag gaat, zal dat dan ook met je worden besproken. Van ons krijg je een helder kostenplaatje voorgeschoteld waarbij je zelf kunt bepalen wat je wilt doen. De monteur denkt graag met je mee over de voor jou voordeligste oplossing. Zo ben je altijd verzekerd van het laagste tarief als je jouw Samsung laat repareren bij ons in Rotterdam.

Aanvullende informatie Samsung reparatie bij Phoneworld Rotterdam

Veel achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan een Samsung toestel uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.