Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung reparatie Amsterdam
Samsung reparatie Amsterdam2020-02-19T18:11:42+01:00

Samsung reparatie
Amsterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Laat je Samsung repareren in Amsterdam

E zijn veel kleine telecomwinkels die tegen een scherp tarief je Samsung kunnen repareren in Amsterdam. De vraag is: weet jij hoe kwalitatief dat gebeurt? Met onder andere een moederbord, een hoogwaardig display en een lithium-polymeer batterij aan boord zit er een schat aan fragiele techniek in jouw Samsung apparaat. Daarom is het belangrijk dat een reparatie zo secuur mogelijk en met aandacht gebeurt. Met een tandenborstel waterschade behandelen? Of namaakonderdelen terug in je apparaat stoppen? Daar hoef je bij Phoneworld niet bang voor te zijn. Bij ons in Amsterdam is alles aanwezig om jouw Samsung apparaat op de juiste manier te repareren.

Goed bereikbaar

Amsterdam staat erom bekend niet voordelig te zijn als je met een auto de binnenstad inrijdt. Je bent in vrijwel alle stadsdelen een flinke duit kwijt als je een uurtje wilt parkeren. Daar hebben we bij Phoneworld echter wat op gevonden. Kom je namelijk met de auto naar ons toe, dan betaal je helemaal geen parkeerkosten. Verderop in de straat zit een Vomar Supermarkt waar je kosteloos 2 uur lang je auto kunt parkeren in de parkeergarage onder de grond. Je kunt ons bereiken vanaf de A10 als je bij Watergraafsmeer de afslag neemt. Een Samsung reparatie in Amsterdam laten uitvoeren, hoeft zo geen moeilijke zaak te zijn.

Ben je van plan met de bus of tram te komen? Ook dan zijn wij uiterst goed bereikbaar. Zowel Amsterdam Amstelstation als Amsterdam Muiderpoort station zitten op een kwartier lopen van ons vandaan. Daarnaast zijn er vele stadsbussen en tramhaltes bij ons in de buurt. Zowel op de Middenweg als aan aangrenzende straten. Je vindt ons op Middenweg 28.

Kwalitatief je Samsung laten repareren in Amsterdam

Bij Phoneworld Amsterdam je Samsung laten repareren heeft meerdere voordelen. Allereerst kun je bij ons alleen de beste monteurs tegemoet zien, evenals de gereedschappen waarmee zij werken. Zij zijn altijd op de hoogste van de modernste technieken en ook hun precisie-instrumenten zijn daarop afgestemd. Dat is belangrijk, want het binnenwerk van een Samsung bevat veel gevoelige componenten.

Daarnaast bieden wij je een gratis check-up aan van je apparaat. Niet voor de lol, maar puur om erachter te komen of we alle schade en/of defecten aan je telefoon, phablet of tablet goed in kaart hebben gebracht. Te vaak zien we onderdelen die ook aangedaan zijn door bijvoorbeeld waterschade. Op het eerste gezicht lijkt het alleen om een doorgebrand scherm te gaan, maar ook een onderdeel als het moederbord kan schade hebben opgelopen. Daarom liever het zekere voor het onzekere waardoor jij verzekerd bent van een 100% werkend Samsung toestel na een reparatie bij ons in Amsterdam.

Van Samsung onderdelen is bekend dat ze een hoge kwaliteitsstandaard hebben. Een goedkopere namaakbatterij plaatsen als vervanging van je eigen Samsung batterij lijkt daarom misschien voordelig in je portemonnee, uiteindelijk kan het een stuk meer kosten. Denk maar aan een apparaat dat niet meer van de juiste hoeveelheid stroom wordt voorzien of waarbij de backcover niet goed aansluit. Ook gaan B-componenten in de test een stuk minder lang mee dan originele onderdelen. Daarom verzekeren wij je ervan dat als er een onderdeel vervangen moet worden, je een origineel onderdeel ervoor terug krijgt, zo uit de Samsung-fabriek.

Een Samsung reparatie in Amsterdam die ook duurzaam is

Hecht jij aan de verduurzaming van goederen en diensten? Mooi, wij ook. Niet alleen gebruiken we daarom onderdelen die langer meegaan. Ook wordt de reparatie zelf van je Samsung toestel bij ons in Amsterdam op een duurzame wijze uitgevoerd. Zo gooien wij niets in de restafvalbak. Elk onderdeel dat onherstelbaar beschadigd is of een defect heeft en uit een toestel komt, wordt apart ingezameld. Vervolgens gaat deze samen met allerlei andere onderdelen naar een bedrijf dat zich heeft toegelegd op de recycling ervan. Ook kunnen deze onderdelen nog uit elkaar worden gehaald om kleinere componenten ervan voor andere doeleinden te gebruiken. Zo wordt het weggooien ervan zo lang mogelijk uitgesteld en hoeven er minder nieuwe materialen geproduceerd te worden. Milieubewust kiezen? Kies dan voor een Samsung reparatie bij Phoneworld Amsterdam!

Kosten en tijdsduur van een Samsung reparatie in Amsterdam

Je Samsung apparaat lang kwijt zijn is nooit een wenselijke zaak. Daarom zorgen wij dat de meeste standaardreparaties (bijvoorbeeld een audio kabeltje, batterij of cover vervangen) binnen 30 minuten worden afgerond. Blijkt het om een ingewikkeldere reparatie te gaan, dan zal de monteur dat met je bespreken. Zo kun je altijd later nog terugkomen op de dag terwijl wij aan de slag gaan met je toestel. Alles om rekening te houden met jouw planning.

Over planning gesproken: Als je het snelst geholpen wilt worden met een Samsung reparatie in Amsterdam, dan kun je het beste op afspraak komen. Dat doe je door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 085 760 2727. Wij zorgen dan dat je niet in de wachtkamer hoeft plaats te nemen en dat onderdelen voor je klaarliggen bij aankomst.

Op de site staan prijzen vermeld die bij standaardreparaties horen. Mocht het zo zijn dat er hogere kosten zijn doordat de reparatie moeilijker is of omdat er meer onderdelen vervangen moeten worden, dan zal de monteur dat met je bespreken. Hij denkt graag met je mee over de voordeligste oplossing en zal je van het beste advies voorzien. Nog belangrijker: wij zijn altijd transparant over de bijbehorende kosten zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.

Aanvullende informatie Samsung reparatie bij Phoneworld Amsterdam

Veel achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan een Samsung toestel uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.