Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung reparatie alkmaar
Samsung reparatie alkmaar2020-02-19T18:13:07+01:00

Samsung reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

Samsung laten repareren in Alkmaar

Voor Alkmaarders en iedereen die in de buurt van de stad woont is er een kwalitatieve, voordelige Samsung reparateur voor handen. Bij Phoneworld Alkmaar repareren wij elk soort Samsung toestel, van smartphone tot phablet en tablets. De monteurs in onze werkplaats staan je tijdens je bezoek bij met deskundig advies en de beste service. Zij hebben jarenlange expertise dus kunnen zij met de juiste technieken jouw apparaat hoogstwaarschijnlijk weer perfect en werkend krijgen.

Goed bereikbaar

Wil je jouw Samsung laten repareren bij ons in Alkmaar? Dan kun je ons makkelijk bereiken per auto. Onze vestiging ligt op industrieterrein Oudorp vlakbij de N242 op het knooppunt waar de N243 en N244 samenkomen. Naast ons gebouw bevinden zich 6 parkeerplekken. Mochten die vol zijn dan kun je ook iets verderop op het hele industrieterrein gratis parkeren. Je vindt ons op de Einthovenstraat 1 en wij zijn geopend op werkdagen van 09:00-17:00 uur.

Ook met het openbaar vervoer kun je ons goed bereiken. Verschillende stadsbussen stoppen bij de dichtstbijzijnde bushalte Saturnusstraat bij ons om de hoek. Deze bussen rijden allemaal van en naar het station van Alkmaar.

Wij bieden een kwalitatieve Samsung reparatie in Alkmaar aan

Een goede snelle service en een kwaliteitsreparatie aan je Samsung toestel kun je bij ons in Alkmaar verwachten. Onze monteurs weten van de hoed en de rand en kunnen met precisie-instrumenten jouw toestel het beste behandelen. Een waterschade, een defecte batterij, een microfoon die niet meer werkt. Ze weten elk defect op te sporen en elke schade is zo door hen verholpen.

Onder onze service valt ook een gratis check-up van je toestel. Dat doen wij alvorens een reparatie. De reden dat wij dat doen is om erachter te komen of we de oorzaak van een defect of schade helder hebben. Je kunt bijvoorbeeld wel een defecte batterij lijken te hebben maar gaat er softwarematig niet iets fout waardoor de batterij niet goed aangestuurd wordt? Dat soort zaken onderzoeken wij eerst. Zo ben jij er zeker van dat je toestel helemaal pico bello weer naar je terugkomt. Een reparatie aan je Samsung toestel bij Phoneworld Alkmaar voeren wij tot in de puntjes uit!

Kwaliteit en duurzaamheid

In Alkmaar repareren wij je Samsung toestel op de juiste wijze. Ondanks dat we zoveel mogelijk proberen te repareren, kunnen onderdelen soms vervangen moeten worden. Die onderdelen moeten wat ons betreft origineel zijn, met andere woorden: uit de Samsung fabriek afkomstig. Laat jij daarom je batterij vervangen of moet er een nieuw scherm op je toestel? Dan krijg je bij ons daar een originele Samsung accu of Samsung scherm voor terug. Er wordt dus nooit aan kwaliteit ingeboet als jij je Samsung bij ons in Alkmaar laat repareren.

Kwaliteit kan in een adem genoemd worden met duurzaamheid. Originele onderdelen gaan een stuk langer mee dan hun namaak tegenhangers. Daarnaast gooien wij ook de oude, defecte onderdelen niet zomaar in het restafval. Wij verzamelen van allerlei toestellen de kapotte, defecte componenten en bieden die allemaal ter recycling aan. Hoe kapot een scherm of een moederbord ook lijkt, er kunnen altijd nog kleine materialen hiervan hergebruikt worden. Een Samsung reparatie in Alkmaar is dus een milieuverantwoorde keuze.

Kosten en tijd

Als je ons een mailtje stuurt naar [email protected] of belt naar 085 760 2727 dan kun je een afspraak maken om bij ons langs te komen voor een Samsung toestel reparatie in Alkmaar. Op de bonnefooi binnenlopen is altijd mogelijk maar met een afspraak weet je zeker dat je de eerste bent die geholpen wordt. Ook maakt dit het voor ons mogelijk om eventueel te vervangen onderdelen alvast voor je klaar te leggen. Soms is bij grote vraag een onderdeel niet op voorraad in ons magazijn, dan kunnen we het wel binnen 24 uur naar het filiaal krijgen. Word je eenmaal bij ons geholpen, dan sta je met een eenvoudige reparatie of vervanging binnen een halfuurtje weer buiten met een 100% gefikst toestel.

Wij willen altijd transparant zijn in de kosten van een reparatie. Daarom vind je veel prijzen van verscheidene reparaties bij ons op de website. Geen wonder dat je bij ons altijd voordelig uit bent. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing en gaan nooit zomaar een reparatie beginnen zonder dat je weet waar je aan toe bent. Mochten de kosten dus onverwacht hoger uitvallen doordat er meerdere onderdelen gerepareerd/vervangen moet worden, dan word je hiervan altijd op de hoogte gesteld.

Aanvullende informatie Samsung reparatie bij Phoneworld Alkmaar

Veel achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan een Samsung toestel uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.