Samsung
moederbord reparatie

Is het moederbord van je Samsung beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung moederbord reparatie

Samsung toestellen zijn ontzettend ingewikkelde apparaten. Je hebt de camera, het beeldscherm, het geheugen, de zwaartekrachtmeter, het gps-systeem, de Bluetooth- en WiFi-modules. Dit allemaal en meer zit ingesloten in een kleine rechthoekig behuizing. Maar het belangrijkste onderdeel van je Samsung toestel is wellicht het moederbord, ook wel de logicboard of de printplaat genoemd. Dit is namelijk het onderdeel waarop alle andere onderdelen aangesloten zijn. Een beschadigd moederbord heeft daarom impact op alle andere systemen in je toestel, en moet snel verholpen worden.

Maar een reparatie van het moederbord van je Samsung toestel kan alleen door deskundigen uitgevoerd worden. Omdat er zoveel andere dingen bij komen kijken. Daarom is het niet aan te raden om zelf het moederbord te repareren. Door een verkeerde aanraking kun je al het moederbord beschadigen, en zo de boel verergeren. Phoneworld heeft erkende experts in huis die de nodige ervaring, kennis en tools hebben om dit voor jou te doen. Voorkom meer schade en repareer je Samsung moederbord bij Phoneworld!

Je toestel hoeft niet afgeschreven te zijn als het moederbord kapot is. Vaak werken alle andere onderdelen wel gewoon nog goed. Wees dus zuinig op je geld en het milieu en red wat er te redden valt aan je telefoon. Als je je Samsung moederbord laat maken, dan kan je vaak nog jarenlang met je toestel doen. Dat is lekker duurzaam!

Tarief

Een moederbord van Samsung kan gerepareerd worden vanaf €199,90.

Diagnose en reparatie van het Samsung moederbord

Omdat dit een ingrijpende reparatie is, kunnen we niet op afspraak het Samsung moederbord herstellen. Het is namelijk niet mogelijk om van te voren al te zien wat er precies mis en op basis daarvan een voorspelling te maken van hoe lang het zal duren om het te maken. De monteur moet langzaam en secuur te werk gaan en zijn tijd nemen. Zo voorkomen we extra schade aan je toestel, en zorgen we ervoor dat je toestel ook blijvend hersteld is na de reparatie.

Breng je Samsung telefoon dus gewoon langs, of stuur het op naar een van onze locaties. Wij gaan er direct mee aan de slag en houden je op de hoogte van de voortgang.

Garantie

Op een reparatie van Samsung moederbord geldt een garantieperiode van 6 maanden. Je kan er dus vanuit gaan dat we goed werk zullen afleveren. Is dit niet geval? Kom dan langs voor een hersteloperatie. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe val- en waterschade.

Contact

Wil je nog iets weten over de reparatie van een Samsung moederbord? Je kan ons bereiken via telefoon of mail.

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Het Samsung moederbord is een essentieel onderdeel van je toestel, en kan niet overal gemaakt worden. Phoneworld heeft 10 jaar ervaring en heeft specialistische kennis die uitkomst biedt.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh