Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung moederbord reparatie
Samsung moederbord reparatie2019-09-12T15:17:23+01:00

Samsung
moederbord reparatie

Is het moederbord van je Samsung beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung moederbord reparatie

Samsung toestellen zijn ontzettend ingewikkelde apparaten. Je hebt de camera, het beeldscherm, het geheugen, de zwaartekrachtmeter, het gps-systeem, de Bluetooth- en WiFi-modules. Dit allemaal en meer zit ingesloten in een kleine rechthoekig behuizing. Maar het belangrijkste onderdeel van je Samsung toestel is wellicht het moederbord, ook wel de logicboard of de printplaat genoemd. Dit is namelijk het onderdeel waarop alle andere onderdelen aangesloten zijn. Een beschadigd moederbord heeft daarom impact op alle andere systemen in je toestel, en moet snel verholpen worden.

Maar een reparatie van het moederbord van je Samsung toestel kan alleen door deskundigen uitgevoerd worden. Omdat er zoveel andere dingen bij komen kijken. Daarom is het niet aan te raden om zelf het moederbord te repareren. Door een verkeerde aanraking kun je al het moederbord beschadigen, en zo de boel verergeren. Phoneworld heeft erkende experts in huis die de nodige ervaring, kennis en tools hebben om dit voor jou te doen. Voorkom meer schade en repareer je Samsung moederbord bij Phoneworld!

Je toestel hoeft niet afgeschreven te zijn als het moederbord kapot is. Vaak werken alle andere onderdelen wel gewoon nog goed. Wees dus zuinig op je geld en het milieu en red wat er te redden valt aan je telefoon. Als je je Samsung moederbord laat maken, dan kan je vaak nog jarenlang met je toestel doen. Dat is lekker duurzaam!

Tarief

Een moederbord van Samsung kan gerepareerd worden vanaf €199,90.

Diagnose en reparatie van het Samsung moederbord

Omdat dit een ingrijpende reparatie is, kunnen we niet op afspraak het Samsung moederbord herstellen. Het is namelijk niet mogelijk om van te voren al te zien wat er precies mis en op basis daarvan een voorspelling te maken van hoe lang het zal duren om het te maken. De monteur moet langzaam en secuur te werk gaan en zijn tijd nemen. Zo voorkomen we extra schade aan je toestel, en zorgen we ervoor dat je toestel ook blijvend hersteld is na de reparatie.

Breng je Samsung telefoon dus gewoon langs, of stuur het op naar een van onze locaties. Wij gaan er direct mee aan de slag en houden je op de hoogte van de voortgang.

Garantie

Op een reparatie van Samsung moederbord geldt een garantieperiode van 6 maanden. Je kan er dus vanuit gaan dat we goed werk zullen afleveren. Is dit niet geval? Kom dan langs voor een hersteloperatie. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe val- en waterschade.

Contact

Wil je nog iets weten over de reparatie van een Samsung moederbord? Je kan ons bereiken via telefoon of mail.

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Het Samsung moederbord is een essentieel onderdeel van je toestel, en kan niet overal gemaakt worden. Phoneworld heeft 10 jaar ervaring en heeft specialistische kennis die uitkomst biedt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.