Samsung
laadt niet op

Laadt je Samsung niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung laadt niet op reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung laadt niet op reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung laadt niet op reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung laadt niet op

Heb jij een Samsung telefoon en krijg je hem niet meer aan? Lukt opladen niet meer of heel slecht? Kom dan langs bij Phoneworld. Onze specialisten kunnen je telefoon snel en zorgvuldig herstellen, zodat je er straks niets meer van merkt dat hij ooit defect was!

Wij bieden een razendsnelle service. Dat betekent dat we een Samsung die niet oplaadt kunnen herstellen in een halfuur. Daarna kan jij je telefoon weer met een gerust hart gebruiken. We zijn ervaren in dit soort reparaties dus je kunt op ons rekenen.

Op reparaties krijg je bij Phoneworld op vertoon van de reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie. Niet goed is geld terug! Wij herstellen je telefoon voorgoed. Onze service is erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars. En dat tegen een lage prijs!

Samsung laadt niet op – wat zijn de kosten?

De kosten van het herstellen van de Samsung telefoon die niet meer oplaadt, hangen af van het toesteltype en het soort reparatie dat we uit moeten voeren. Bij een bezoek aan onze vestigingen stellen we in een kort onderzoek vast wat voor jou de beste oplossing is. Ook kunnen we je dan een prijsopgave geven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Weet je niet zeker waardoor je jouw telefoon niet meer aankrijgt? Kom ook dan vooral langs of bel voor advies. Onze monteurs zijn ervaren en weten snel wat er mis is. Je toestel kan dan binnen 30 minuten worden gerepareerd.

Onze reparaties

Samsung laadt niet op, is een probleem dat we vaker tegenkomen en waarbij we je graag helpen. Onze experts lossen vaak in slechts een half uur het probleem voor je op, waardoor jij binnen de kortste keren bent verlost van je Samsung laadt niet op-probleem. Naast het herstellen van de Samsung die niet oplaadt voeren wij ook de volgende Samsung reparaties uit:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Contact

Stel reparatie nooit te lang uit en kom vandaag nog langs bij een van onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Kijk hier voor de exacte locaties. Liggen deze toch niet om de hoek of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kun je je Samsung die niet oplaadt voor herstel naar ons opsturen. Je kunt de reparatie online volgen, zodat je weet wanneer je toestel gereed is.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Bel ons dan op 085 – 760 27 27, of mail ons via [email protected]. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh