Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S9 reparatie»Samsung Galaxy S9 scherm reparatie
Samsung Galaxy S9 scherm reparatie2019-09-12T10:28:30+01:00

Samsung Galaxy S9
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S9 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S9 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S9 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€249,9030 minuten
Samsung Galaxy S9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 reparatie?

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Heb jij weleens een gebroken Samsung Galaxy S9 beeldscherm gehad? Je bent echt niet de enige! Het eerste wat doorgaans sneuvelt aan smartphones is het beeldscherm. Dat is niet raar gezien de kwetsbaarheid van een scherm en de positie aan de oppervlakte. Een stoot of een val van een kleine hoogte kan al genoeg zijn om je Samsung Galaxy S9 glas te moeten vervangen. De gevolgen kunnen namelijk uiteenlopend zijn maar zijn ook doorgaans vervelend. Wat dacht je van strepen in je scherm? Barsten in het glas of een scherm dat helemaal niet meer werkt? Zonde! Want een reparatie aan je Samsung Galaxy S9 scherm is zo gepiept. Doorgaans hebben we de benodigde onderdelen op voorraad liggen en staan onze monteurs klaar om je te helpen. Liever een afspraak maken? Dan kom je gewoon langs wanneer het jou uitkomt. Het scherm laten maken van je Samsung Galaxy S9 was nog nooit zo eenvoudig en snel!

Kosten nieuw scherm Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 scherm reparatie kost €249,90. Bij Phoneworld zit alles in de prijs inbegrepen. Zo krijg je allereerst een gratis vooronderzoek aan je telefoon om te bepalen waar de schade zit. Dit doen wij omdat vaak in de praktijk blijkt dat er naast schade aan het scherm er ook interne schade aan de telefoon gekomen is. Wij lopen tijdens een Samsung Galaxy S9 reparatie het toestel helemaal voor je na. Zodra we helder hebben wat er moet gebeuren, brengen we je hiervan op de hoogte. Wij zijn transparant in wat we doen en geven je daarbij het beste advies zonder onnodig hoog in de prijs te zitten. Onze deskundige monteur helpt je graag en het doel is jou zo goed mogelijk weer op weg te helpen.

Een nieuw glas op je Samsung Galaxy S9 is daarbij ook echt gloednieuw en origineel. Voor deze prijs geen namaakonderdelen maar originele componenten die door Samsung zelf zijn geproduceerd! Deskundige service, professioneel advies en originele onderdelen. Dat is wat je bij Phoneworld kan verwachten als je langskomt voor een reparatie aan het scherm van je Samsung Galaxy S9!

Waarom je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie bij Phoneworld?

Wij onderscheiden ons van andere winkels die vaak reparaties uitvoeren door namaakonderdelen of alternatieve onderdelen terug te plaatsen in een smartphone. Het gevolg is dat deze onderdelen net niet lekker passen of veel korter meegaan. Voor jou alleen maar nadelig want binnen de kortste keren sta je weer op de stoep met een defect. Dat willen wij voorkomen en plaatsen daarom alleen maar originele onderdelen in telefoons. Wist je trouwens dat je op deze onderdelen ook weer een vernieuwde garantie van ons krijgt? Het beeldscherm van je Samsung Galaxy S9 is dan voor 6 maanden weer gedekt. Mocht er dan later iets blijken te zijn naar aanleiding van de reparatie, dan kan je binnen een halfjaar altijd weer bij ons terugkeren.

Tot slot raden wij sowieso altijd aan om de factuur goed te bewaren. Deze zou je namelijk ook nodig kunnen hebben voor verzekeringsdoeleinden. Wij worden erkend door de grootste verzekeraars dus zoek goed uit of een reparatie aan je Samsung Galaxy S9 scherm eventueel gedekt is. Dit zou je nog weleens veel geld kunnen schelen. Tip: bekijk goed de voorwaarden van je inboedelverzekering.

Levertijd Samsung Galaxy S9 nieuw scherm

Een barst in je Samsung Galaxy S9 scherm is geen gezicht en zorgt er ook voor dat tekst of filmpjes minder goed zichtbaar zijn. Er is ook altijd kans op interne schade als je telefoon is gevallen. Na een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie bij ons kun je weer met een gerust hart gebruikmaken van je telefoon. Sms’en, Youtuben, gamen, noem maar op! Zonde als je niet zo snel mogelijk je telefoon laat repareren, daar heb je deze immers niet voor aangeschaft!

Het Samsung Galaxy S9 glas vervangen duurt meestal minder dan 30 minuten. Vaak liggen de benodigde onderdelen in de werkruimte al klaar en kan de monteur meteen met je toestel aan de slag. Als onderdelen even niet voorradig zijn, dan zijn ze binnen 24 uur leverbaar. Als je daarom telefonisch of per e-mail een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat alles voor je klaarligt wanneer je langskomt. Ben je niet in staat om een halfuurtje te wachten? Geen probleem, wij houden de telefoon gerepareerd en wel voor je in bewaring totdat je deze kan komen ophalen. Wist je dat wij zelfs een opstuurservice hebben? Je hoeft dan niet eens fysiek in een filiaal langs te komen als je het scherm wil laten maken van je Samsung Galaxy S9. Je stuurt de smartphone gewoon per post op en wij zorgen dat deze weer als nieuw terug bij je komt. Neem contact met ons op om meer over de Samsung Galaxy S9 reparatie opties te weten te komen.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kan ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. De koffie staat voor je klaar en wij gaan direct aan de slag met het beeldscherm van je Samsung Galaxy S9!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.