Samsung Galaxy S9
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S9 niet meer goed? Je Samsung Galaxy S9 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S9 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy S9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 reparatie?

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Samsung Galaxy S9 overige reparaties

Samsung Galaxy S9 batterij vervangen

Raakt je batterij erg snel leeg? Laadt de batterij erg langzaam op of zelfs helemaal niet? Als je last hebt van deze problemen, dan is waarschijnlijk is de batterij van je Samsung Galaxy S9 versleten en aan vervanging toe. Soms kan het ook zijn dat je micro-usb contact beschadigd is, waardoor je oplaadkabel geen goede connectie kan maken met je toestel. Wat ook de oorzaak is van je oplaadproblemen, het is handig om een professional ernaar te laten kijken. De batterij zit namelijk ingesloten in de behuizing en is niet eenvoudig zelf te vervangen. Als je dit zelf probeert, dan loop je kans dat je het binnenwerk van je Galaxy S9 beschadigt. Bij ons kan je terecht voor een snelle en deskundige operatie aan je toestel. Wij schroeven de behuizing voorzichtig uit elkaar, zorgen ervoor dat alle draadjes en interne apparatuur intact blijven en voorzien je Samsung Galaxy S9 van een gloednieuwe batterij. Mocht er ook een probleem zijn met het micro-usb contact, dan kunnen wij dit ook verhelpen.

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 batterij kost €74,90. Hiervoor krijg je een professionele service op je toestel door een deskundige monteur, een gloednieuwe batterij en 6 maanden garantie.

Waarom je Samsung Galaxy S9 scherm reparatie bij Phoneworld?

Wij werken uitsluitend met originele Samsung S9 batterijen voor de reparatie. Het voordeel van werken met originele onderdelen is dat ze kwalitatief hoogwaardiger zijn. Normaal gesproken moet een batterij 2 tot 2,5 jaar meegaan. Als je bij ons je batterij laat vervangen, dan kun je er zeker van zijn dat je een goede levensduur uit je batterij krijgt en niet de levensduur van een goedkope batterij of een namaak batterij. Sowieso geven wij op elke reparatie 6 maanden garantie.

Als je je batterij bij ons laat vervangen, dan ben je af van alle problemen en beperkingen die je hebt met een slecht werkende of oude batterij. Je hoeft niet meer je dag zó in te plannen dat je tussendoor je telefoon ergens kan opladen. Je hoeft niet meer te zorgen dat je altijd een powerbank en oplader bij je hebt. Het risico dat je telefoon gedurende je werkdag of als je onderweg bent leeg raakt wordt ook kleiner. Je bent beter bereikbaar en kan met een gerust hart de deur uit stappen.

Levertijd

Het vervangen van een Samsung S9 batterij duurt doorgaans minder dan 30 minuten. Meestal hebben wij de batterijen op voorraad en is de operatie zo gepiept. Het kan zijn dat batterijen even op zijn, maar dan zijn ze altijd binnen 24 uur leverbaar. Als het ons niet lukt om binnen 30 minuten je toestel te repareren, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Om er zeker van te zijn dat je niet lang hoeft te wachten, kun je het beste even een afspraak maken of bellen. Reserveer je reparatie 1 dag van te voren en we vervangen je Samsung Galaxy S9 batterij zo snel als mogelijk!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S9 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Langskomen in onze vestigingen kan natuurlijk ook. Ben je de enige op dat moment? Dan kunnen wij je direct helpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh