Samsung Galaxy S9 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S9 plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy S9 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S9 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy S9 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 plus reparatie?

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S9 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S9 Plus batterij vervangen

Moet je halverwege je werkdag alweer je telefoon opladen? Duurt het opladen de hele dag en is je toestel zelfs dan nog niet vol? Dit soort klachten duiden op een oude, versleten of een defecte batterij. Elke batterij heeft een levensloop van ongeveer 2 tot 2,5 jaar en is na die tijd wel aan vervanging toe. Dit kun je bij Phoneworld snel en voordelig laten doen.

Tegenwoordig zitten batterijen ingesloten in de behuizing van de telefoon. Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij is dus niet zo eenvoudig als het simpelweg eraf klikken van de achterkant van je telefoon en er weer een nieuwe inzetten. Gelukkig weten onze monteurs hier alles van. In onze werkplaats hebben ze alle gereedschap en tools in huis om de klus probleemloos te klaren.

Het kan ook zijn dat oplaadproblemen veroorzaakt worden door een beschadigd micro-usb contact. Voorkom onnodig giswerk en laat je toestel bij ons nakijken. Wij kunnen elk probleem verhelpen.

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij kost €74,90. Wij gebruiken voor de reparatie altijd originele Samsung batterijen die extra lang meegaan. Daarnaast krijg je van ons 6 maanden garantie op elke reparatie.

Waarom je Samsung Galaxy S9 Plus batterij vervangen bij Phoneworld?

Zoals vermeld werken wij uitsluitend met originele Samsung Galaxy S9 Plus batterijen voor de reparatie en niet met namaak. De reden hiervoor is dat originele onderdelen simpelweg beter werken en langer meegaan. Een originele batterij kan naar schatting zo’n 2 tot 2,5 jaar meegaan. Na een reparatie bij ons kant je dus zeker weer even vooruit met uw toestel.

Wij vinden het belangrijk dat je batterijduur weer was zoals toen je jouw telefoon net kocht. Een Galaxy S9 Plus is toch een beetje je verbinding met de wereld. Zeker als je onderweg bent is het belangrijk om goed bereikbaar te blijven en ook om toegang te hebben tot je apps, berichten en natuurlijk het internet. Met een goed werkende telefoon zorg je ervoor dat deze link betrouwbaar blijft en dat je niet voortdurend hoeft te zoeken naar een oplaadpunt om je toestel nog even bij te laden. Dan is het immers ook geen mobiele telefoon meer, toch? Zet daarom dus snel een nieuwe batterij in je Samsung S9 Plus!

Levertijd

Het vervangen van een Samsung S9 Plus batterij duurt minder dan 30 minuten als alle onderdelen op voorraad zijn. Dit is bijna altijd het geval. Mocht het toch een keertje wat langer duren, omdat de batterijen toevallig op zijn, dan zijn ze altijd binnen 24 uur weer beschikbaar. Als de reparatie toch langer duurt dan 30 minuten, melden we dit altijd netjes aan je.

Als je bij ons een afspraak maakt, dan zorgen we ervoor dat de batterijen klaar liggen als je bij ons binnenloopt. Je kan een reparatie al voor de volgende dag reserveren. Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij is dan echt binnen no-time gedaan!

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kan ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. De koffie staat voor je klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh