Samsung Galaxy S9 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S9 plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy S9 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S9 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy S9 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S9 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S9 plus reparatie?

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S9 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S9 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S9 Plus batterij vervangen

Moet jij halverwege je werkdag alweer je telefoon opladen? Duurt het opladen de hele dag en is je toestel zelfs dan nog niet vol? Of raakt de batterij van je Samsung Galaxy S9 Plus snel leeg? Dit soort klachten duiden op een oude, versleten of een defecte batterij. Elke accu heeft een levensloop van ongeveer 2 tot 2,5 jaar en is na die tijd aan vervanging toe. Dit kun je bij Phoneworld snel en voordelig laten doen.

Tegenwoordig zitten batterijen ingesloten in de behuizing van de telefoon. Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij is dus niet zo eenvoudig als het simpelweg eraf klikken van de achterkant van je telefoon en er weer een nieuwe inzetten. Gelukkig weten onze monteurs hier alles van. In onze werkplaats hebben ze alle gereedschappen en tools in huis om de klus probleemloos te klaren. Met veel geduld en jarenlange expertise weten ze hoe ze in een handomdraai jouw Samsung Galaxy S9 Plus accu vervangen moeten.

Het kan zijn dat niet de accu zelf de oorzaak is van een defect. Vaak komt het ook voor dat oplaadproblemen veroorzaakt worden door een beschadigd micro-usb contact. Het is moeilijk om daar zelf achter te komen. Voorkom daarom onnodig giswerk en laat je toestel bij ons nakijken. Of het nu gaat om een accu vervangen of het micro usb-contact nalopen. Wij kunnen elk probleem verhelpen.

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij kost €74,90. Wij werken daarbij uitsluitend met onderdelen die uit de Samsung fabriek zelf komen. De nieuwe batterij van je Samsung Galaxy S9 Plus is dus origineel. Dit maakt dat na de reparatie je batterijduur en toestel dus weer extra lang meegaan. Bij Phoneworld leveren we alleen A-kwaliteit en daarnaast 6 maanden hernieuwde garantie op je nieuwe Samsung Galaxy S9 Plus batterij. Bewaar dus altijd goed je bonnetje!

Waarom je Samsung Galaxy S9 Plus batterij vervangen bij Phoneworld?

Zoals vermeld werken wij uitsluitend met Samsung Galaxy S9 Plus batterijen die origineel zijn voor de reparatie. De reden hiervoor is dat originele onderdelen kwalitatief veel beter in elkaar steken. Het gevolg is dat ze betere prestaties kunnen leveren en veel langer meegaan. Een originele batterij kan naar schatting zo’n 2 tot 2,5 jaar meegaan. Na een reparatie bij ons kan je dus zeker weer even vooruit met je toestel.

Een batterij die snel leeg raakt is ontzettend vervelend. Soms kan je er namelijk flink door verrast worden. Is tijdgebrek de reden dat je niet langs kan komen? Je kan de telefoon altijd naar ons opsturen. Daarnaast zijn wij razendsnel als je jouw toestel langsbrengt om de accu te laten vervangen. Onze monteurs voeren dergelijke reparaties op dagelijkse basis uit en kunnen daarom snel en secuur aan de slag. Met de juiste tools loop jij binnen het halfuur weer naar buiten met een nieuwe batterij.

Een mobiele telefoon is een onmisbaar accessoire in het dagelijks leven. Talloze apps en hulpmiddelen zorgen ervoor dat we altijd alle nodige informatie binnen handbereik hebben. Met een batterij die snel leeg is in je Samsung Galaxy S9 Plus, kan je echter flink belemmerd worden in je kunnen. Een goed werkende telefoon zorgt er dan ook voor dat je snel weer bereikbaar en op weg bent en dat je niet voortdurend hoeft te zoeken naar een oplaadpunt. Dan is het immers ook geen mobiele telefoon meer, toch? Laat daarom dus snel een nieuwe batterij in je Samsung S9 Plus zetten!

Levertijd

Het vervangen van een Samsung S9 Plus batterij duurt minder dan 30 minuten als alle onderdelen op voorraad zijn. Dit is bijna altijd het geval. Mocht het toch een keertje wat langer duren, omdat de batterijen toevallig op zijn, dan zijn ze altijd binnen 24 uur weer beschikbaar. Als de reparatie toch langer duurt dan 30 minuten dan melden we dit altijd netjes aan je.

Als je bij ons een afspraak maakt, dan zorgen we ervoor dat de batterijen klaar liggen als je bij ons binnenloopt. Je kan een reparatie al voor de volgende dag reserveren. Het vervangen van je Samsung Galaxy S9 Plus batterij is dan echt binnen no-time gedaan!

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kan ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. De koffie staat voor je klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh