Samsung Galaxy S8
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S8 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S8 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S8 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Phoneworld actie

KOSTENREPARATIEDUUR
€199,9030 minuten
Samsung Galaxy S8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 reparatie?

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 overige reparaties

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Voor het bekijken van YouTube filmpjes of je eigen collectie vakantie kiekjes is de Galaxy S8 uitermate geschikt. Het is toestel met een groot 1440p OLED scherm, dat in combinatie met de snelle hardware en uitstekende camera veel te bieden heeft. Hoewel de Galaxy S8 gemaakt is van stevige, schokbestendige materialen, is het scherm nog altijd een van de meest kwetsbare onderdelen van het toestel. Hoewel je toestel niet snel afgeschreven zal zijn bij valschade, kan het scherm wel snel barsten oplopen. Als er eenmaal barsten in het scherm zitten, zullen deze ook snel uitbreiden. Het is daarom belangrijk om snel in te grijpen bij een gebarsten scherm. Ook voor andere klachten, zoals vlekken of strepen door het scherm, kan je overwegen om het scherm van je Galaxy S8 te vervangen.

Phoneworld is beslist een betrouwbare reparateur voor schermvervangingen. Een scherm reparatie, is er een die vaak voorkomt. Doordat onze reparateurs bijna dagelijks dit soort operaties verrichten, kan je er zeker van zijn dat ze goed getraind zijn en jouw Samsung Galaxy S8 scherm reparatie goed zullen uitvoeren. Voor een scherpe prijs maken we het scherm van je Galaxy S8 weer in orde.

Tarief

Het vervangen van het Samsung Galaxy S8 scherm kost €199,90. We gebruiken voor deze reparatie enkel hoogwaardige 1440p OLED schermen. Daarnaast geven we ook 6 maanden garantie op elke schermvervanging. Mocht je problemen ondervinden met het display na de scherm reparatie, dan herstellen we het direct voor je. Hou er echter wel rekening mee dat dit niet geldt voor nieuwe val- en waterschade.

Waarom je Galaxy S8 scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld combineert snelheid, voordeligheid en kwaliteit ineen. Met vestigingen door heel Nederland hebben we in 10 jaar tijd ons bedrijfsmodel kunnen perfectioneren. De juiste onderdelen en tools proberen we altijd op voorraad te hebben, zodat een reparatie meteen kan beginnen. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S8 scherm reparatie. Daarnaast werken we alleen samen met ervaren en erkende specialisten, waardoor een reparatie binnen 30 tot 60 minuten voltooid is. Daarnaast bieden we onze diensten aan tegen zo’n scherp mogelijke prijzen. Dit alles samen zorgt ervoor dat we absoluut een veilige keuze zijn voor je smartphone reparatie. Je kan erop vertrouwen dat we de beste service leveren tegen de laagst mogelijke prijzen.

Duurzaamheid is belangrijk

Zoals je wellicht weet, is recycling een essentieel onderdeel van hoe we omgaan met technologie. Het is belangrijk om te voorkomen dat de kostbare materialen in een smartphone terechtkomen op een afvalhoop en ze zo goed mogelijk te gebruiken. Om die reden kunnen we je aanraden om een eenvoudige en snelle smartphone reparatie uit te voeren in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. Dit geldt zeker als het alleen het scherm is dat niet goed functioneert. Met zijn uitstekende bouwkwaliteit is er een grote kans dat de rest van je Galaxy S8 het nog supergoed doet.

Dus waarom zou je een telefoon wegdoen als alleen het scherm kapot is? Je verkoopt ook niet je auto als alleen de voorruit stuk is. Een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie is dan ook echt de duurzaamste en ook meest goedkope oplossing voor je smartphone frustraties. Aarzel dus niet langer, maar laat je gebarsten Samsung Galaxy S8 scherm reparatie door ons uitvoeren.

Levertijd

Indien reserve schermen van de Galaxy S8 niet voorhanden zijn, dan zijn ze binnen 24 uur nieuw leverbaar. Neem contact met ons op om te informeren de voorraad en het beste tijdstip voor een reparatie.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 (€64,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Op de vele vestigingen van Phoneworld ben je altijd welkom met je toestel. Als je Galaxy S8 scherm aan vervanging toe is, zetten we zo snel mogelijk een nieuwe in. Geniet van een kopje koffie terwijl je wacht!

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1106 reviews op Kiyoh