Samsung Galaxy S8 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S8 plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy S8 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S8 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€69,9030 minuten
Samsung Galaxy S8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 plus reparatie?

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S8 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen

De Samsung Galaxy S8 Plus heeft een gigantische batterij-capaciteit, wel 3500 mAh. Het toestel is gemaakt om overal mee naartoe te nemen en lang mee te gaan. Echter een versleten of beschadigde batterij kan roet in het eten gooien. Stel je voor dat je ‘s avonds laat een Uber wil bestellen, maar je telefoon een paar uur geleden is uitgevallen. Om dit soort problemen te voorkomen kun je het beste de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus zo snel mogelijk laten vervangen.

Phoneworld heeft Samsung batterijen op voorraad en zet vliegensvlug een nieuwe batterij in je Samsung Galaxy S8 Plus. Binnen 30 minuten is jouw toestel voorzien van een nieuwe accu waar je weer enkele jaren vooruit kan.

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S8 Plus batterij kost €69,90. Hiervoor zetten we in je toestel een krachtige en originele Samsung Galaxy S8 Plus batterij, dezelfde als die je zou vinden in een toestel dat je in de winkel koopt. Originele onderdelen zijn van de beste kwaliteit en ze worden erin gezet door onze erkende specialisten. Daarom geven we 6 maanden garantie op elke batterij-reparatie.

Waarom je Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld is dé expert op het gebied van Samsung telefoons. Dat mag ook wel, want we zijn al 10 jaar bezig met het succesvol repareren van Android toestellen. Wij geloven enorm in duurzaamheid en denken dat het repareren van een oude telefoon vaak een betere oplossing is dan het kopen van een nieuwe telefoon. Vaak kan een toestel met een goede reparatie nog jaren mee. Een reparatie is een kleine investering met een enorm rendement.

Voor het vervangen van de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus zit je bij ons zeker goed. Onze werkplaatsen hebben alle tools en onderdelen in huis om de reparatie uit te voeren. Het duurt helemaal niet lang!

Levertijd

Mocht het een keer voorkomen dat een reparatie langer duurt dan 30 minuten? Dan stellen we je ervan op de hoogte. Dit heeft meestal te maken met een onderdeel dat besteld moet worden. Gelukkig zijn Samsung onderdelen meestal binnen 24 uur geleverd, dus je hoeft zeker niet lang te wachten op je herstelde Samsung telefoon.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S8 Plus. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 Plus (€69,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak om je de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus te vervangen!

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Heb je vragen? Kom gerust even langs op een van onze locaties voor gratis vrijblijvend advies over je Samsung toestel.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh