Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S8 Plus reparatie»Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen
Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen2019-05-03T13:08:24+01:00

Samsung Galaxy S8 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S8 plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy S8 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S8 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€69,9030 minuten
Samsung Galaxy S8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 plus reparatie?

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S8 plus overige reparaties

Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen

De Samsung Galaxy S8 Plus heeft een gigantische batterij-capaciteit, wel 3500 mAh. Dit komt neer op een constant gebruik van ruim 10 uur! Het toestel is gemaakt om overal mee naartoe te nemen en lang mee te gaan. Er komt helaas altijd een moment dat de accu achteruit gaat door veelvuldig gebruik en opladen. De batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus raakt snel leeg wat roet in het eten kan gooien als je onderweg bent. Stel je voor dat je ‘s avonds laat een Uber wil bestellen, maar je telefoon een paar uur geleden is uitgevallen. Om dit soort problemen te voorkomen kan je het beste de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus zo snel mogelijk laten vervangen.

Phoneworld heeft Samsung batterijen op voorraad en zet vliegensvlug een nieuwe batterij in je Samsung Galaxy S8 Plus. Binnen 30 minuten is jouw toestel voorzien van een nieuwe accu waar je weer jaren mee vooruit kan. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kan je altijd je toestel naar ons opsturen. Ook dan ben je binnen een mum van tijd geholpen!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy S8 Plus batterij kost €69,90. Wat je voor die prijs kan verwachten, is uitstekende service en een nieuwe Samsung Galaxy S8 Plus batterij. Niet alleen is de batterij gloednieuw, deze is ook afkomstig uit de fabriek van Samsung. Wij geloven namelijk niet in goedkopere alternatieven en namaak. Het enige dat je daar namelijk mee in huis haalt is een tijdelijke oplossing waarna je binnen een jaar weer tegen een leeglopende accu aanloopt. Je nieuwe Samsung Galaxy S8 batterij is dus ook nog eens origineel. Daarmee haal je de kwaliteit in huis van een toestel dat net nieuw lijkt. Je kan weer onbezorgd urenlang bellen, appen en applicaties gebruiken zonder dat er zorgen zijn over een batterij die snel leegloopt. Als je bij ons dus je Samsung Galaxy S8 Plus accu laat vervangen, krijg je een krachtig origineel exemplaar ervoor terug! Gooi ook nooit meteen de factuur van ons weg, je krijgt namelijk een garantie van 6 maanden op vervangen onderdelen.

Waarom je Samsung Galaxy S8 Plus batterij vervangen bij Phoneworld?

Als de batterij snel leeg raakt van je Samsung Galaxy S8 Plus, dan is Phoneworld de plek om langs te komen. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van Samsung telefoons. Dat mag ook wel, want we zijn al 10 jaar bezig met het succesvol repareren van Android toestellen. Wij geloven enorm in duurzaamheid en denken dat het repareren van een oude telefoon vaak een betere oplossing is dan het kopen van een nieuwe telefoon. Vaak kan een toestel met een goede reparatie nog jaren mee. Het is een kleine investering met een enorm rendement.

Voor het vervangen van de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus zit je bij ons zeker goed. Onze werkplaatsen hebben alle tools en onderdelen in huis om de reparatie uit te voeren. Wij helpen je gauw weer aan een telefoon die helemaal naar functioneren werkt.

Bij Phoneworld gebruiken wij niet alleen materialen die lang meegaan en daarmee duurzaam zijn. Ook ons werkproces proberen wij constant te verduurzamen. Als wij dus een Samsung Galaxy S8 Plus accu vervangen, dan wordt de oude accu apart weggelegd. Deze gaat samen met alle andere verouderde en defecte onderdelen uit andere toestellen op een hoop en wordt ter recycling aangeboden. Er wordt dus niets zomaar weggegooid bij Phoneworld!

Levertijd

Mocht het een keer voorkomen dat een reparatie langer duurt dan 30 minuten? Dan stellen we je ervan op de hoogte. Dit heeft meestal te maken met een onderdeel dat besteld moet worden. Gelukkig zijn Samsung onderdelen meestal binnen 24 uur geleverd, dus je hoeft zeker niet lang te wachten op je herstelde Samsung telefoon. Als je zeker wilt zijn van onze snelle service, plan dan een afspraak in voor een nieuwe Samsung Galaxy S8 Plus batterij. Als we weten dat je komt, liggen de onderdelen sowieso klaar en ben je altijd binnen het halfuur geholpen.

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S8 Plus. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het kan echter onverhoopt voorkomen dat de backcover van een Samsung serie breekt. Dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 Plus (€69,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak om je de batterij van je Samsung Galaxy S8 Plus te vervangen!

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Heb je vragen? Kom gerust even langs op een van onze locaties voor gratis vrijblijvend advies over je Samsung toestel.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.