Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S8 Plus reparatie»Samsung Galaxy S8 Plus overige reparaties
Samsung Galaxy S8 Plus overige reparaties2019-04-29T15:26:56+01:00

Samsung Galaxy S8 plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S8 plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S8 plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S8 plus reparatie?

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S8 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S8 plus batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S8 Plus reparaties

Naast het vervangen van een kapot scherm of een oude batterij, kunnen onze vakkundige monteurs ook overweg met alle andere problemen aan je Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 Plus reageert niet

Een vastlopende telefoon kan verschillende oorzaken hebben. Probeer eerst eens je toestel naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. (Zorg er wel voor dat je een back-up van je gegevens hebt). Als dit niet werkt, dan is het waarschijnlijk een hardware-probleem. Dan moet de monteur er even naar kijken.

Voor de reparaties hanteren we een zo laag mogelijk tarief. Wil je weten wat het kost om jouw Samsung Galaxy S8 Plus te laten repareren? Kom dan langs bij Phoneworld. In een kort onderzoek, dat voor jou helemaal gratis is, stellen we een diagnose en krijg je een indicatie van de kosten..

De camera stelt niet meer goed scherp

Om mooie momenten vast te leggen, is het nuttig om altijd een camera bij de hand te hebben. Maar een onscherpe camera maakt ook een onscherpe herinnering. Laat je camera door Phoneworld fixen voor €69,90.

USB contact zit losjes

Een los USB contact kan ervoor zorgen dat je je Samsung Galaxy S8 Plus niet meer lekker kan opladen. Daarnaast kunnen andere functies, zoals de USB tether of het overzetten van bestanden, verhinderd worden. Deze problemen kunnen door ons verholpen worden voor €74,90.

Overige problemen en mankementen

Er zijn veel andere problemen en mankementen denkbaar. Onze monteurs hebben zeker de oplossing voor wat je maar kan bedenken. Zie hieronder een lijst van veel voorkomende mankementen waar we je mee kunnen helpen.

  • Slechte kwaliteit geluid van telefoongesprekken
  • Slechte kwaliteit geluid op de luidspreker
  • Los zittende aansluiting van headphone jack
  • Wifi valt uit

Waarom je Samsung Galaxy S8 Plus laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld heeft een uitgebreide verzameling aan tools en kennis in huis voor al je smartphone problemen. Ook Samsung telefoons repareren we met succes, al meer dan 10 jaar. Wij hechten veel belang aan het snel oplossen van problemen. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen en kan jij ook snel weer door. Doorgaans is je Samsung Galaxy S8 Plus binnen 30 tot 60 minuten gerepareerd, afhankelijk of de juiste onderdelen beschikbaar zijn.

Daarnaast garanderen we ook dat we alleen gebruik maken van originele Samsung onderdelen. De keuze hiervoor heeft te maken met ons streven naar dezelfde kwaliteit als Samsung zelf. Wanneer je kiest voor Samsung, kies je voor een bepaalde combinatie van techniek en design en niet voor een verzameling van willekeurige namaak onderdelen. Phoneworld biedt je de garantie dat je Samsung telefoon ook echt Samsung blijft.

Levertijd

Wanneer een onderdeel speciaal besteld moet worden, is het meestal binnen 24 uur leverbaar. Dit zullen we tijdig aan je communiceren, zodat je er rekening mee kan houden. Maak anders een afspraak met ons en breng het toestel langs op een moment dat het jou uitkomt. Zo minimaliseer je de wachttijd.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S8 Plus. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S8 Plus (€69,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Is er een ander probleem aan je Samsung Galaxy S8 Plus? Bel of mail even. Onze deskundigen hebben vast wel een oplossing voor je. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Op onze locaties kun je zeker ook zonder afspraak even binnenkomen. We gaan zo snel mogelijk met je Samsung toestel aan de slag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.