Samsung Galaxy S7
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S7 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S7 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S7 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Phoneworld actie

KOSTENREPARATIEDUUR
€134,9030 minuten
Samsung Galaxy S7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 reparatie?

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Geen hoesje voor je smartphone aanschaffen betekent een groot risico op glasschade. Toch vinden veel mensen een beschermende cover niet mooi voor hun telefoon. Het is daarom niet zo gek dat we bij Phoneworld vaak reparaties aan het buitenwerk van smartphones uitvoeren. Heb jij een ongelukje gehad en moet je ook je Samsung Galaxy S7 scherm laten vervangen? Kom dan eens bij Phoneworld langs. Wij voeren de Samsung Galaxy S7 scherm reparatie geregeld uit en zijn daarom snel en laag in prijs. Wij vervangen het scherm van je Samsung Galaxy S7 binnen no time en doen daarbij een gehele check-up. Allemaal service van de zaak om jou een prachtig nieuw scherm te bezorgen.

Gratis vooronderzoek

Bij vallen en stoten is er vaak sprake van een gebarsten of gebroken scherm en/of achterkant van de smartphone. Elke val of stoot is anders en heeft een andere impact op de telefoon. Daarom doen wij altijd een gratis vooronderzoek bij de Samsung Galaxy S7 scherm reparatie. In dat vooronderzoek lichten wij je hele telefoon door om uit te kunnen sluiten dat het binnenwerk van je telefoon ook eventueel schade heeft opgelopen. Zo willen wij voorkomen dat je binnen afzienbare tijd weer langs moet komen met een ander defect. Bij Phoneworld zorgen wij voor een volledige service en dat betekent een 100% goed functionerende smartphone. Ondanks dat het alleen om een scherm gaat!

Kwalitatieve en snelle scherm reparatie

Waarom zou je het scherm van je Samsung Galaxy S7 laten vervangen als de telefoon nog werkt? Het is niet de eerste keer dat we mensen met glassplinters in handen en gezicht en een hoop spijt nadien zien binnenkomen. Daarnaast moeten wij geregeld nog meer aan het binnenwerk repareren als er lang gewacht is met de scherm reparatie. Er kan bijvoorbeeld veel makkelijker vocht binnen in de telefoon doordringen. En we weten allemaal dat vocht en fragiele elektrotechniek slecht samengaan. Wacht daarom niet te lang met je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie. Het zal je uiteindelijk nog meer kosten besparen en veel tijd kost het niet.

Niet alleen het vooronderzoek is onderdeel van onze kwalitatieve service. Wij bieden nog veel meer als je het scherm van je Samsung Galaxy S7 komt laten vervangen. Zo kunnen wij dit soort scherm reparaties binnen een half uur uitvoeren. Wij hebben de beste monteurs in dienst die zich al jaren in dit vak bevinden. Daarnaast hebben wij nieuwe schermen op voorraad liggen in het magazijn van de werkplaats. Terwijl jij dus van je kop koffie geniet in de wachtruimte, voeren wij met alle precisie en snelheid je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie uit.

Wij houden van lage tarieven, maar wij houden niet van goedkoop. Daarom gebruiken wij alleen originele, nieuwe schermen bij de scherm reparatie van je Samsung Galaxy S7. Wat je dus terugkrijgt is een scherm uit de Samsung fabriek en niets minder dan dat! Wist je trouwens dat je daarover een garantie van ons krijgt? Bewaar de factuur van je scherm reparatie bij Phoneworld dus zeker een half jaar.

Kosten

Een scherm kan op meerdere manieren disfunctioneel raken. Naast een gebroken of gebarsten scherm kan je ook last krijgen van lijnen of zwarte inktvlekken of je scherm gaat misschien helemaal niet meer aan. Wat het geval ook is, wij kunnen je helpen bij je Samsung Galaxy S7 scherm reparatie. Wil je een wit, goud of zilver scherm dan kost de reparatie je €134,90. Bij zwarte schermen kost de reparatie je €134,90. In ruil daarvoor wordt je smartphone helemaal doorgelicht, krijg je een origineel gloednieuw scherm, een goede bak koffie en het beste advies dat mogelijk is. Bij Phoneworld is een scherm reparatie het altijd waard!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S7. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 (€59,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Tip!

De kosten voor het vervangen van het scherm klinken als een flinke duit. Toch is er een grote kans dat je (een deel van) dit bedrag vergoed kan krijgen. Heb je een inboedelverzekering lopen? Kijk dan eens welke schades aan je telefoon hierop te verhalen zijn. De kans is groot dat als je het scherm van je Samsung Galaxy S7 laat vervangen, dat dit onder de verzekering valt. Wil je meer advies over verzekeringen of over de reparatie van je smartphone? Dan kun je ons bellen op 085 – 760 27 27. Als bellen door een defect scherm niet meer gaat, kan je ons ook altijd een mail via de computer sturen naar [email protected]. Wij staan klaar om je te helpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1106 reviews op Kiyoh