Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S7 reparatie»Samsung Galaxy S7 batterij vervangen
Samsung Galaxy S7 batterij vervangen2019-05-03T13:06:28+01:00

Samsung Galaxy S7
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S7 niet meer goed? Je Samsung Galaxy S7 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S7 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9530 minuten
Samsung Galaxy S7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 reparatie?

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Lithiumbatterijen zijn een stuk betrouwbaarder dan de standaard nikkelbatterijen. Zo hoeven ze niet volledig geladen en ontladen te worden om ze een langere levensduur te geven. Toch is er geen garantie dat lithiumbatterijen een leven lang meegaan. Sterker nog, door intensief gebruik gaat ook een lithiumbatterij sterk achteruit. Elke keer dat je een telefoon met lithiumbatterij oplaadt, laadt deze steeds een stukje minder op. Het gevolg is dat de batterij van je Samsung Galaxy S7 snel leeg raakt. Je kunt daarom wel nagaan dat als je heel intensief je telefoon gebruikt, dat het een keer gedaan is met de accu. Als de tijd is aangebroken om jouw Samsung Galaxy S7 batterij te laten vervangen, kom dan naar Phoneworld. Wij bieden een zeer complete service en originele onderdelen tegen een laag tarief.

Gratis vooronderzoek

Met name bij wat oudere toestellen achten wij een vooronderzoek aan de telefoon belangrijk. Ondanks dat je dus alleen je Samsung Galaxy S7 accu komt laten vervangen, lichten wij graag de hele telefoon gratis voor je door. Dat is de complete service die wij bieden wat maakt dat jij altijd met een 100% goed functionerende smartphone de deur uitloopt. Wij zijn geen doemdenkers, maar mochten we onverhoopt nog meer schade of defecten vinden, dan overleggen we dat met je. Wij kijken welke aantrekkelijke oplossingen we in dat geval kunnen bieden.

Kwalitatieve en snelle reparatie

Er zijn weinig defecten die vervelender zijn dan een batterij die snel leeg raakt van je Samsung Galaxy S7. Hoe vaak is het jou overkomen dat je telefoon onverwachts uitviel terwijl je dat niet zag aankomen? Op cruciale momenten een dode telefoon is ontzettend vervelend en eigenlijk heel onnodig. Je kunt namelijk in 30 minuten al een nieuwe Samsung Galaxy S7 batterij hebben. Als je in een van onze vestigingen langskomt, word je in een wachtruimte met heerlijke koffie en een iPad met internet gezet. Eigenlijk hoeft dat halfuurtje dus helemaal niet lang te zijn.

Goedkope krachten in dienst die eigenlijk niet zoveel kennis in huis hebben? Daar doen wij niet aan. Iedereen die bij Phoneworld rondloopt heeft een jarenlange staat van dienst achter de rug en is expert in telefoonreparaties. Kom je dus bij ons langs, dan krijg je altijd een kundige monteur toegewezen. Deze weet precies hoe jouw Samsung Galaxy S7 batterij vervangen moet worden. Naast een secure manier van werken wordt jouw smartphone in recordtempo gerepareerd!

Onze monteurs hebben in een halfuur een Samsung Galaxy S7 batterij vervangen. Dit is mede mogelijk doordat we nieuwe batterijen op voorraad hebben liggen. Een loopje naar het magazijn is dus alles wat nodig is om je accu te kunnen vervangen. Wij hebben alles in huis! En die nieuwe batterijen zijn ook echt nieuw. Sterker nog, de batterij is origineel die in de Samsung Galaxy S7 hoort, rechtstreeks uit de Samsung fabriek. Je levert dus nooit aan kwaliteit in als je de batterij van je Galaxy s7 bij ons komt vervangen. Bewaar overigens je factuur na vervanging altijd goed. Wij geven namelijk een vernieuwde garantie van een halfjaar op je nieuwe batterij.

Een Samsung Galaxy S7 accu bij ons laten vervangen heeft nog meer voordelen. Zo gooien wij bij Phoneworld niets zonder reden weg, dus ook geen defecte batterijen. Kom je daarom je batterij van je Samsung Galaxy S7 vervangen, dan zorgen wij dat deze apart ingezameld wordt. Dat doen wij zodat alle defecte onderdelen samen aangeboden kunnen worden ten behoeve van recycling. Als je daarom een duurzame reparatie wilt, kies dan voor Phoneworld. Wij dragen graag bij aan een beter milieu.

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S7. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vastzitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog voor dat de backcover van een Samsung serie kan breken. Dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 (€49,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Kosten

Een snelle en betrouwbare service, dat zijn twee van onze speerpunten. Ons derde kenmerk is de lage tarieven die wij rekenen. Daarom betaal je voor een halfuur werk inclusief het vervangen van je Samsung Galaxy S7 batterij voor een nieuwe slechts €59,95. Wat je ervoor terugkrijgt is een volledig gecontroleerde en als nieuw functionerende smartphone. Je hoeft voorlopig niet meer bang te zijn dat de batterij van je Samsung Galaxy S7 snel leeg raakt. En dan hebben we het nog niet eens over de verse koffie en de vrolijke monteur die op je staan te wachten!

Ben je niet in staat om bij ons langs te komen maar wil je wel graag de batterij van je Samsung Galaxy S7 laten vervangen? Dan zijn er ook andere manieren om dit voor elkaar te krijgen. Als je wilt weten hoe, geef ons dan een belletje op 085 – 760 27 27. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.