Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S7 reparatie
Samsung Galaxy S7 reparatie2021-03-11T13:36:59+01:00

Samsung Galaxy S7
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S7 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S7 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung galaxy S7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Samsung Galaxy S7 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung galaxy s7 reparatie

Smartphones zijn inmiddels voor veel mensen onmisbaar geworden in het dagelijks leven. De ervaring heeft geleerd dat hoe ouder een smartphone wordt, hoe groter de kans wordt dat er een reparatie aan de telefoon uitgevoerd moet worden. De Samsung galaxy s7 is een zeer betrouwbare smartphone, maar is inmiddels ook al wat gedateerd geworden. Een reparatie aan de Samsung galaxy s7 is dus niet heel vreemd. Mocht jij degene zijn die een reparatie moet laten uitvoeren aan je Samsung galaxy s7, twijfel dan niet om Phoneworld in te schakelen. Wij voeren reparaties graag uit tegen een laag tarief, we zijn razendsnel en we geven het beste advies in jouw voordeel.

Een snelle service op maat

Met wat voor schade en/of defect je ook bij ons komt, wij willen een helder beeld van de situatie. Voordat we daarom je Samsung galaxy s7 gaan repareren, voeren we altijd een gratis vooronderzoek uit. In dit vooronderzoek bekijken we de hele telefoon om te kijken of er niet meer (on)zichtbare schades aan de telefoon zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij waterschade. Op die manier kunnen wij een zo compleet mogelijke service voor je telefoon bieden en kunnen wij bovendien gericht te werk gaan. Wij kunnen een helder kostenplaatje voor jou schetsen en kunnen hier een tijd aan hangen. Zo kunnen wij onze korte reparatietijd en lage tarieven waarmaken naar jou toe.

Kwalitatief repareren

De beste reparateurs en gereedschappen. Dat is wat wij in huis hebben bij Phoneworld. Je Samsung galaxy s7 wordt dus niet alleen snel gerepareerd maar ook met de grootste precisie en expertise. Bij Phoneworld is de Samsung S7 scherm reparatie vrij goedkoop.

Zomaar defecte of beschadigde onderdelen weggooien die we uit apparaten halen? Echt niet! Alle onderdelen die wij uit smartphones of tablets halen worden door ons apart ingezameld. Op die manier kunnen wij ze voor recycling aanbieden. Als jij je Samsung galaxy s7 dus bij ons laat repareren, weet je zeker dat je voor de duurzame optie kiest.

Alleen originele onderdelen met garantie

Er zijn veel kwalitatief mindere onderdelen in omloop van verschillende smartphones. Het zijn onderdelen die goedkoop geproduceerd kunnen worden met mindere kwalitatief materiaal. Het is dus niet raar dat wij veel Samsung galaxy s7 modellen binnenkrijgen die al een keer een reparatie hebben gehad. Wij willen dit echter voorkomen door alleen maar met originele, nieuwe onderdelen te werken. Breng jij dus je Samsung galaxy s7 ter reparatie bij ons en moet er een onderdeel of meerdere vervangen worden? Dan doen wij dit uitsluitend door een gloednieuw origineel onderdeel terug te plaatsen. Je levert dus nooit aan kwaliteit in en de kans dat je snel weer je Samsung galaxy s7 moet laten repareren is een stuk kleiner. Wel zo fijn want dit bespaart je kosten en tijd! Wist je trouwens dat wij vernieuwde garanties uitdelen op de onderdelen die wij vervangen? Bewaar daarom de factuur van je reparatie nog een halfjaar nadat je bij ons bent geweest.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S7. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 (€49,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Kosten en tijd

De meeste Samsung galaxy s7 reparaties aan bijvoorbeeld batterij, scherm (voor/achter) of camera kunnen wij binnen het halfuur hebben afgerond. Is er sprake van een gecompliceerde schade of een dieper liggend defect (denk bijvoorbeeld aan waterschade), dan houden wij de smartphone langer in de werkplaats. Wij stemmen altijd met jou af op jouw planning en de monteurs doen in alle gevallen hun stinkende best om je smartphone binnen korte tijd weer bij je terug te krijgen. Gerepareerd en wel.

Mochten er meerdere onderdelen van je Samsung galaxy s7 voor reparatie in aanmerking komen, dan kunnen de kosten afwijken. Voordat we iets vervangen of repareren overleggen we altijd eerst met je wat de beste optie is en wat de kosten van onze oplossingen voor je bedragen. Bij Phoneworld sta je daarom nooit voor verrassingen en ben je altijd zo goed en eerlijk mogelijk geholpen door ons team.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.