Samsung Galaxy S7 edge
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S7 edge gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S7 edge scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S7 edge schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€219,9030 minuten
Samsung Galaxy S7 edge reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 edge reparatie?

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie

Heb jij weleens een telefoon in je handen gehad die gebarsten of gebroken is geweest? Of het jezelf nou overkomen is of iemand die je kent, een scherm reparatie is een veelvoorkomende reparatie die uitgevoerd moet worden. Het probleem is dat veel mensen de scherm reparatie laten zitten, omdat de smartphone nog functioneel is. Misschien heb je het al zelf ervaren, misschien hoor je het nu voor de eerste keer: een smartphone met gebarsten scherm staat garant voor glassplinters in het gezicht en in de handen. Daarnaast moeten wij te vaak extra reparaties naast het gebroken scherm uitvoeren, omdat er vocht in de smartphone zelf terecht is gekomen. Omdat de eerste beschermlaag immers gebroken is, kan vocht makkelijker zijn weg naar binnen vinden. Meerdere redenen dus om je Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie uit te laten voeren!

Gratis vooronderzoek

Vochtschade is zeker niet ondenkbaar als het scherm van je Samsung Galaxy s7 edge gebarsten is en vervangen moet worden. Daarom lichten wij de hele smartphone door alvorens wij de Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie uitvoeren. Het gevolg is dat je zeker weet dat er niet onderliggend defecten zijn die later weer naar voren komen. Je kan dus voor lange tijd weer door met je gerepareerde smartphone. Als duidelijk wordt dat er meerdere reparaties noodzakelijk zijn, dan bespreken we dat altijd met je. We nemen je mee in het hele proces en laten zien wat we voor je kunnen doen. We sturen je dus nooit zomaar naar huis met een ‘gerepareerde telefoon’. Bij ons betekent het dat je hele smartphone onderzocht en tot in de detail nagelopen is. Gratis en voor niets. Service van Phoneworld noemen wij dat.

Kwalitatieve en snelle scherm reparatie

Niemand gaat voor de lol het scherm van zijn of haar Samsung Galaxy s7 edge laten vervangen. Het kost tijd, het kost geld en het lijkt soms de reparatie niet waard. Toch kan Phoneworld hier het verschil in maken. Wij zorgen namelijk voor een scherp tarief, we kunnen je Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Dit doen we door een origineel nieuw scherm terug te plaatsen. Als je bij ons je scherm laat vervangen, zorgen wij voor de beste experience, service en materie die je kunt wensen. Daarbij komt dat de Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie altijd een waardevolle investering is. Het voorkomt namelijk meer kosten door bijkomende reparaties als gevolg van vochtschade.

De monteurs die wij in dienst hebben, zijn opgeleid en ervaren in het werk dat zij uitvoeren. Een Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie is voor hun dus routinewerk. Zij voeren dit zowel secuur als snel uit. Daarnaast werken zij uitsluitend met de beste gereedschappen voor smartphones. Tot slot hebben wij een voorraad aangelegd van nieuwe originele onderdelen voor Samsung telefoons. De monteurs hoeven maar naar het magazijn te lopen of zij kunnen zo een nieuw component voor je tevoorschijn halen. Niet zo gek dus dat wij binnen 30 minuten het scherm van je Samsung Galaxy s7 edge hebben vervangen!

Is een scherm in duizend stukken kansloos? Wij denken van niet. Of een onderdeel nu zwaar beschadigd of defect is, het komt altijd in aanmerking voor recycling. Daarom bewaren wij alle vervangen oude onderdelen apart en sturen deze terug. Zo draagt Phoneworld bij aan een beter klimaat.

Kosten

Veelvoorkomende defecten zijn lijnen of zwarte vlekken in het scherm, een scherm dat niet meer aangaat of een gebroken of gebarsten scherm. Waar je ook voor komt, wij zijn altijd in staat om netjes en snel je Samsung Galaxy s7 edge scherm reparatie uit te voeren. De kosten hiervan bedragen voor alle kleuren €219,90. Dit bedrag is inclusief arbeidskosten, een gloednieuw display, een vervangend apparaat om op te internetten, de beste service, vernieuwde garantie en een goede bak koffie als troost. Wij bieden je een vernieuwde garantie aan over je nieuwe scherm. Bewaar de factuur dus altijd als je bij Phoneworld het scherm van je Samsung Galaxy s7 edge hebt laten vervangen.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 Edge (€59,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Tip!

Wij begrijpen dat de kosten voor de Samsung scherm reparatie niet bepaald goedkoop klinkt. Toch is de reparatie bij Phoneworld het meer dan waard. Wist je trouwens dat het misschien mogelijk is (een deel van) de kosten te verhalen op je verzekering? Check even of je een inboedelverzekering hebt lopen. Zo ja, dan is de kans aanwezig dat de kosten vanuit je verzekering vergoed kunnen worden. Wil je hier meer advies over of wil je meer over reparaties weten? Bel ons op 085 – 760 27 27 of schrijf een mail naar [email protected]. Onze ervaren monteurs staan je graag te woord.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh