Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S7 Edge reparatie»Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie
Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie2019-05-30T10:18:07+01:00

Samsung Galaxy S7 edge
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S7 edge gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S7 edge scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S7 edge schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€219,9030 minuten
Samsung Galaxy S7 edge reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 edge reparatie?

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Samsung Galaxy s7 Edge scherm reparatie

Heb jij weleens een Samsung Galaxy S7 Edge beeldscherm gehad dat gebarsten of gebroken is geweest? Of het jezelf nou overkomen is of iemand die je kent, een scherm reparatie is een veelvoorkomende reparatie die uitgevoerd moet worden. Het probleem is dat veel mensen een reparatie aan het scherm van hun Samsung Galaxy S7 Edge laten zitten omdat de smartphone nog functioneel is. Misschien heb je het al zelf ervaren, misschien hoor je het nu voor de eerste keer: een smartphone met gebarsten scherm staat garant voor glassplinters in het gezicht en in de handen. Daarnaast moeten wij te vaak extra reparaties naast het gebroken scherm uitvoeren, omdat er vocht in de smartphone zelf terecht is gekomen. Omdat de eerste beschermlaag immers gebroken is, kan vocht makkelijker zijn weg naar binnen vinden. Hoe langer je dan ook met de reparatie wacht, hoe groter de kans is dat er op een bepaald moment vocht(ige) lucht naar binnen sijpelt. Dit kan bijvoorbeeld al gebeuren als je jouw smartphone in je binnenzak draagt tijdens een warme dag. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig een reparatie aan je Samsung Galaxy S7 Edge scherm uitvoeren. Daarmee bespaar je op lange termijn bijkomende kosten!

Gratis vooronderzoek bij Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Vochtschade is zeker niet ondenkbaar als het beeldscherm van je Samsung Galaxy S7 Edge gebarsten is en vervangen moet worden. Daarom lichten wij de hele smartphone door alvorens wij de Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie uitvoeren. Het gevolg is dat je zeker weet dat er niet onderliggend defecten zijn die later weer naar voren komen. Je kan dus voor lange tijd weer door met je gerepareerde smartphone. Als duidelijk wordt dat er meerdere reparaties noodzakelijk zijn, dan bespreken we dat altijd met je. We nemen je mee in het hele proces en laten zien wat we voor je kunnen doen. We sturen je dus nooit zomaar naar huis met slechts een nieuw scherm op je Samsung Galaxy S7 Edge. Bij ons betekent het dat je hele smartphone onderzocht en tot in de detail nagelopen is. Gratis en voor niets. Service van Phoneworld noemen wij dat.

Kwalitatief en snel het scherm laten maken van je Samsung Galaxy S7 Edge

Gedwongen een Samsung Galaxy S7 Edge glas vervangen is nooit een plezante aangelegenheid. Het kost tijd, het kost geld en het lijkt soms de reparatie niet waard. Toch kan Phoneworld hier het verschil in maken. Wij zorgen namelijk voor een scherp tarief en kunnen de Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Dit doen we door een origineel nieuw scherm terug te plaatsen. Als je bij ons je scherm laat vervangen, zorgen wij voor de beste experience, service en materie die je kunt wensen. Daarbij komt dat de Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie altijd een waardevolle investering is. Het voorkomt namelijk meer kosten door bijkomende reparaties als gevolg van vochtschade. Daarnaast is het plaatsen van een nieuw glas op je Samsung Galaxy S7 Edge altijd een goedkopere oplossing. Je kan namelijk weer jaren door met een prachtige smartphone zonder dat je veel geld aan een nieuw exemplaar kwijt bent. Goedkoper voor jou en duurzamer voor het milieu.

De monteurs die wij in dienst hebben, zijn opgeleid en ervaren in het werk dat zij uitvoeren. Een Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie is voor hen dus routinewerk. Zij voeren dit zowel secuur als snel uit. Daarnaast werken zij uitsluitend met de beste gereedschappen voor smartphones. Tot slot hebben wij een voorraad aangelegd van nieuwe originele onderdelen voor Samsung telefoons. De monteurs hoeven maar naar het magazijn te lopen of zij kunnen zo een nieuw beeldscherm voor je Samsung Galaxy S7 tevoorschijn halen. Niet zo gek dus dat zij binnen 30 minuten een schermreparatie voltooid hebben!

Is een Samsung Galaxy S7 Edge beeldscherm in duizend stukken kansloos? Wij denken van niet. Of een onderdeel nu zwaar beschadigd of defect is, het komt altijd in aanmerking voor recycling. Daarom bewaren wij alle vervangen oude onderdelen apart en sturen deze terug. Zo draagt Phoneworld bij aan een beter klimaat.

Kosten Samsung Galaxy S7 Edge nieuw scherm

Veelvoorkomende defecten zijn lijnen of zwarte vlekken in het scherm, een scherm dat niet meer aangaat of een gebroken of gebarsten scherm. Waar je ook voor komt, wij zijn altijd in staat om netjes en snel je Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie uit te voeren. De kosten hiervan bedragen voor alle kleuren €219,90. Dit bedrag is inclusief arbeidskosten, een gloednieuw display, een vervangend apparaat om op te internetten, de beste service, vernieuwde garantie en een goede bak koffie als troost. Wij bieden je een vernieuwde garantie aan over je nieuwe scherm. Bewaar de factuur dus altijd als je bij Phoneworld het beeldscherm van je Samsung Galaxy S7 Edge hebt laten vervangen. Mocht je onverhoopt nog iets hebben, dan kan je altijd terugkomen bij ons.

Daarnaast kan een factuur bewaren altijd waardevol zijn als je een declaratie wilt indienen voor schade bij je verzekering. Check bijvoorbeeld even goed of de kosten voor een nieuw glas voor je Samsung Galaxy S7 Edge niet onder de inboedelverzekering vallen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van het ongeval maar het kan je wel veel geld besparen!

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog voor dat de backcover van een Samsung serie breekt. Dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 Edge (€59,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Tip!

Wij begrijpen dat de kosten voor de Samsung scherm reparatie niet bepaald laag zijn. Toch is de reparatie bij Phoneworld het meer dan waard. Wist je trouwens dat het misschien mogelijk is (een deel van) de kosten te verhalen op je verzekering? Check even of je een inboedelverzekering hebt lopen. Zo ja, dan is de kans aanwezig dat de kosten vanuit je verzekering vergoed kunnen worden als je een nieuw scherm op je Samsung Galaxy S7 Edge laat plaatsen. Wil je hier meer advies over of wil je meer over reparaties weten? Bel ons op 085 – 760 27 27 of schrijf een mail naar [email protected]. Onze ervaren monteurs staan je graag te woord.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.