Samsung Galaxy S7 edge
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S7 edge kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S7 edge reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy S7 edge reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S7 edge reparatie?

Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy S7 Edge reparaties

Naast het vervangen van een gebroken scherm of een versleten batterij, zijn er talloze reparaties waarvoor je bij ons terecht kan. Wat er ook mis is met je Samsung Galaxy S7 edge, wij kunnen je van dienst zijn.

Middels een nauwkeurig onderzoek en diagnose van je toestel, stellen wij vast wat er met je toestel aan de hand is. Wij voeren alleen de reparatie uit die nodig is. Dat is wel zo efficiënt: je bent dan minder tijd en geld kwijt voor de reparatie. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dat is waar Phoneworld voor staat!

Samsung Galaxy S7 Edge reageert niet

Je herkent misschien wel de volgende situatie: Je bent aan het bellen met een klant, je partner of een vriend of vriendin. Opeens loopt je telefoon vast en wordt het gesprek beëindigd. Dit gebeurde vroeger ook wel, maar omdat telefoons veel simpeler waren, lag het meestal aan de verbinding en niet het toestel zelf. Smartphones worden tegenwoordig steeds ingewikkelder, waardoor de kans op een software- of hardwarefout ook toeneemt.

Om vast te stellen wat er precies met je Galaxy S7 Edge aan de hand is, zullen onze monteurs je toestel doorlezen en aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen. Middels dit onderzoek stellen we vast of het ligt aan de hardware of de software en kunnen we ook snel de juiste reparatie uitvoeren. Afhankelijk van wat er precies aan de hand is, kan een niet-reagerende Galaxy S7 Edge gerepareerd worden vanaf €29,95.

Camera stelt niet meer goed scherp

De camera is een van de meest complexe en meest kwetsbare delen van je toestel. Glas is bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van de camera, zowel voor de lens als voor het beschermende deel vóór de lens. Dit glas kan snel kapot gaan als je telefoon op de grond valt.

Denk aan de situaties waarin je de camera nodig hebt. Je wil bijvoorbeeld snel een foto maken bij een incident dat je is overkomen of waar je getuige van bent. Of er is een belangrijke gebeurtenis waar je een blijvende herinnering van wilt maken. Of je bent op vakantie en wilt de mooiste momenten vastleggen om het nooit meer vergeten. Om te voorkomen dat je in deze situaties niks kan doen, of een slechte foto maakt, kan je het beste je camera zo snel mogelijk laten maken.

Gelukkig is Phoneworld een expert op het gebied van Samsung camera’s en is het mogelijk om de camera van je Galaxy s7 Edge te vervangen voor €74,90. De camera zal gerepareerd worden door een erkende specialist, die enkel gebruikmaakt van officiële Samsung onderdelen. Zo blijft de kwaliteit van je foto’s hetzelfde en dat is waar Phoneworld voor staat. Consistente kwaliteit voor een goede prijs.

Overige problemen met je Galaxy S7 Edge

Buiten de bovenstaande problemen zijn er nog talloze dingen die er mis kunnen zijn met je Galaxy S7 Edge toestel. Hieronder vind je een lijst van dingen die we vaak zijn tegengekomen en waar we ongetwijfeld een oplossing voor hebben.

  • Kapotte luidspreker
  • Losse aansluiting tussen oortjes en headphone jack
  • Slechte verbinding met data-netwerk
  • Roze ‘lijn’ door het beeldscherm van de Galaxy S7 Edge
  • Falende harde schijf

Deze problemen zijn best variabel, net als de prijs voor de reparatie. Wil je een indicatie van de kosten? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via ons landelijke telefoonnummer of per email.

Waarom je Samsung Galaxy S7 Edge laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld heeft een voorsprong op andere reparatiebedrijven, omdat we vestigingen hebben door heel Nederland. Hierdoor kunnen we de kosten spreiden en ervaring en kennis van monteurs combineren. Als je bij een vestiging van Phoneworld komt, krijg je in feite toegang tot een netwerk aan expertise dat al meer dan 10 jaar bestaat.

Mede dankzij onze kwaliteiten zijn we goedgekeurd door verzekeraars en bieden we ook op elke reparatie een garantietermijn van 6 maanden. Binnen deze 6 maanden wordt een terugkerend probleem zonder moeilijke vragen door ons verholpen, mits er geen sprake is van nieuwe schade.

Reparaties zijn zeer snel voltooid wanneer onderdelen voorhanden zijn, binnen 30 tot 60 minuten. Ook wanneer iets nabesteld moet worden, kunnen we door de snelle levertijd binnen 24 uur met de reparatie beginnen. Bij Phoneworld hoef je dus nooit bang te zijn dat je weken zonder je Galaxy S7 Edge zal zitten!

Contact

Is er iets mis met je Samsung Galaxy S7 Edge, maar weet je niet wat? Bel of mail dan even. Onze deskundigen kunnen je adviseren over de volgende stap. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Zonder afspraak kun je ook met je Galaxy S7 Edge langskomen bij een van onze locaties voor een vrijblijvend advies en onderzoek.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh