Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S7 Edge reparatie
Samsung Galaxy S7 Edge reparatie2019-04-03T04:25:57+01:00

Samsung Galaxy S7 edge
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S7 edge gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S7 edge reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung galaxy S7 edge reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge batterij vervangen

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Samsung Galaxy S7 edge overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung galaxy s7 edge reparatie

Met de ‘edge’ serie, die Samsung in 2016 op de markt bracht werd er een waardevolle toevoeging bedacht voor de bestaande galaxy modellen. Zo kreeg de smartphone een gebogen beeldscherm. Heel mooi om te zien, maar minstens zo gevoelig voor schades zoals elke andere smartphone met een glazen behuizing. Zelfs het scherm van een Samsung galaxy s7 edge kunnen wij bij Phoneworld moeiteloos repareren. Daarnaast kunnen wij nog veel meer reparaties aan de Samsung galaxy s7 edge uitvoeren. Denk aan het vervangen van de batterij, de achterkant (inclusief cameralens) en we kunnen het apparaat na waterschade effectief behandelen. Mocht je een defect of schade aan je Samsung galaxy s7 edge hebben, laat de reparatie dan bij Phoneworld uitvoeren. Wij garanderen een snelle, betrouwbare en bovenal kwalitatieve service.

Gericht te werk

Met wat voor klacht aan je smartphone je ook langskomt, wij gaan altijd eerst op onderzoek uit. Met name bij vallen, stoten en waterschade is het belangrijk om goed in beeld te krijgen waar de schades en defecten zich bevinden. Een groot voordeel van die aanpak is dat we je met een volledig functionerende smartphone weer de deur uit kunnen laten gaan. Daarnaast kunnen wij gericht te werk gaan, omdat we precies weten waar de oplossing ligt. Zo ben je nooit onnodig meer geld en tijd kwijt als je jouw Samsung galaxy s7 edge bij ons laat repareren.

Kwalitatief repareren

Met een tandenborstel een waterschade proberen te fixen? Absoluut niet. Bij Phoneworld werken wij alleen met precisie-instrumenten om je smartphone te behandelen. Of je nu komt voor waterschade aan je telefoon of een simpele reparatie aan je Samsung galaxy s7 edge. Daarnaast hebben wij monteurs in dienst die een lange staat van dienst achter de rug hebben. Zij zijn gespecialiseerd in smartphone reparaties en zijn dan ook gekwalificeerd. Onze monteurs zijn er niet alleen om jouw smartphone de beste behandeling die er mogelijk is te geven. Ook staan ze klaar om je vragen te beantwoorden en je van het beste advies te voorzien.

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: we moeten meer gaan recyclen en duurzaam gaan produceren. Phoneworld draagt graag daaraan bij. Als we daarom tijdens de reparatie van je Samsung galaxy s7 edge onderdelen moeten vervangen, worden deze apart ingezameld. Dat doen wij zodat deze onderdelen ter recycling teruggestuurd kunnen worden. Zelfs kapotte of defecte onderdelen krijgen daardoor een tweede kans.

Alleen originele onderdelen met garantie

Een onderdeel van een smartphone kan snel vervangen worden en op het eerste gezicht lijkt de reparatie geslaagd. Hoe vaak hoor je echter niet dat er na korte tijd al blijkt dat het onderdeel opnieuw defect is? De reden hiervan is het vervangen van originele onderdelen door goedkoper geproduceerde alternatieven. Phoneworld werkt hier niet aan mee. Niet dat we het niet leuk vinden om je langs te zien komen! Het is echter onnodig en zonde van het geld om elke keer voor een soortgelijke reparatie terug te moeten komen. Als je daarom een reparatie van je Samsung galaxy s7 edge bij ons laat uitvoeren, zetten we alleen originele nieuwe onderdelen terug in je telefoon. De kwaliteit zal dus nooit achteruit gaan. Als je ooit je telefoon wilt doorverkopen, kan je erbij vertellen dat je uitsluitend originele onderdelen in de smartphone hebt zitten. Sterker nog, je kunt de factuur erbij laten zien. Deze biedt namelijk een vernieuwde garantie op de onderdelen die vervangen zijn tijdens de reparatie van je Samsung galaxy s7 edge.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S7 Edge (€59,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Kosten en tijd

Doorgaans kunnen wij een reparatie aan je Samsung galaxy s7 edge in een half uur hebben afgerond. Gaat het echter om een gecompliceerde reparatie aan bijvoorbeeld dieper intern werk of is er sprake van waterschade? Dan kan het zijn dat we langer je Samsung galaxy s7 edge ter reparatie moeten houden. Wij zetten ons hoe dan ook 100% in om je zo snel mogelijk weer te voorzien van een goedwerkende smartphone.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven bij Phoneworld. Voor de kosten die je bij ons maakt krijg je altijd nieuwe, originele onderdelen, een topservice, antwoord op al je vragen en een lekkere bak koffie. Voor andersoortige kosten en bijgaand advies kan je ons ook bellen op 085 – 760 27 27 of een mailtje sturen naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.