Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10e reparatie»Samsung Galaxy S10e scherm reparatie
Samsung Galaxy S10e scherm reparatie2020-06-29T10:08:16+01:00

Samsung Galaxy S10e
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S10e gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy S10e scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S10e scherm reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€219,9030 minuten
Samsung Galaxy S10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10e reparatie?

Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e overige reparaties

Overige Samsung Galaxy S10e reparaties

Samsung Galaxy S10e scherm vervangen

De Samsung Galaxy S10e is een smartphone waarbij het display nog beter, groter en mooier is dan wat je gewend was van andere Samsung voorgangers. Je wordt bijna weggeblazen door de kwaliteit van het beeld en de mogelijkheden die deze smartphone biedt door de hoeveelheid functionaliteiten. Van futuristische foto’s en video’s maken tot de nabewerking ervan. Met deze telefoon kan je de gaafste beelden maken. Hoe zonde is het dan als er een barst of kras komt in je display of als deze niet meer aangaat of strepen vertoont? Het is allemaal mogelijk en het belemmert je ernstig in het gebruik van je telefoon. Heeft je Samsung Galaxy S10e een nieuw scherm nodig? Wacht zeker niet te lang. Van splinters in je handen tot niet meer optimaal gebruik kunnen maken van je prachtige smartphone. Het is allemaal zeer zonde. Het scherm laten maken van je Samsung Galaxy S10e lijkt misschien een dure aangelegenheid maar Phoneworld hanteert wel de laagste prijzen waarbij je niets dan kwaliteit hoeft terug te verwachten. Daarnaast is het een investering waarmee je weer jaren voort kan. Je defecte of kapotte Samsung Galaxy S10e scherm vervangen? Kom naar Phoneworld en onze monteurs helpen je verder.

Vooronderzoek bij Samsung Galaxy S10e reparatie

Als je schade of een defect aan het display hebt, ligt het voor de hand om een nieuw scherm op je Samsung Galaxy S10e te plaatsen. Toch zien we vaak dat er bij vallen of stoten bijkomende schade is ontstaan aan een telefoon. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan waterschade. Een Samsung Galaxy S10e mag dan officieel als waterdicht bekend staan. Als er echter een barst in het buitenwerk zit, kan vocht zijn weg naar binnen vinden. Het is dan ook geen verrassing dat er vaak defecten aan andere elektronica binnen in de smartphone zitten. Soms komt dit eerder naar voren, soms heb je een reeds gerepareerde telefoon die opeens kuren gaat vertonen. Om dit te voorkomen, lopen wij daarom gratis eerst de hele smartphone door op nevendefecten. De reparatie aan je Samsung Galaxy S10e scherm vindt sowieso plaats en daarnaast krijg je de beste service mogelijk. Wij delen eerlijk met je of en wat we tegenkomen en wat we daaraan kunnen doen. Geen nare verrassingen dus maar het beste advies en de scherpste prijs bij Phoneworld.

Kwalitatief je Samsung Galaxy S10e glas vervangen

De monteurs die wij in dienst hebben, zijn reeds jarenlang in het veld actief. Zij hebben talloze reparaties achter de rug dus een Samsung Galaxy S10e scherm vervangen is voor hen een koud kunstje. Daarbij hebben wij de juiste instrumenten en gereedschappen in huis waardoor de monteurs met precisie en voorzichtigheid het interne werk van je telefoon kunnen behandelen.

Bij Phoneworld dragen wij graag een steentje bij aan een schoner milieu. Iets dat voor nu en zeker voor in de toekomst steeds belangrijker wordt. Zelfs als je Samsung Galaxy S10e beeldscherm volledig in puin ligt, gooien wij nog steeds het oude scherm niet zomaar weg. Wij zamelen zelfs alle kapotte en defecte onderdelen apart in. Waarom? Omdat deze altijd nog voor recycledoeleinden gebruikt kunnen worden. Ze worden daarom netjes teruggestuurd en komen niet zomaar in het milieu terecht. Een reparatie aan het scherm van je Samsung Galaxy S10e nodig? Overweeg Phoneworld, niet alleen omwille van de prijs maar ook om bij te dragen aan een beter milieu.

Alleen originele onderdelen bij een Samsung Galaxy S10e reparatie

Een nieuw glas voor je Samsung Galaxy S10e is bij Phoneworld ook echt gloednieuw alsof je de smartphone net hebt gekocht. Dat is echter niet het enige dat je hoeft te verwachten. Daarnaast werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Een Samsung Galaxy S10e scherm vervangen wij dan ook alleen maar voor een origineel scherm dat uit de Samsung fabriek is gekomen. Zo kunnen wij garanderen dat je na de reparatie precies weer dezelfde kwaliteit beleeft zoals je die gewend was. Geen gekke alternatieve schermen maar alleen originele hoge kwaliteit!

Tip: Factuur bewaren na je Samsung Galaxy S10e reparatie

Als je bij ons bent geweest, is het belangrijk de factuur van je reparatie goed te bewaren voor minstens een halfjaar. Enerzijds ontvang je namelijk een vernieuwde garantie op het vervangen beeldscherm van je Samsung Galaxy S10e. Mocht er onverhoopt iets aan de hand mee zijn, dan kan je altijd bij ons terugkeren met de originele factuur en gaan wij voor je aan de slag. Anderzijds is het verstandig te onderzoeken of je een inboedelverzekering hebt waar eventueel schade op verhaald kan worden. Daarvoor is het handig de factuur van je Samsung Galaxy S10e reparatie te kunnen tonen.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10e scherm vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy S10e zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10e reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10e (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Kosten Samsung Galaxy S10e scherm vervangen

De kosten van een nieuw scherm voor je Samsung Galaxy S10e bedragen (€219,90). Daarvoor krijg je een uitstekende service, advies op maat en een prachtig nieuw origineel Samsung scherm op je telefoon. Als je ons van te voren laat weten dat je langs wilt komen, dan zorgen wij dat het scherm voor je klaarligt. Zodra je binnenstapt, gaat de monteur meteen je Samsung Galaxy S10e scherm vervangen en sta je in een halfuurtje weer buiten. Tijdens dat halfuur hoef je niet op nagels te zitten bijten. Je krijgt een lekkere kop koffie op onze kosten en als je wilt, kan je een iPad met internet lenen om je suf te surfen. Je hoeft je bij Phoneworld dus nooit te vervelen!

Contact

Het staat je altijd vrij om bij een filiaal van ons binnen te komen lopen. We nemen uitgebreid de tijd voor je en onze monteurs denken graag met je mee voor een passende oplossing. Wil je telefonisch contact opnemen? Dat kan door te bellen naar 085 760 2727. E-mailen kan ook naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.