Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10e reparatie»Samsung galaxy s10e batterij vervangen
Samsung galaxy s10e batterij vervangen2019-07-01T11:02:18+01:00

Samsung Galaxy S10e
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S10e niet meer goed? Je Samsung Galaxy S10e batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S10e batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy S10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10e batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10e reparatie?

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy s10e overige reparaties

Overige Samsung Galaxy S10e reparaties

Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

De Samsung Galaxy S10e is een smartphone die tot grote prestaties in staat is. Met een geweldig Super AMOLED scherm van 5,8 inch vraagt dit scherm veel van de accu. Deze is dan ook krachtig zat met een capaciteit van 3000 mAh. Toch komt er ooit een moment dat de Samsung Galaxy S10e batterij vervangen moet worden. Dit weet je zodra je smartphone veel opgeladen moet worden, moeite krijgt met apps opstarten of zelfs bij tijd en wijle uitvalt terwijl het batterijpercentage nog hoog was. Blijf niet te lang met een dergelijk defect rondlopen. Het neemt het plezier van je smartphone weg en het is zonde om niet even bij Phoneworld langs te komen. Een Samsung Galaxy S10e accu vervangen is in een handomdraai gebeurd en kost je niet veel tijd en geld.

Vooronderzoek bij Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S10e snel leeg? Het ligt het meest voor de hand om aan een slecht werkende of zelfs defecte batterij te denken. Toch kan het zijn dat er andere oorzaken ten grondslag liggen aan de klachten. Het kan zijn dat het oplaadmechanisme binnen in de telefoon of van het docking station niet in orde is. Mocht dat zo zijn, dan hebben wij dat met een gratis vooronderzoek direct aangetoond. Wij laten je zien waar het defect zit en wat eraan gedaan kan worden. Daardoor weten we zeker dat het probleem bij de kern wordt aangepakt en dat jij gegarandeerd met een 100% werkende smartphone weer naar buiten loopt. Batterijen die snel leeg zijn van een Samsung Galaxy S10e leiden bij ons dus altijd tot een uitgebreid onderzoek waar jij geen cent extra voor betaalt! Dat noemen wij service van Phoneworld.

De Samsung Galaxy S10e batterij is origineel bij Phoneworld

Het lijkt tijdens reparaties en vervangingen eerder regel dan uitzondering: het plaatsen van een goedkoper alternatief waardoor de kosten van een reparatie gedrukt kunnen worden. Het is een trend waar zowel jij als wij helemaal niet vrolijk van worden. Waar het namelijk op neerkomt is dat je binnen de kortste keren weer terug moet komen voor dezelfde reparatie. Goedkope batterijen gaan veel minder lang mee, passen soms niet goed in de toestellen en sturen zelfs weleens verkeerd de componenten van de telefoon aan. Dit kan kortom schadelijk zijn waardoor wij ervoor kiezen bij Phoneworld om uitsluitend een Samsung Galaxy S10e batterij te plaatsen die origineel is. Zo ben je weer verzekerd van de vertrouwde kwaliteit en kan je ook jarenlang weer door met dezelfde accu.

Kosten en tijd Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Batterij snel leeg van je Samsung Galaxy S10e? Laat het je smartphonegebruik niet belemmeren! Hoe vervelend is het om opeens een uitgevallen telefoon te hebben als je net op Google Maps de weg moest vinden? Of je wilde net betalen bij de kassa terwijl je portemonnee thuis ligt. Daar sta je dan zonder betalingsopties! Zorg daarom op tijd ervoor dat je Samsung Galaxy S10e batterij vervangen wordt. Helemaal als je ons van tevoren laat weten dat je komt, zorgen wij dat de onderdelen voor je klaarliggen. Het plaatsen van een Samsung Galaxy S10e nieuwe batterij kost de monteur slechts een halfuurtje. Wat het jou kost? (€74,90). Daarvoor krijg je onze volle aandacht, net als je smartphone trouwens, en sta je binnen 30 minuten buiten met een telefoon die weer helemaal als nieuw is.

De Samsung Galaxy S10e accu vervangen op milieuverantwoorde wijze

Nog nooit waren er zulke goede batterijen voor apparaten als lithiumbatterijen. Het zijn grote krachtbronnen die maken dat jouw smartphone langdurig energie heeft. Toch kleeft er een groot nadeel aan: batterijen zijn ongelofelijk slecht voor het milieu, helemaal als ze daarin terecht komen. Daarom zet Phoneworld zich in om dit te voorkomen. Als je bij ons je Samsung Galaxy S10e batterij laat vervangen, zorgen wij dat deze apart wordt gehouden van andersoortig afval. Samen met allerlei andere kapotte en defecte smartphoneonderdelen worden ze vervolgens aangeboden ter recycling. Daarmee zorgen we ervoor dat de batterijen uit het milieu blijven en dat de productie van nieuwe Samsung Galaxy S10e batterijen lager wordt. Het mes snijdt daarom aan twee kanten als jij voor Phoneworld kiest!

Het belang van een Phoneworld factuur

Fijn dat je voor ons hebt gekozen maar daarmee ben je nog niet klaar! Moest jouw Samsung Galaxy S10e batterij vervangen worden door schade? Check dan eens of je een inboedel- of telefoonverzekering hebt lopen waaronder deze schade valt. Phoneworld wordt erkend door de meeste schadeverzekeraars waardoor je factuur geld waard kan zijn!

Raakte de batterij van je Samsung Galaxy S10e snel leeg en heb je deze bij ons laten vervangen? Mooi! Want je krijgt van ons een vernieuwde garantie op je nieuwe geplaatste batterij. Mocht er onverhoopt iets achteraf mis blijken te zijn na de reparatie, dan kan je altijd naar ons terugkomen. De factuur geeft je een garantie van 6 maanden op de reparatie.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een Samsung Galaxy S10e accu vervangen, wordt er enige druk op de backcover uitgeoefend. Daarbij bestaat de kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10e. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10e (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

In onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar en Zwolle staan we voor je klaar. Mocht er een onderdeel niet op voorraad zijn, dan kunnen we die bestellen en binnen 24 uur naar het filiaal krijgen. Wil je gegarandeerd direct geholpen worden? Laat ons dan even weten dat je komt door te bellen naar 085 760 2727 of te mailen naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.