Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10e reparatie
Samsung Galaxy S10e reparatie2021-03-11T12:01:21+01:00

Samsung Galaxy S10e
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S10e gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S10e reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung s10e reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Samsung Galaxy s10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e batterij vervangen

Samsung Galaxy S10e overige reparaties

Overige Samsung Galaxy S10e reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy S10e reparatie

Een toestel met nog minder randjes, nog meer display en nog meer functionaliteiten. Samsung heeft met de S10 serie een smartphone uitgebracht die op alle fronten een uniek display heeft dat de ultieme kijkervaring aan jou moet bieden. De Samsung Galaxy S10e stelt dan ook absoluut niet teleur en biedt nog meer dan bestaande toestellen. Het toestel is robuust maar heeft wel een achilleshiel: door het gebruik van verfijnde techniek en veel glaswerk is het ook een kwetsbaar item. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is een gebroken display of achterkant. En terecht, want dat is inderdaad de meest voorkomende Samsung Galaxy S10e reparatie die wij uitvoeren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in meerdere soorten defecten en/of schades aan Samsung toestellen. Daarbij kan je ook denken aan het vervangen van de batterij, het repareren van de oorspeaker of bijvoorbeeld een defecte camera weer werkend krijgen. Elke Samsung Galaxy S10e reparatie is voor ons haalbaar doordat onze monteurs jarenlange expertise hebben. Daarnaast is je telefoon secuur en snel bij Phoneworld gerepareerd. Vaak sta je al binnen het halfuur weer buiten!

Gericht te werk

Heb je jouw smartphone laten vallen of ben je ergens tegenaan gestoten? Een ongeluk zit in een klein gebarsten hoekje en kapotte schermen en achterkantjes zien wij dan ook vaak langskomen. De Samsung Galaxy S10e is daarin geen uitzondering. Zonde als hierdoor het gebruik van je smartphone belemmerd wordt. Wacht dus niet te lang en vermijd het risico op glassplinters in je hand. Als je bij ons voor een Samsung Galaxy S10e reparatie komt, willen wij gericht te werk gaan. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat niet alleen je scherm gebarsten is maar dat er ook intern schade aan de telefoon is ontstaan. Voor jou onzichtbaar, voor ons met de juiste tools snel in kaart te brengen. Wij doen daarom een gratis onderzoek waarin we eerst de hele telefoon doorlichten om te kijken waar er schades en/of defecten aan de smartphone zitten. Hebben wij dat helder, dan deelt de monteur met jou wat er mankeert aan de telefoon. Jij bepaalt vervolgens wat de vervolgstappen zijn en we denken daarbij ook graag met je mee qua budgetwensen. Zo zorgen wij voor de beste service en ga jij met een smartphone naar huis die 100% weer naar behoren werkt. Een Samsung Galaxy S10e reparatie is het bij Phoneworld dus dubbel en dwars waard!

Een kwalitatieve Samsung Galaxy S10e reparatie

Of je nu langskomt voor een eenvoudige Samsung Galaxy S10e reparatie of wanneer je langskomt als je telefoon hopeloos verloren lijkt, wij zorgen altijd voor kwaliteitsservice en een kwaliteitsreparatie. Onze monteurs zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in allerlei soorten reparaties aan vele soorten smartphones. Daarnaast hebben wij de juiste precisie-instrumenten in huis om je smartphone zo secuur en voorzichtig mogelijk te behandelen. Smartphone repair blijft immers een precair werkje.

Wist je dat een reparatie aan je Samsung Galaxy S10e bij Phoneworld ook een duurzame reparatie is? Indien wij een defect onderdeel van je smartphone vervangen, belandt dit nooit zomaar in de vuilnisbak. Zelfs defecte of kapotte componenten van smartphones die totaal niet meer bruikbaar lijken, zamelen wij apart in. Dat doen wij zodat deze weer ter recycling kunnen worden aangeboden. En we weten allemaal: hoe meer recycling, hoe minder productie en hoe beter voor het milieu!

Garantie op originele onderdelen en op de Samsung Galaxy S10e reparatie

Een essentieel onderdeel van kwaliteit is het materiaal waarmee gewerkt wordt. Niet alleen de juiste tools zijn van belang, ook de componenten zelf moeten hoogwaardig zijn. Als wij tijdens de Samsung Galaxy S10e reparatie een nieuw scherm plaatsen of als we de accu vervangen, dan zal er weer een origineel exemplaar van Samsung teruggaan in of op je toestel. Geen concessies aan kwaliteit en gewoon de vertrouwde prestaties alsof je smartphone weer als nieuw is. Na de reparatie aan je Samsung Galaxy S10e ontvang je van ons een originele factuur. Bewaar deze goed want mocht er nog wat schelen aan je smartphone daarna, dan kan je altijd bij ons terugkomen. Het gerepareerde/vervangen onderdeel heeft een vernieuwde garantie van 6 maanden bij het tonen van de factuur!

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10e reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy S10e zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10e reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10e (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing en/of reparatie aan je Samsung Galaxy S10e. Voor onze scherpe tarieven per reparatie kan je de site raadplegen of contact met ons opnemen. Ook geven wij je graag vrijblijvend advies. Je kunt ons bellen op 085 760 2727 of een mailtje sturen naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.