Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10 Plus reparatie»Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen
Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen2019-07-01T13:36:53+01:00

Samsung Galaxy S10 Plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy S10 Plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy S10 Plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy S10 Plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy S10 Plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10 Plus reparatie?

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy s10 Plus overige reparaties

Overige Samsung Galaxy S10 Plus reparaties

Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen

Het is niet gek dat er steeds krachtigere batterijen op de markt komen. Er worden immers grote prestaties verwacht van met name smartphones. Het langdurig gebruiken is niet zonder gevolg: ook de batterij moet dit goed kunnen trekken. Tegenwoordig wordt er dan ook bijna uitsluitend nog gebruik gemaakt van lithium batterijen in moderne elektronica. Deze batterijen hebben als voordeel dat ze veel krachtiger zijn dan gewone nikkelbatterijen en niet volledig geladen en ontladen te hoeven worden. Toch is het van lithiumbatterijen ook bekend dat ze na verloop van tijd minder worden. Is de batterij snel leeg van je Samsung Galaxy S10 Plus? Dit is dan een van de bekende tekenen dat je batterij spoedig vervangen moet worden. Ook constant moeten opladen of zelfs het uitvallen van je smartphone zijn tekenen dat het tijd is om je Samsung Galaxy S10 Plus batterij te vervangen. Loop niet te lang rond met een slecht werkende batterij en kom snel langs bij Phoneworld.

Vooronderzoek bij Samsung Galaxy S10 Plus accu vervangen

Heeft je Samsung Galaxy S10 Plus een nieuwe batterij nodig? Als deze snel leeg is of niet goed meer oplaadt is dat een usual suspect. Toch lichten wij altijd gratis de smartphone helemaal door alvorens wij aan een reparatie of vervanging van een onderdeel beginnen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een oplaadkabel, een intern oplaadmechanisme of een docking station de boosdoener blijkt te zijn. En hoe zonde zou het zijn als je Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen is terwijl dit niet de oorzaak was van het probleem? Als je bij ons de deur uit loopt weet je daarom zeker dat het probleem bij de wortel is aangepakt en verholpen is. Een extra stukje service van Phoneworld.

Is de Samsung Galaxy S10 Plus batterij origineel bij Phoneworld?

Jazeker, of het nu om een batterij of om een ander component van een smartphone draait, wij vervangen de Samsung Galaxy S10 Plus batterij altijd voor een origineel exemplaar dat uit de Samsung fabriek zelf is gekomen. Hiermee zorgen we ervoor dat je weer dezelfde kwaliteit krijgt als die je gewend was en dat je voorlopig weer jaren door kan met je accu. Dat de Samsung Galaxy S10 Plus batterij origineel is, is daarom van groot belang. Het voorkomt onnodig kosten en het milieu is er in de vorm van duurzaamheid bij gebaat.

Kosten en tijd Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen

Heb je geen tijd om langs te komen maar is de batterij van je Samsung Galaxy S10 Plus snel leeg? Laat je dan niet tegenhouden want wij bieden ook een verzendservice aan. Hiermee kan je de smartphone opsturen naar Phoneworld waarna wij deze voor je repareren. Binnen een paar dagen sturen wij je telefoon weer terug die als nieuw bij je in de bus valt. Ook als je bij ons in een filiaal langskomt, ben je vrijwel altijd direct geholpen. Het vervangen van een Samsung Galaxy S10 Plus accu kost (€74,90) en is binnen het halfuur afgerond. Een kleine investering dus voor een hoop plezier!

De Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen is milieuverantwoord

Duurzaamheid is van groot belang tegenwoordig. Daarom is het voor iedereen voordeliger als jij lang met je batterij kan doen. Mocht het toch nodig zijn om je batterij op een dag te vervangen, dan zorgen wij ervoor dat deze niet zomaar in het milieu terechtkomt. Alle smartphone- en tabletonderdelen die wij dagelijks uit apparaten halen, worden apart gehouden van ander afval. Dat doen wij zodat alles weer ter recycling kan worden gebruikt. Hoe kapot of slecht iets ook is, wij gooien het nooit zomaar weg. Een Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen bij Phoneworld is daarom een bewuste keuze.

Samsung Galaxy S10 Plus accu vervangen? Factuur bewaren!

Alle onderdelen die wij repareren en/of vervangen krijgen van Phoneworld een vernieuwde garantie mee. Deze is voor nieuwe batterijen voor de Samsung Galaxy S10 Plus een halfjaar. Mocht er dan ook onverhoopt iets mis zijn na de reparatie, kom gerust bij ons terug met de factuur zodat wij het voor je kunnen oplossen.

Is je Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen omdat je schade op een bepaalde manier hebt opgelopen? Check dan goed of je een dekkende verzekering hebt lopen. Het kan je veel geld besparen op de reparatie en met de factuur van Phoneworld wordt dit door de meeste verzekeraars erkend.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een Samsung Galaxy S10 Plus accu vervangen, wordt er enige druk op de backcover uitgeoefend. Daarbij bestaat de kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10 Plus. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10 Plus (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Vraag naar de mogelijkheden van onze verzendservice door te bellen naar 085 760 2727 of een mailtje te sturen naar [email protected]. Langs een filiaal komen is ook altijd mogelijk. In Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Alkmaar staan onze winkels op kantoortijden voor je open om je smartphone te komen brengen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.