Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10 Plus reparatie»Overige Samsung Galaxy S10 Plus reparaties
Overige Samsung Galaxy S10 Plus reparaties2019-07-01T14:01:51+01:00

Samsung Galaxy S10 Plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy S10 Plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy S10 Plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy S10 Plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10 Plus reparatie?

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy s10 Plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 Plus overige reparaties

Een smartphone is een wonderlijk stuk techniek. We gebruiken het apparaat dagelijks en is voor velen een verlengstuk van het eigen lichaam geworden. De weg vinden, bankzaken regelen, telefonisch of via het internet shoppen en deals sluiten. De smartphone maakt het allemaal mogelijk. Het enige vervelende is dat door het veelvuldig gebruik een Samsung Galaxy S10 Plus onder druk komt te staan. Verschillende onderdelen hebben het soms zwaar te verduren. Neem bijvoorbeeld de accu of wat dacht je van het display dat constant blootstaat aan invloeden van buitenaf? Dit zijn dan ook de meest voorkomende onderdelen die gerepareerd moeten worden aan smartphones. Toch zijn er nog veel meer technische mankementen die een smartphone kan vertonen. Denk eens aan kapotte knopjes, de backcover die ook kan breken of een camera die niet meer naar behoren functioneert. Wat het geval ook is, bij Phoneworld hebben onze monteurs voor elk defect of voor elke schade een oplossing. Zorg dus dat het verlengstuk van jezelf niet een blok aan je been wordt doordat je de Samsung Galaxy S10 Plus niet meer optimaal kan gebruiken maar kom tijdig langs. De meeste reparaties zijn bij ons binnen een halfuur tot een uur uitgevoerd.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

Zo fragiel als het glas aan de voorkant van je Samsung Galaxy S10 Plus is, zo gevoelig is de achterkant van een smartphone net zo goed. Met een volledig glazen behuizing is het gebruiken van een smartphone zonder hoesje een echte Russian Roulette: het is wachten tot het fout gaat. Heb je dan ook een gebroken of bekraste backcover als gevolg van stoten en vallen? Blijf dan niet te lang doorlopen. Bij barsten is het namelijk zelfs zo dat er vocht door de scheuren kan sijpelen wat voor nog veel meer schade zorgt aan het einde van het liedje. En dat is zonde want daarmee loopt een reparatie nog veel verder in de papieren. Voor slechts (€74,90) zetten wij al een nieuwe backcover op je Samsung Galaxy S10 Plus.

De camera functioneert niet meer goed

Heb jij voor de Samsung Galaxy S10 Plus gekozen vanwege de functionaliteiten van de 12 megapixel camera? Je hebt groot gelijk! Hoe erg zou het dan ook zijn als juist dit onderdeel niet meer naar behoren functioneert? Een camera die niet meer goed focust of vlekken in beeld vertoont, het kan allemaal ook jou overkomen. Met een simpele ingreep kan onze monteur je camera weer aan de praat krijgen of zelfs vervangen als dat nodig blijkt te zijn. Voor (€129,90) ben je klaar en kan je weer jarenlang de mooiste foto’s en video’s maken met je Samsung Galaxy S10 Plus. Een kleine investering die achteraf zeer waardevol zal blijken te zijn.

Waterschade en reinigingsonderzoek

Hoe relaxt is het dat je tegenwoordig gerust je smartphone in het water kan laten vallen? Met een waterdichte behuizing overleven de nieuwste smartphones tegenwoordig elke duik. Zat er echter al een barst in de front- of backcover? Dan kan je weleens van een natte kermis thuiskomen. Vocht kan makkelijk zijn weg vinden door de barst en bereikt alsnog vitale componenten binnenin je smartphone. Het gevolg is dat onderdelen kunnen doorbranden en dat je flink in de aap gelogeerd bent met een hoge kostenpost. Voordat je zelf van alles gaat proberen, kom eerst bij ons langs. Wij weten het vaak voor elkaar te krijgen sowieso je data te behouden. En dat zou fijn zijn als je zoveel prachtige foto’s en filmpjes op je Samsung Galaxy S10 Plus hebt staan. Daarnaast hebben wij speciale machines en droogmaakinstrumenten in huis om de smartphone zelf ook weer aan de praat te krijgen. Waterschadebehandeling en -reiniging heeft bij Phoneworld dan ook vaak een gunstig gevolg waardoor je veel kosten bespaard blijven.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan de Samsung Galaxy S10 Plus uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10 Plus. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10 Plus (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Tijd, kwaliteit en duurzaamheid

In onze filialen werken de monteurs met een bloedgang aan elke reparatie. Omdat we de meeste onderdelen in het magazijn op voorraad hebben liggen, kunnen we dan ook in huis direct beginnen aan de reparatie of vervanging. Wil je er 100% zeker van zijn dat we alles voor je klaar hebben liggen? Geef ons dan even een belletje op 085 760 2727 of stuur een mailtje naar ([email protected]. Dan weet je zeker dat je in een van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar direct geholpen bent. En dat zelfs vaak al binnen het halfuur!

Elektronische onderdelen de prullenbak in? Zeker niet bij Phoneworld! Welk onderdeel we ook van de Samsung Galaxy S10 Plus (en overigens alle smartphones die bij ons binnen gebracht worden) vervangen, het wordt altijd weer ter recycling aangeboden. We zamelen alle componenten apart in en sturen die netjes terug. De keuze voor Phoneworld is daarom altijd een milieubewuste keuze, voor elke smartphone- of tabletreparatie.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.